• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Olsanız, Ne Yapardınız?

Alkandros

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
130
1
46
İstanbul
Bir tarafta size büyük bir aşk besleyen, tüm samimi duygularıyla ve sizi her halinizle kabul eden, yorulduğun yerde elinden tutmak istiyorum diyen bir adam,

Başka birtarafta ise bunun tam zıttı, aslında aşkı arayan ama hissetmeyi unutmuş, belki hissetmek istemeyen, ama buna rağmen aranızda bi çekim olan, size sıcak davranan, biraz özgür ruhlu, ama doğru insanı, aşkı aradığını söyleyen, sadece aramaya gücünün kalmadığını söyleyen bir adam.

Biri seviyor, diğeri sevmeyi unutmuş, hatırlatılsın istiyor..
Sevene karşı -üzülerek, lanet ederek- aşkına olan hayranlık ve size duyduğu büyük umut, sevgiden dolayı kırmak istemiyorsunuz, ona değil ama duygularına, kırılganlığına hayranlık duyuyorsunuz. Ama onunla anlaşabileceğinizden emin değilsiniz, hayat tarzınız farklı, yaşamınız farklı.. Cinsel bir çekim, tutku hissedemiyorsunuz, zorlasanız bile.

Bir yanda hissetmeyi unutmuş adama karşı, dönem dönem uzaklaşsanız bile duyduğunuz hayranlık, sohbetler, ondan mesaj gelince, onu gördüğünüzde içinde olan heyecan, sadece bir, nasılsın hayatım cümlesinde bile içinizi kaplayan mutluluk hissi.. Birbirinize benzemeniz, ona duyduğunuz tutku..

Ayıran tek nokta, biri sizi gerçekten seviyor,
Biri "belki" sevebilir..
Siz olsanız ne yapardınız?...

Aşık olmadığınız birinin aşkıyla mutlu olmaya çalışmak mı?
Yoksa mutlu olacağınıza inandıgınız bir adamı mutlu etmeye çalışmak mı? ..

Bir tarafta size büyük bir aşk besleyen, tüm samimi duygularıyla ve sizi her halinizle kabul eden, yorulduğun yerde elinden tutmak istiyorum diyen bir adam,

Başka birtarafta ise bunun tam zıttı, aslında aşkı arayan ama hissetmeyi unutmuş, belki hissetmek istemeyen, ama buna rağmen aranızda bi çekim olan, size sıcak davranan, biraz özgür ruhlu, ama doğru insanı, aşkı aradığını söyleyen, sadece aramaya gücünün kalmadığını söyleyen bir adam.

Biri seviyor, diğeri sevmeyi unutmuş, hatırlatılsın istiyor..
Sevene karşı -üzülerek, lanet ederek- aşkına olan hayranlık ve size duyduğu büyük umut, sevgiden dolayı kırmak istemiyorsunuz, ona değil ama duygularına, kırılganlığına hayranlık duyuyorsunuz. Ama onunla anlaşabileceğinizden emin değilsiniz, hayat tarzınız farklı, yaşamınız farklı.. Cinsel bir çekim, tutku hissedemiyorsunuz, zorlasanız bile.

Bir yanda hissetmeyi unutmuş adama karşı, dönem dönem uzaklaşsanız bile duyduğunuz hayranlık, sohbetler, ondan mesaj gelince, onu gördüğünüzde içinde olan heyecan, sadece bir, nasılsın hayatım cümlesinde bile içinizi kaplayan mutluluk hissi.. Birbirinize benzemeniz, ona duyduğunuz tutku..

Ayıran tek nokta, biri sizi gerçekten seviyor,
Biri "belki" sevebilir..
Siz olsanız ne yapardınız?...

Aşık olmadığınız birinin aşkıyla mutlu olmaya çalışmak mı?
Yoksa mutlu olacağınıza inandıgınız bir adamı mutlu etmeye çalışmak mı? ..

Hep sevdiğinle değil seni sevenle evlenmelisin derler.
Hiç böyle bir ikilemde kalmadığım için objektif bi yorum yapamam ama ben olsam, beni seveni seçerdim herhalde. çünkü diğeri sana, elde edemediğin için cazip geliyo olabilir. ama seni seven, senin kendisini sevmen için uğraşacaktır.yani gözünün içine bakacaktır.
Birde en kısa zamanda bu ikilemden kurtul zor olsa gerek bu durum...

Hep sevdiğinle değil seni sevenle evlenmelisin derler.
Hiç böyle bir ikilemde kalmadığım için objektif bi yorum yapamam ama ben olsam, beni seveni seçerdim herhalde. çünkü diğeri sana, elde edemediğin için cazip geliyo olabilir. ama seni seven, senin kendisini sevmen için uğraşacaktır.yani gözünün içine bakacaktır.
Birde en kısa zamanda bu ikilemden kurtul zor olsa gerek bu durum...

Zor çok zor hemde. Uğraşmadım mı sanıyorsun, inan çok denedim, ama yapamıyorum.
Sevemiyorum zorla olmuyor, elde edemediğim için cazip gelme kısmını bende düşünmüştüm ama
Elde edebileceğim bir ortam ve fırsat vardı, bunu bana çok kez da söyledi..
Sadece incinmekten korktuğum için geri durdum.
Ama artık duramıyorum, sanırım..
Ve böylesine saf ve temiz bir aşkı bana duyan kişiye haksızlık etmek istemiyorum.
Oynamak istemiyorum..

Zor çok zor hemde. Uğraşmadım mı sanıyorsun, inan çok denedim, ama yapamıyorum.
Sevemiyorum zorla olmuyor, elde edemediğim için cazip gelme kısmını bende düşünmüştüm ama
Elde edebileceğim bir ortam ve fırsat vardı, bunu bana çok kez da söyledi..
Sadece incinmekten korktuğum için geri durdum.
Ama artık duramıyorum, sanırım..
Ve böylesine saf ve temiz bir aşkı bana duyan kişiye haksızlık etmek istemiyorum.
Oynamak istemiyorum..

umarım en yakın zamanda kararını verirsin canım ve bu kararsızlıktan kurtulursun.

eğer sevmiyorsan da incinmesi falan önemli değil ki sonuçta ilişkide iki tarafında memnuniyeti söz konusudur.

Bence ikisinide bırak, başka denizlere yelken aç. Çünkü ilki seni seviyor olabilir ama sen hiç bişey hissetmiyorsan, karşındakine umut vermek ona haksızlık olur. İkinci kişi ise genelde bu tip arkadaşlar maalesef çapkın oluyo (bknz.tecrübe :) ). Genelde ben hissedemiyorum edemiyorum diyip türlü naneler yemekte üstlerine yoktur ve sorumluluk duyguları olmuyo :) Bundan ötürü ikisini de bırak senin sevebileceğin senide seven başka birini bul :34:

''siz olsanız ne yapardınız?'' gibi bir soru sorduğuna göre ortada bir aşk yok canım ve durum böyleyken bence kendini zorlama
ilk söylediğin kişinin seni mutlu etme ihtimali var ama aşık etme ihtimali yok
ikinci kişinin aşık etme ihtimali var( her ne kadar bunun aşktan çok elde edememe duygusunun heyecanı olduğunu düşünsemde) ama mutlu etme ihtimali düşük, çünkü sadece karşılıklı çekim yetmiyor belli bir süre sonra sevmeyi unutmuş falan gibi hikayeler senin çok canını sıkar yıpratır..
şu durumda hangisini seçersen seç aklın hep diğerinde kalacak ve sen her mutsuzluğunda keşke diğeri olsaymış diyeceksin ve ben aşkın böyle bir seçimle doğacağına inanmıyorum.ikisini de bırak ve oyalama zamanla karşına ilk çıktığı anda onun ''aşk'' olduğunu anlayacağın kişi mutlaka çıkacaktır.

Back
X