Benim esimde sinirlenince agzindan cikanlari duymaz. Ben o sinirliyken susuyorum sonra hic ummadigi anda isitiyorum hooop önüne koyuyorum sende oyle yap madem huyunu biliyosun sinirliyken yaninda durma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Esin konuşmak istiyor seninle. Ama kedi gibi tırmaliyor belliki o da inatci.
Komik gelecek ama ben boyle zorda kaldigim zaman bi kere şey yapmıştım. Telefonla bi arkadaşımi aradim kiz arkadaşımi. Oyle haha hihi diye konustum. Sesim iceriye gitti tabi:)
Kapatmami beklemis. Kapatinca geldi. Bi dene istersen. Güçlü olan hep kazanir
Esin konuşmak istiyor seninle. Ama kedi gibi tırmaliyor belliki o da inatci.
Komik gelecek ama ben boyle zorda kaldigim zaman bi kere şey yapmıştım. Telefonla bi arkadaşımi aradim kiz arkadaşımi. Oyle haha hihi diye konustum. Sesim iceriye gitti tabi:)
Kapatmami beklemis. Kapatinca geldi. Bi dene istersen. Güçlü olan hep kazanir
Benim esimde sinirlenince agzindan cikanlari duymaz. Ben o sinirliyken susuyorum sonra hic ummadigi anda isitiyorum hooop önüne koyuyorum sende oyle yap madem huyunu biliyosun sinirliyken yaninda durma
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dün eşimle biraz tartıştık çok sudan bir sebeple. Eşim sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymaz bu huyunu biliyorum çoğu zaman alttan almaya söylediklerini takmamaya çalışıyorum ama bazen öyle kırıcı şeyler söylüyor ki unutmam zor oluyor. Dün zaten gergindik sokağa çıktık ben elimi cebime koydum koluma girsene ne kadar dengesizsin dedi bende tam koluna giriyordum bunu duyunca senin koluna girmek zorunda mıyım dedim olay koptu. Çok sinirlendi başladı saymaya benden çocuk falan istemiyormuş bu hareketlerimle soğutmuşum onu kendimden, bambaşka bir insan yapmışım onu beğenmiyorsam defolup gidecekmişim bunun gibi sözler. en çok yaralayan senden çocuk istemiyorum demesi oldu. Çok kırıldım bu saat oldu özür bile dilemedi kendini haklı görüyor. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?
canım burada iyi bir cevap bulamayabilirsin biz detayları bilmeden konuşuyoruz siz eniyisi bir evlilik danışmanına gidin eşini ikna etmeye çalış bir ömür mutlu olursunuz
Aynı evde birbirinize mesaj mı atıyorsunuz ya? O hatalı sen hatalısın ne fark eder, git boynuna sarıl...Sonra ac konuyu, bana tam koluna girecekken dengesiz dedin de. Heves bırakmıyorsun bende de...De iste, onu en iyi sen tanıyorsun ne diyecegini de nasıl alttan girip üstten cıkacagını da bizden iyi bilirsin. İlk adımı kimin attıgı önemli degil, önemli olan problemin cözülmesi. Tatlı dil yılanı deliginden cıkarırmıs, sen inatlasınca o inatlasınca elinize bir sey gecmiyor...
Off ya bende senin eşin gibiyim aniden sinirlenirim kırıcı konuşmam ama saatlerce uzatırım artık o özür diler öyle susarım garibim hiç bişey demez karşımdan ben dahada sinirlenirim beni dinlemiyosun diye ama bazen iyi oluyo kavga büyümefen bitiyo,:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.