• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız ne yapardınız

merhabalar. biz iki eltiyiz. eşimin bir abisi var sadece. ben 2.5 senelik evliyim.eşimle cok severek evlendik.
eltim biz evlenmeyelim bozulsun diye daha önce olmadık seyler yaptı. evlendik laf sokardı her defasında bana.
ben normaLDE altta kalan biri değilimdir ama kimse huzursuz olmasın diye hep sustum.
ve beni insan yerine koyup konusmadıgı halde eşim ve ailesi mutlu olsun diye onunla konustum.
hiçbişey olmadıgı halde olmayan aramızı düzelttim.taki 7 ay öncesine kadar.
7 ay önce kızımı dogumdan 12 gün sonra kaybettim. beynimdede tümör olustu.bilenler bilir burda.
beni değil yanıma gelmek aramadı bile eltim. kendi durumuma değilde kızım için aramamasına kızmıstım.
bugün yarı felç gecirdiğini ögrendim.bir yanım ettiği yanına kalsın sen Allah rızası için ara diyor.
diğer yanım hala affedemiyor.bu arada kayınvalidem ararsan ben sana kızarım diyor.
eşimde kızar eminim. sizce ne yapmalıyım?siz olsanız ne yapardınız????

asla...............................

eşimle konustum.arama dedi.kendisi abisini aradı.banada abimi ara dedi.
eltini arasan ne olacak ben onun içini biliyorum.bundanda bir fesatlık bulacak dedi.
böyle biri dedi. haklı gercekten cok haklı.
cok büyütülecek birseyi yokmus.

ne güzel demişsiniz allah rızası için diye ... evet onun için aramanız gerekli eşiniz ve kayınvalidenizi de ikna etmelisiniz bu arada........... eltinizin yanlışları onu sizin doğrularınız da sizi bağlar bana kalırsa .. geçmiş olsun demekle bişey kaybetmezsiniz ki.....

Gönlünüzden geldiği gibi ancak unutmayın ki eşinizden hiç kimse kıymetli değildir, eşiniz aramanızı istemiyorsa vardır bir bildiği bence onu dinleyin eltinizi değil ama eşinizin kardeşini arayıp geçmiş olsun diyebilirsiniz bence kafidir...

Back
X