- 9 Ağustos 2011
- 718
- 6
- 33
merhaba kızlar...içimden geldi anlatmak istedim.benim 2,5 yıllık bir ilişkim var bu zamana kadar ayrı şehirlerdeydik okul v.s durumlardan dolayı.2,5 sene ailemden saklı geçirdim bu süreci ama bazen artık çok yorulduğumu hissediyorum sanki aile bilmeyince,bazı yalanlar söylemek zorunda kalıyorsunuz haliyle ...ama artık içime dert olmaya başladı bu durum,huzursuzluk oluyor.ve ailem okulu bitirmeden de kimseyi istemeyen bir aile.arkadaşlarımı görüyorum ailesi hep biliyor herşeyini ben kendimi kötü hissediyorum onların yanında.onlar yalan söylemeden yapıyorlar ve çok da rahatlar,yakalanma korkusu,telefon korkusu yok...bende onlar gibi olmak istiyorum artık..belki bir söz falan olursa ancak o zaman kabul ederler okul bitene kadar galiba ama görüşmeye gelince de durmadan kontrol ederler.belki yalnız bile bırakmazlar falan işte .üniversite 2.sınıftayım bu arada yaşım 21...size sorum siz olsanız alenizden saklamayıp söylermiydiniz yoksa okul bitene kadar saklar mıydınız? birde böyle ailesi olupta ikna edebilen var mı acaba bu duruma....teşekkürler.