Siz olsanız ne yapardınız?

valla canim bizde biliriz soyle saat 10 11 kadar uyumayi sicacik evimizde oturup keyif yapmayi ... keyfimizden calismiyoruzki bir amac var birinin borcu var birinin almak istedikleri var kimse kurusa bakmasin eli ayagi tutan herkez calissin borc isteyecegine calismiyorsa keyfinden evde oturuyorsada almasin canim karnini doyursun otursun bence . oh ne guzel valla hem evimde keyif yapim hemde evime para girsin kim istemezki??

tamam hastalanmışta sonuçta bunlarda bir sürü altın yapmışlar..bozdursalardı..hayret bişi....domuz gribi olması bahane değil

canim neden bozdursunki okadar calistilar altin yaptilar biz yattigimiz yerden kazaniyoruz ya parayi insanlar somurecek enayi ariyor baska bisey degil vallla

ya bu kadar bu işlere karışmasan kafan rahat olur , o analar oğullarını sizin gibi gelinler gelsin başlarının etlerini yesin birbirlerine düşürsün diye büyütmüyo lafım siz iki eltiye

ya bu kadar bu işlere karışmasan kafan rahat olur , o analar oğullarını sizin gibi gelinler gelsin başlarının etlerini yesin birbirlerine düşürsün diye büyütmüyo lafım siz iki eltiye

oylemi diyorsun canim ee ne diyim ben sana Alllah sanada bitane o eltiden ve O kaynanadan versin :)) yorum icin tskler

oylemi diyorsun canim ee ne diyim ben sana Alllah sanada bitane o eltiden ve O kaynanadan versin :)) yorum icin tskler

sorun değil canım ne zaman istersen yorum yaparım bu arada 2 eltim var zaten hep iyi olmaya çalıştım hiç kavgam yok ikisiylede ama bu onlar muhteşem oldukları için değil öyle olması gerektiği için

sorun değil canım ne zaman istersen yorum yaparım bu arada 2 eltim var zaten hep iyi olmaya çalıştım hiç kavgam yok ikisiylede ama bu onlar muhteşem oldukları için değil öyle olması gerektiği için

benimde hic kavgam olmadi sorun ben tartismayi kavga etmeyi sevmeyen biriyim ama kayinvalidem ve eltim surekli benle ugrasiyorlar ben sustukcada tepeme cikiyorlar cnm.. yani bende oyle cikip bagiraraktan kavga edip sornada insanlarin yuzune bakan biri degilim kavga edrsem bidaha o kisinin yuzune bakmam zaten

İnsan ilişkilerinde saygı karşılıklıdır.Karşındaki kavgacı ise sen saygılı isen onunla muhatap olmazsın.Sen de kavgacı isen beraber kavga edersin.Fakat evliliklerde cahil ve saygısız bir aile ile karşılaşmışsan onları istesen de silip atamazsın onlar eşinin bir parçası...Bazıları sen saygılı ve kavgacı olmasan da seni fişeklemeye çalışıyor bu da bir gerçek..Çözüm ise az görüşmek

az gorustugun halde insanalr neler yapiyor... ornegin dun guzel bir hafta sonu gecirdik esimle birlikte pazar gunu birlikte evimizi temizledik .. aksam annesi ile nette konusuyor esim ayri ulkelerdeyiz msnde konusuyorlar anca neyse biryandanda eltim yaziyor esime abicigim nasilsin diye iste gorebilirmiyim SIZi musaitseniz normalde gorebilirmiyim seni der esimde musait degiiliz yazdi baska bisey yazmadi aradan bir saat gecti abiciigm annemle konustum abinler nette dedi.. esim evet yazdi sadece yani kaynanam ve eltim esimle benim huzurumu kacirmak icin neler yapiyor kaynanam biliyor cunku hic haz almadigimi eltimden kasitli birsekilde bunu yazdirdi ama bosa :) cunku keyfimiz ona ragmen kacmadi artik esimde yavas yavas akillandi herseyin farkdna cok sukur...
uzun lafin kisasi bunlar benle kavga etmek istiyorlar ama ben kesinlikle karsilik vermiyorum onlarin seviyesine dusemem ailemden boyle gormedim cunku ben...

olan olmus degil iste bu insanlar hala ugrasmaya devam ediyor seytaanlar bence baska bisey degil melek yuzlu seytan
en guzelide beni aptal sanmalari oluyor suan onlarin su komik hallerine guldugumu bilseler aceba ne dusunurler

Kizlar eltim yine is basinda esimin kafasini karistirmaya baslamis .
esim epeydir onunla konusmuyordu ama kiz yine neyapti etti ise esimle konusmayi basarmis iki gundur icim icimi yiyor deli olacam bunlar sayesinde.
esimin onunla olan konusmasini okudum bu abicigim canimli sekerimli filan herzamanki gibi konusuyor esim yine ayni resmilikte yani oyle canimli filan degil.
yaziyi okudum esime sordum canim en son nezaman konustun hatirlamiyorum dedi.
iki gunevvel konustugnu nasil oluyorsa hatirlamiyor sonrada iste iki gun evvel dedim ben yine canimli cicimli konustu hani siniri koyacaktin dedim yok oyle konusmadi dedi butun yazari cikardim pki bunlar ne canim dedim sok gecirdi!
simdi bunu size neden anlatiyorum bilmiyorum ama birileri ile paylasip rahatlamak istiyorum (
kaynimi uyardim olmadi esimi uyardim olmadi simdi ne yapmaliyim kizin busekilde konusmasindan rahatsiz oluyorum esim bana kendin hallet bu olayi dedi rahatsiz oluyorsam kendim halledecekmisim benim muhattap olacagim kisi esim degilmi yani eltimin karsisina cikip konusmalarina dkkkat et rahatsiz oluyorummu demeliyim ??? offfff

Afedersiniz ama eşinizin öyle demesi gerçekten çok saçma olmuş. Tamam, rahatsız olan siz olabilirsiniz, ama zaten sizden önce onun rahatsız olması gerekirdi! Samimiyet başka, sululuk başka şeydir, yani o kadının yaptığına da bir isim koymak istemiyorum şu an..

Siz çıkıp ne diyebilirsiniz ki? Hayır, denecek bir şeyler vardır ama bu size düşmez. Araya olağan sınırları çizmek eşinize neden zor gelmiş ki anlamadım. Siz çıkıp "böyle böyle, senin bu tutumun beni rahatsız ediyor." demen abes. Kaldı ki eşinle öyle konuşabilen bir kadın o laftan sonra sana neler der Allah bilir. "Sen eşine güvenmiyor musun, o rahatsız değil sana ne oluyor?" gibisinden.

Gerçekten zor bir durum. Acaba eşin de bu gereksiz sululuktan rahatsız da sesini mi çıkarmak istemiyor, yoksa hiç şikâyetçi değil mi, bence bunu tesbit etmelisin.

bende sordum rahatsiz olmuyormusun diye gozune batmiyor hiuc esimin kiz bes yasnda cocuk gibi cocuk o daha diyor ama benden buyuk ve esimle aralarinda iki yas var yani cocuk denecek yasta degil.
ben kizin karsisina ciksam aynen senin dedigini diyecek kiz rezil olan komik duruma dusen ben olacam esim birgorse gercek yuzlerinide rahatlasam artik bende ama gormuyorum malesef neyapacagimi sasirdim esim bana konuyu acma dedi bagirdi kizdi sinirlendi sonra aksama pisman oldu ozur diledi optu sarildi ama ne fayda kirilan kalbim onarilmadi en fenasida gururum arkamdan nasil konusuyorlar ama esim cikip korumuyor sebepte konustuklarini ben duymadim diyor yani benim azimdan cikanin bi onemi yok.
buzamana kadar annesini korudum eltim annesini evlendirmek istiyordu kurtuluruz dedi bana esime anlattim kayinvalidemi uyardim ama bu saatten sonra esimde anneside eltimde istediklerini yaparlar.
bi insan bukadarmi saf olur diorm esim cok saf bence ama korkuyorum aceba saf olan benmiyim esim saf numarasimi yapiyor yavas yavas ona olan guvenimi kaybediyorum galiba (

canım eşin saf falan değildir.gerçekten de eltini çocuksu buluyordur,onu kırmak istemiyordur tahminimce,ben öyle düşünüyorum...benim eşim de eltimle el kol şakaları yapıyordu ilk evlendiğimizde uyardım,eşim yengem benden 12 yaş büyük ,ben çocukken o evliydi felan diyodu.ben de olsun sonuçta o bir kadın sen de erkeksin buda beni rahatsız ediyor dedim..eşim eltime daha ciddi davranmaya başladı sonunda kadın anladı ,şimdi yaklaşamıyor..eşin de eltine daha resmi olursa zamanla o kadın da canımlı cicimli konuşmayı bırakacaktır.eşine ister küçük ,büyük olsun o bir kadın,senin annen değil,bacın değil,yanlış buluyorum tarzını beni rahatsız ediyor de..eşin art niyetli eğildir mutlaka ama anlattığına göre eltin şeytansı bişey,kadınlar da kusura bakmayı n arkadaşlar erkeklere göre daha şeytansı olmuyor mu

1. Esimin soyledigi gibi konuu acmamalimiyim? ( bize nasil zarar verdiklerine sessizmi kalmaliyim??)
2. esimin gozunu acmaya mi calismaliyim ( her konu acildiginda kavga ediyoruz tartisiyoruz??)
3. eltimlemi konusmaliyim hoslanmiyorum bu tavirlarindan diye?? ( ama onunla muhattap olmak istemiyorum cunku uste cikacak cirkefin teki ve ben kavga etmeyi sevmiyorum)

arkadaslar siz olsaniz hangisini yapardiniz lutfen bi yol gosterin bana ((

çok sinir oldum okudukça ya :/
haklısın kesinlikle, öff içime sıkıntı bastı eltin yüzünden valla !

neguzel canim sevdim senin kurtulduguna esim bana gore kotu niyetli degil beni cok sevdigini soyleyen ve benim icin ailesini birakip baska bi ulkeye tasinan biri ama o kiz seytanin teki canim ah bi gorsen esim resmi davraniyor kiz fark etmiyor aceba susup yuz yuze geldigimiz gunumu beklemeliyim bu olaylar hep msnde gerceklesiyor cunku aceba yan yana oldugumuzda esim ciddi davrandigina vazgececekmi bilemiyorum ama cok sinirlerim bozuluyor.

Tabi sen eşini ve o kadını daha iyi tanırsın ama onunla konuşmaya kalkarsan illâ ki üste çıkacaktır, senin iyice sinirlerin bozulacak. Eşinle bunu tartışmanın da yapıcı bir tarafı yok. Sanırım en doğrusu, eşini suçlamadan bu durumun seni üzdüğünü bir şekilde belirmen. Ama tartışma değil, sohbet havasında. O ortamı da sağlamak zor olur sanırım ama sessiz kalmak da çözüm değil ki.

çok sinir oldum okudukça ya :/
haklısın kesinlikle, öff içime sıkıntı bastı eltin yüzünden valla !

valla canim durum bu buldugum durum berbat birde bunun arkadasinda yatan olaylarda var.
eltim kacti kaynima kapali idi esimin yaninda acik gezdi!
esimle biz uzaktik netten konusabiliyorduk eltimin gulme sesinden kahkaha sesinden esimin sesini duyamiyordum simarikca sesler yapip sarki soylerdi sesli sesli biz esimle nette konusmaya calisirken.

kayinvalidem o gelmeden evvel buyuk ogluma daha cok guveniyorum onun yataginda yatacak demisti. bunlar hep birikti bende kizin ismi esimin oturduklari semte erkeklerin azinda geziyordu yattik kalktik bununla diye ki kaynimida arkadasi eltimin oraya iyi kiz guzel vakit geciririsiniz diye yollamis dusun ve bu kisilerin hepsi ayni semtte oturuyor kiz daha evvelden kacmis etmis duzgun biri degil hersey beklenir allah kimsenin karisisina boyle insanlari cikarmasin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…