Anladım canım. Sağlık olsun. Eşine kendi kendine "ya cidden ben ne yapıyorum ki?" dedirtmenin bir yolu vardır elbet, kafa kafaya verir buluruz. Konuşmakla zor, adamlara vız geliyor.
eltinle konuşman en büyük hatan olur..onu mutlu eder daha çok azdırırsın..ozaten sizi kıskandığı için eşinle öyle konuşuyo,sen bide kızarsan daha çok yapar,o hep sizi merak edecek,görmek ,duymak isteyecek..benim anlamadığım şu niye eltin msn de başrolde.kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyor neden msn de eltin konuşuyo da kaynın konuşmuyor bunu anlayamadım..konuşma amacı para istemekse neden eltin ortalıkta?
ben şu yazdığına takıldım canım demişsinki biz yurtdışında yaşıyoruz bizim yanımıza gelmek istiyolar daha çok başınızda kalıcaklar oldukları yerden sizi rahatsız ediyolar aynı şehirde oldunuzmu kim bilir neler olur eşinede onlar yüzünden kötü bişe deme üzülen kırılan sen olucaksın babamda yıllarca anneme aynı şeyi yaptı hep annem üzüldü artık hiç takmıyor annem naparsa yapsın diyo bana bi eksikliği olmuyo babamın tarafına bi laf ettiğimizde babam çok kızar anneme bi keresinde şöyle demişti kardeşlerimin bişeylerini sakın eksik etme ben önemli değilim ne kadra kötü bi laf sende eşinin ailesine kötü bişi demedinmi senden iyisi olmaz....
hımm anlaşıldı..ha burda sürekli görüşmüşsünüz ha orada ..işte bu kötü 24 msn de..bi sorum daha olacak..kızın özel msn si senin eşinin msn sinde mi kayıtlı yoksa kızın konuştuğu msn yi kaynın ,kaynanan da mı biliyor kullanıyor..?eğer sadece kendisi kullanıyorsa eşinin yapacağı çok basit ya..muhatabı kardeşi ve annesi olmalı neden eltiyle muhatap olunuyor ilginç!!! msn sini sildir konuşmak istiyorsa kaynının msn si ile konuşsun,senin eşinin huyunu bilmiyorum ama aynı durumda ben olsaydım kesinlikle eltimin msn sini sildirirdim bu bir! ikincisi de eşinle bu konuları çok fazla konuşma sürekli söyleyince adamı bıktırırsın,kend,nden uzaklaştırırsın yeri geldikçe söyle!! mutlaka kontrol et derim o kızın yazdıkları karşısında eşinin cvp larına !! önemli bir konuda o kızla muhatap olma bilmesin ona sinir olduğunu kendini değerli hissetmesin!! herşey eşinde bitiyor diyorum ben ..allah yardımcın olsun canım,yine en iyi yolu sen bulucaksın yaşayan sensin
bidaha yollama tabi..
ha eşin tüm olanlara ragmen hala yollıcam diosa onunlada anlıca dilden konuş..
ve o eltinede gereken dersi ver..
sinir olurum öle yalaka adamlara yaaaaaaa
çiçekcım allah kolaylık versın cnm
o eltı denen ş...... da bıraz akıl fıkır dılıyorum
belkı de bu senın sınır oldugunu anlayıp
daha da cok yalaka davranıyodur eşine
cnm aklıma bu geldii
hikom dogru diyorsun para icinde yuzsek bile yollamak zorunda degiliz ama bizim olayimi parayida acti canim kayinvalidem olacak kadin ve eltim esimle bizim aramizi bozmaya calisiyor ama esimin gozu bunu gormuyor deli olacak kotu olan ben oluyorum onlarin yaptiklarinin farkinda degil soyle bi gozu acilsa beni korusa soylediklerime deger verse baska bisey istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?