valla ben 16 yaşımdan beri hep annemle paylaştım bu durumları...
sorun çıkarmadı bana hiç sağolsun....
yani ben olsam anlatırdım tanıştırırdım...
ailenin tepkisi olumsuz olacaksa söyleme
hele ünvde ayrı şehirdeysen hiç söyleme
yani söyliceksin de ne olacak ki,ailen boşu boşuna tedirgin olacak,akılları sende kalacak...Yolda sarmaş dolaş bi sevgili görse benim kızım da böyle mi acaba diye düşünecek,çocukla ilgili hoşlarına gitmeyen bi özellik varsa hele,daha şimdiden başını ağrıtacak...ayrıca 2.5 yıldr söylemediğine göre cidden sıkı bi ailen var,bu halde aşkımla buluşucam bunu mu giyeyim diye sorup evden çıkmıyacaksın heralde,yine yalan söyliceksin...
nabza göre şerbet vermek gerektiğini düşünüyorum,ailen benim kafamda tasavvur ettiğim gibi katı insanlar değillerse ve niyetiniz ciddiyse annene çıtlatabilirsin de
( çok üzüldüm ya
çocuğunun peşinden şehir şehir gezen,kendi ayakları üstünde durmasına engel olan ailelere hiç anlam veremiyorum(
benim de hemşirelikten böyle bi arkadaşım var,babası zaten emekliyim diye kızın kazandığı şehre göçmüşler...Ama ev çok kalabalık KPSSe çalışamıyorum bahanesiyle 2buçuk sene sonra kendi evine çıktı,tabii ailesini ikna edene kadar göbeği çatladı
ben ailemle aynı yerde üniversite okuyorum ve çok zorlanıyorum sırf bu yüzden istemiştim bir taraftan.malesef benim kazandığım yere geldiler bütün aile istemeden,bazen bunalıyorum hiçbirşey istemiyor canım,4 duvar arasına kendimi hapsediyorum..yorum yapanlara teşekkürler.
canım yaaa haftalardır bana sıkıntı olan bi konuyu acmıssın.senin bütün endiselerini bütün sıkıntılarını yaşadım ben.bende 20 yaşındayım üni 2.sınıftaym erkek arkadasımla 2 senelik bi ilişkim var ayrı sehirlerdeyiz.annem basladığımızdan beri biliyo ve destekcimiz her gittiğim yeri anneme söylerim anneminde ici hep rahat olur onlayım diye cünkü attığım her adımı haber vererek bana olan güvenini pekiştirdim.fakat hayatımda en değerli erkek olan dedemden ( annemle babam ayrı olduğu icin dedem herseyimdir ) cok cekinirdim.bigün anlattım dedeme kıyamet koptu.aklına gelen ilk sey erkek arkadasım olcağı icin okulu boslayacağım belkide okuldan vazgececeğim oldu cok kızdı ( cevremizde hep yaşıtlarım ve benden kücük kızlar lisedeyken kactığı için olabilir ) sonra yumusadı, tabiki olcak böyle seyler ama sen okuldan vazgecersen naparız biz dedi.okul bitene kadar hicbisey olmıcak okul bittikten sonra nisanınızı yaparız dedi..tek torun olduğum icin bana fazlasıyla düskün belki bu yüzden bu kadar tepki verdi.dedem haric herkesten olumlu tepki aldım, herkes onayladı.ailenin yapısını ve bu konular hakkında tutumunun sert olduğunu biliyosan hic anlatma bence biraz daha bekle en azından 1 sene daha sık dişini okulunun bitmesine yakın söylersin.yalan söylüyorum diye söylemek istemiştim bende hic beklemediğim tepkiyi aldım
ne güzel annen biliyormuş keşke benim annemde öyle olabilse ama bazen çok bunalıyorum o kadar çok bunalıyorum ki... söyleyecek sözüm yok..sadece bu konuda değil çoğu konuda sıkılıyorum,dışarı çıkmada,hafta sonunda o kadar çok bunalıyorum..biraz geç kalsam nerdeydin diye sorgu sual başlıyor malesef yoruldum artık sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?