Siz olsanız ne yapardınız?

ah biraz cirkef biri olsaydim boyle elimi belime koysaydim eltime birguzel saysaydim azima geleni
ama hayatta becerememki ben bunu offf

Anladım canım. Sağlık olsun. Eşine kendi kendine "ya cidden ben ne yapıyorum ki?" dedirtmenin bir yolu vardır elbet, kafa kafaya verir buluruz. Konuşmakla zor, adamlara vız geliyor.

aynen konusmak ise yaramiyor canim.. birsure tamam diyor sonra bisey oluyor unutup gidiyor yine yapiyor yapacagini ...
dur bakalim aksam birkez daha konusmayi deneyecem sakince laf sokmadan bakalim

eltinle konuşman en büyük hatan olur..onu mutlu eder daha çok azdırırsın..ozaten sizi kıskandığı için eşinle öyle konuşuyo,sen bide kızarsan daha çok yapar,o hep sizi merak edecek,görmek ,duymak isteyecek..benim anlamadığım şu niye eltin msn de başrolde.kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyor neden msn de eltin konuşuyo da kaynın konuşmuyor bunu anlayamadım..konuşma amacı para istemekse neden eltin ortalıkta?

dogru diyorsun onu mutlu ederim konusursam.
kayinvalidem ile ayni evde yasiyorlar canim ve esimin turkiyede internet cafesi vardi simdi onun basinda ucu duruyor yani kiz cafede olunca 24 saat msnde malesefki.
para istenildigi daha dogrusu esim teklif etmisti yoksa yollayim diye oda abicigim yok paramiz demisti okadar altini var iken kocasi hasta yatakta yatiyordu canim disari ckmasi yasakti o yuzden o istedi ama amac para istemek degil huzurumuzu bozmak canim benim

ben şu yazdığına takıldım canım demişsinki biz yurtdışında yaşıyoruz bizim yanımıza gelmek istiyolar daha çok başınızda kalıcaklar oldukları yerden sizi rahatsız ediyolar aynı şehirde oldunuzmu kim bilir neler olur eşinede onlar yüzünden kötü bişe deme üzülen kırılan sen olucaksın babamda yıllarca anneme aynı şeyi yaptı hep annem üzüldü artık hiç takmıyor annem naparsa yapsın diyo bana bi eksikliği olmuyo babamın tarafına bi laf ettiğimizde babam çok kızar anneme bi keresinde şöyle demişti kardeşlerimin bişeylerini sakın eksik etme ben önemli değilim ne kadra kötü bi laf sende eşinin ailesine kötü bişi demedinmi senden iyisi olmaz....

dogru diyorsun canim valla benim annem ve babamda ayni durumda.
ama ben annem gibi ezilmek istemiyorum esim beni saysin arkamda olsun korusun istiyorum ailesi bana laf soyleyemesin esim buna izin vermesin uzemesinler istiyorum belki yolun basindayiz belkide esim hic benim istedigim gibi biri olmayacak beni seviyor ama sevgi hersey degil iste ve evet yanimiza gelmek istiyorlar bendekabul etmistim elimden geleni yapacaktim ama bundan sonra asla caba harcamam esimde tek basina bunu basaramaz zaten aslinda bi yandan sevinmeliyim cok cabuk gercek yuzlerini gosterdiler diye :) dahada gec fark edebilirdm mesela yanima aldiktan sonra ozaman allah bilir neyaparlardi bana

hımm anlaşıldı..ha burda sürekli görüşmüşsünüz ha orada ..işte bu kötü 24 msn de..bi sorum daha olacak..kızın özel msn si senin eşinin msn sinde mi kayıtlı yoksa kızın konuştuğu msn yi kaynın ,kaynanan da mı biliyor kullanıyor..?eğer sadece kendisi kullanıyorsa eşinin yapacağı çok basit ya..muhatabı kardeşi ve annesi olmalı neden eltiyle muhatap olunuyor ilginç!!! msn sini sildir konuşmak istiyorsa kaynının msn si ile konuşsun,senin eşinin huyunu bilmiyorum ama aynı durumda ben olsaydım kesinlikle eltimin msn sini sildirirdim bu bir! ikincisi de eşinle bu konuları çok fazla konuşma sürekli söyleyince adamı bıktırırsın,kend,nden uzaklaştırırsın yeri geldikçe söyle!! mutlaka kontrol et derim o kızın yazdıkları karşısında eşinin cvp larına !! önemli bir konuda o kızla muhatap olma bilmesin ona sinir olduğunu kendini değerli hissetmesin!! herşey eşinde bitiyor diyorum ben ..allah yardımcın olsun canım,yine en iyi yolu sen bulucaksın yaşayan sensin

madem kız bukadar çirkef..o bir halt yiyecektir mutlaka eşin de ailesi de anlayacaktır emin ol..o yüzden bu konuyu çok konuşma vede düşünmemeye çalış derim ben..böyleleri gününü gün ettiklerini sanıyorlar ama allah onların yaptıklarını ayağına doluyor bu da bir gerçek

dgru diyorsn canim kizin ozel msnini evet ozaman aksam gidince silim adresi ama ne fark edecek kayniminkinden yine yazacak surekli konusmam dedigin gibi ozamanda uzaklasir ki bu benim en son istedigim sey

kizlart hepinizin destedigi ve yorumu icin tsk edeirm cikmam gerekiyor benim isyerindeyim ama aksam esimle son birkez daha konusacam size yarin yazarim olanlari kendinize iyi bakin gorusuruz yarin

dun yazacam dedim esimle konusmaya calistik sonuc yine tartistik bugun sabahta tartistik.
ben bisey yapmiyorum ayda bir konusuyorum oyle dedi gecen neden cevap verdigimi bilmiyorum artik korkudan msn acamiyorum dediki bu yalan esim benden korkacak insan degil ":)
galiba hic bizaman anlayamayacak beni ve bu eltim denen seyde hic cikmicak hayatimizdan.
esime gore suclu benim yanlisi ben yapiyorum surekli konuyu aciyorum o hic bisey yapmamis
ne yuz vermis nede tepesine cikarmis oyle diyor pes ediyorum galiba artik ugrasamayacam cunku donup dolasip suclu ben oluyorm konuyu actigim icin.
hic sormuyor tabi neden aciyor bunlar neden oluyor diye neyapacagimi blmiyorum artik

bidaha yollama tabi..
ha eşin tüm olanlara ragmen hala yollıcam diosa onunlada anlıca dilden konuş..
ve o eltinede gereken dersi ver..
sinir olurum öle yalaka adamlara yaaaaaaa

bidaha yollama tabi..
ha eşin tüm olanlara ragmen hala yollıcam diosa onunlada anlıca dilden konuş..
ve o eltinede gereken dersi ver..
sinir olurum öle yalaka adamlara yaaaaaaa

para olayini gectim canim geriye kalan kizin yalakaliklari kaldi ben nasil dersini verimki bana kalsa elime alir bir temiz once azima geleni sayar sonrada doverim hirsimi alamayinca ama biraz zor tabiki bu

bu olayi malesef ben ndegil esim halletmesi gereken ama sagolsun oda topu bana atiyor

haa buarada ben akilli esime diyorum kizi uyar senle busekilde konusmasin biri duyar veya gorur ne derler diyorum busekilde uyar canimli cicimli konusmasi akilli esimde tamam diyoor yazacakmiski cicek bu konusmalarindan rahatsiz oluyor o yuzden canimli cicimli konusma
erkeklerinh zekasini ve mantigini gelistirecek biseyler varsa lutfen benlede paylasin acil gerekiyor

çiçekcım allah kolaylık versın cnm
o eltı denen ş...... da bıraz akıl fıkır dılıyorum
belkı de bu senın sınır oldugunu anlayıp
daha da cok yalaka davranıyodur eşine
cnm aklıma bu geldii

parasi olup ta baskalarindan para isteyen, paramiz yok diye aglasan insanlara cok sinir oluyorum yaa...zaten yurt disinda yasayanlari zengin zannediyorlar o yuzden para asirmaya calisiyorlar akrabalar, sizin durumunuz da bu sanirim tatlim. bu durumlari ben de cok iyi bilirim cunku ben de yurt disinda yasiyorum esimle ve bu olaylarla ben de karsilariyorum arada. gorumcem ve esi, esimi ve beni hic abartmiyorum bugune kadar bir kere bile aramadi ama bir iki ay once aradilar cunku para lazimmis. sozde nasiliz diye sormak icin aramislar ama ev alcaklarmis paraya ihtiyaclari varmis, bizden para istiyorlarmis onun icin aramislar aslinda(ustelik onlar 40 yasinda falan ben 22 esim 27 yasinda yani aslinda tam tersi olmasi lazim, genelde buyuklerden para istenir). tamam yurt disinda yasiyoruz da para icinde mi yasiyoruz sanki? evimiz kira, ben ogrenciyim, esimin isi cok zor ve cok yorucu, esim ne sartlar icinde para kazanmaya calisiyor ayrica onun eline gecen para bize yetecek kadar baskalarina degil. ustelik ben okulum icin devletten ogrenci kredisi aliyorum, birilerine borc verilcek paramiz olsa onu benim okuluma verirdik. yurt disinda yasiyoruz ya kraliyet ailesine aldilar bizi de sanki para icinde yuzuyoruz, herkes arayip aglasiyor cok uyuz oluyorum!!!!!! kimseye zirnik koklatmayin vallaha! esim bu konuda beni deli ediyor ya bi akrabasi arar bana kamera yolla der yollar, biri arar cep telefonu yolla der, bi enistesi bir annesi babasi ev alcaz para yolla der benim saf kocam da yollar!!! ve dusunun biz ne zorluklar icinde yasiyoruz!!!! yine dellendim ben susamiyorum kötükedihüso

zaten canim herseyin farkinda benim akilli kocamda cicek sinir oluyor diyecekmis busekilde konusma b enle diyecekmis dusunebiliyormusun kz dahada yalaka davranacak artik tek bildigim benim kocamdan hic bi halt olmaz ama malesefki seviyorum onu 27 yasinda bi erkek boyle konusuyorsa daha ne diyimki ben

susma hıko
valla bu eş tarafı akrabaların ısteklerı hıc bıtmıyor
ben turkıyedeyım ama kayınpeder hep bıseyler ıster bızden
en son muhabbet kusumu ıstedı
bahanesı de bebegımız olcak
astım edecesun cocugu
hey allahım yaaa
ınsan arsız olmaya gorsun

işin zor valla cnm
erkekler zaten 2 guluse tav oluyorlar
sakın yanlıs anlama
eşinde senı sınır etmek ıcın oyle dıyodur canımcım,
yoksa ole demez kıza
cnm bıraz zamana bıraksan bu konuyu bı sure takmıyomus umursamıyomus gıbı yapsan nasıl olur kı
belkı eşin o zaman samımı olmaktan vazgecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…