Çalışmayan bayanlar yanlış anlamasın da anlatacağım şey kendi eltilerimle alakalı.5 Eltiyiz sadece ben çalışıyorum kayınlarım para isterken siz çift maaşlısınız diyerek istiyorlar.Bu benim zoruma gidiyor...Ben istesem çalışmam,kadın çalışmak zorunda değilki ne yani sizin için mi çalışıyoruz..Borcunuzu ödeseniz yine neyse yaa....BENDE NE DERTLİYMİŞİM BEAA :)))
tamam hastalanmışta sonuçta bunlarda bir sürü altın yapmışlar..bozdursalardı..hayret bişi....domuz gribi olması bahane değil
ya bu kadar bu işlere karışmasan kafan rahat olur , o analar oğullarını sizin gibi gelinler gelsin başlarının etlerini yesin birbirlerine düşürsün diye büyütmüyo lafım siz iki eltiye
oylemi diyorsun canim ee ne diyim ben sana Alllah sanada bitane o eltiden ve O kaynanadan versin :)) yorum icin tskler
sorun değil canım ne zaman istersen yorum yaparım bu arada 2 eltim var zaten hep iyi olmaya çalıştım hiç kavgam yok ikisiylede ama bu onlar muhteşem oldukları için değil öyle olması gerektiği için
sorun değil canım ne zaman istersen yorum yaparım bu arada 2 eltim var zaten hep iyi olmaya çalıştım hiç kavgam yok ikisiylede ama bu onlar muhteşem oldukları için değil öyle olması gerektiği için
kaynimi uyardim olmadi esimi uyardim olmadi simdi ne yapmaliyim kizin busekilde konusmasindan rahatsiz oluyorum esim bana kendin hallet bu olayi dedi rahatsiz oluyorsam kendim halledecekmisim benim muhattap olacagim kisi esim degilmi yani eltimin karsisina cikip konusmalarina dkkkat et rahatsiz oluyorummu demeliyim ??? offfff
Afedersiniz ama eşinizin öyle demesi gerçekten çok saçma olmuş. Tamam, rahatsız olan siz olabilirsiniz, ama zaten sizden önce onun rahatsız olması gerekirdi! Samimiyet başka, sululuk başka şeydir, yani o kadının yaptığına da bir isim koymak istemiyorum şu an..
Siz çıkıp ne diyebilirsiniz ki? Hayır, denecek bir şeyler vardır ama bu size düşmez. Araya olağan sınırları çizmek eşinize neden zor gelmiş ki anlamadım. Siz çıkıp "böyle böyle, senin bu tutumun beni rahatsız ediyor." demen abes. Kaldı ki eşinle öyle konuşabilen bir kadın o laftan sonra sana neler der Allah bilir. "Sen eşine güvenmiyor musun, o rahatsız değil sana ne oluyor?" gibisinden.
Gerçekten zor bir durum. Acaba eşin de bu gereksiz sululuktan rahatsız da sesini mi çıkarmak istemiyor, yoksa hiç şikâyetçi değil mi, bence bunu tesbit etmelisin.
canım eşin saf falan değildir.gerçekten de eltini çocuksu buluyordur,onu kırmak istemiyordur tahminimce,ben öyle düşünüyorum...benim eşim de eltimle el kol şakaları yapıyordu ilk evlendiğimizde uyardım,eşim yengem benden 12 yaş büyük ,ben çocukken o evliydi felan diyodu.ben de olsun sonuçta o bir kadın sen de erkeksin buda beni rahatsız ediyor dedim..eşim eltime daha ciddi davranmaya başladı sonunda kadın anladı ,şimdi yaklaşamıyor..eşin de eltine daha resmi olursa zamanla o kadın da canımlı cicimli konuşmayı bırakacaktır.eşine ister küçük ,büyük olsun o bir kadın,senin annen değil,bacın değil,yanlış buluyorum tarzını beni rahatsız ediyor de..eşin art niyetli eğildir mutlaka ama anlattığına göre eltin şeytansı bişey,kadınlar da kusura bakmayı n arkadaşlar erkeklere göre daha şeytansı olmuyor mu
çok sinir oldum okudukça ya :/
haklısın kesinlikle, öff içime sıkıntı bastı eltin yüzünden valla !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?