Siz olsanız ne yapardınız?

Benim esimde sinirlenince agzindan cikanlari duymaz. Ben o sinirliyken susuyorum sonra hic ummadigi anda isitiyorum hooop önüne koyuyorum sende oyle yap madem huyunu biliyosun sinirliyken yaninda durma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evde o bi odada ben bi odadayım 3 kere geldi kapıdan baktı gitti
Esin konuşmak istiyor seninle. Ama kedi gibi tırmaliyor belliki o da inatci.
Komik gelecek ama ben boyle zorda kaldigim zaman bi kere şey yapmıştım. Telefonla bi arkadaşımi aradim kiz arkadaşımi. Oyle haha hihi diye konustum. Sesim iceriye gitti tabi:)
Kapatmami beklemis. Kapatinca geldi. Bi dene istersen. Güçlü olan hep kazanir

mesaj attım bir şey mi diyeceksin diye cevap vermedi

Ben de öyle yapıyorum genelde o sinirliyken ben susuyorum ama anlayan yok

Ben de öyle yapıyorum genelde o sinirliyken ben susuyorum ama anlayan yok

Sakinlesince yaptigini hatirlat hatirlat ki anlasin kirildigini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım burada iyi bir cevap bulamayabilirsin biz detayları bilmeden konuşuyoruz siz eniyisi bir evlilik danışmanına gidin eşini ikna etmeye çalış bir ömür mutlu olursunuz

mesaj attım bir şey mi diyeceksin diye cevap vermedi

Aynı evde birbirinize mesaj mı atıyorsunuz ya? O hatalı sen hatalısın ne fark eder, git boynuna sarıl...Sonra ac konuyu, bana tam koluna girecekken dengesiz dedin de. Heves bırakmıyorsun bende de...De iste, onu en iyi sen tanıyorsun ne diyecegini de nasıl alttan girip üstten cıkacagını da bizden iyi bilirsin. İlk adımı kimin attıgı önemli degil, önemli olan problemin cözülmesi. Tatlı dil yılanı deliginden cıkarırmıs, sen inatlasınca o inatlasınca elinize bir sey gecmiyor...

Son düzenleme:
neden akasya gidecek ki! bence yüz verme eşin ne dediğini bilmiyor hatasını anlayıncaya kadar

Off ya bende senin eşin gibiyim aniden sinirlenirim kırıcı konuşmam ama saatlerce uzatırım artık o özür diler öyle susarım garibim hiç bişey demez karşımdan ben dahada sinirlenirim beni dinlemiyosun diye ama bazen iyi oluyo kavga büyümefen bitiyo,:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…