- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
annenin çocuguna yaptıgı göz ardı ediliyor belkide 9 ay karnında taşımanın hatrınadır diye ama eşinin anneside olsa bir yabancının kimseyi üzmeye hakkı yok bence.
belki de insanı en sevdiği daha çok üzer lafının ispatı oldu bu durum
6 ay sonra eşine okadar masraf yaptırırsa araları açılabilir..onuda düşünmek gerek..çok iyi anladım sni inan.. mevzu para değil ya mevzu ihtiyacı oldugunda annesinin ona destek olmak yerine başka şeylerle meşgul olması.. bende hoşlanmam benim yanımda annem eşimi pış pışlasın ne ya omu çocugun ben mi ? hele ki sen hamilesin hassassın olmamış o..
yine de annene karşı doldurma kendini insan zor gününde kan bağı olan birini arıyo senin yaşadıklarının detayını bilmiyorum ama sende anne oldun artık daha iyi hissedersin mecburen idare edicen..
Kaynana bilerek ve bunu amaçlayarak geline eziyet edebilir. Yani art niyet arama denmez, kanından değil canından değil. Ancak 9 ay karnında taşımış büyütmüş bir insanın kötü niyetle bir şeyler yaptığını kabullenmek zor.neresi alakasız.doğru değil mi,şimdi konu sahibi bu konuyu anne olarak değil de kaynanası olarak açşaydı gelecek yorumlar ne olurdu sence
tamam hafifletmiyorda atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum var burada elden ne gelir sevgi ve nefret çatışması allah kimseyi düşürmesin bu duruma..Aynen kaynanası yapsa insanın bu kadar zoruna gitmez insan öz annesinede güvenip sığınamıyacaksa kime güvenecek
anne olması kızına yaşattığı acıyı hafifletmiyor
bak çok yakınımın annesi kızına hiç ilgi göstermedi,evliliğini bile kabullenmedi,ben anneanne olmak istemiyorum dedi.kaynanası ise el üstünde tutuyor.en sıkıntılı zamanlarında yanında annesi değil kaynanası var.kısacası herkes anne niteliği taşımıyor aynen konu sahibinde olduğu gibiKaynana bilerek ve bunu amaçlayarak geline eziyet edebilir. Yani art niyet arama denmez, kanından değil canından değil. Ancak 9 ay karnında taşımış büyütmüş bir insanın kötü niyetle bir şeyler yaptığını kabullenmek zor.
aynen doğru bu kadar yaşattığı şeye rağmen yinede annesi mesafe koyup saygısını sürdürmesi gerekli,tamam hafifletmiyorda atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum var burada elden ne gelir sevgi ve nefret çatışması allah kimseyi düşürmesin bu duruma..
bak çok yakınımın annesi kızına hiç ilgi göstermedi,evliliğini bile kabullenmedi,ben anneanne olmak istemiyorum dedi.kaynanası ise el üstünde tutuyor.en sıkıntılı zamanlarında yanında annesi değil kaynanası var.kısacası herkes anne niteliği taşımıyor aynen konu sahibinde olduğu gibi
Öyle anneler var ki malesef, mesela öğretmen bir bayan, polis sevgilisinden hamile kalmıştı, 9 ay karnında taşıdı sonrada bebeğini ölüme terk etti, ailesinin yanına gitti, mamasını da yanına bırakmıs yeni doğmuş bebek kalkıp kendi yiyecek ya düşünceye bak numara tabi hepsi, haberlerde ölecegini düşünemedim dedi öğretmen oldugu halde düşünememiş annecik, o yüzden biyolojik anne olmakla her anlamıyla anne olmak arasında çok fark var bende bir anneyim ve evladımın bir tek saç teline ölürüm, sizden alıntı yaptım sadece örnek vermek amaçlı arkadaşım...Kaynana bilerek ve bunu amaçlayarak geline eziyet edebilir. Yani art niyet arama denmez, kanından değil canından değil. Ancak 9 ay karnında taşımış büyütmüş bir insanın kötü niyetle bir şeyler yaptığını kabullenmek zor.
ben de yakınıma diyorum,bak en azından kaynanan tarafından şanslısın diye ama gene de ne olursa olsun doğumunda annesinin yanında olmasını istedi.gelmediğinde de kendini yıprattıE ben de farklı değilim ki:)
Annem çocuğun olsa gelmem hastalansan gelmem arama beni diyor. Yinw de farketmez annedir deniyor işte. Zaten uzakta ,bu kadar dert edecekse mesafeyi kendisi ayarlayabilir diye dişünüyorum
Yazmaya değmez gerçekten, annesine karşı 3kurus para üstünü hesaplayan birinden kimseye de hayır gelmez. Besle büyüt danayı tanımasın anayi...İlk kez bir konuyu okurken hiç tarzım olmayan şeyleri yazmak geldi içimden ama kendime saygımı kaybetmek istemediğim için susuyorum.
O bu şu.. Bu yazdıklarınızın hiç bir mazereti olamaz.. Evet her anne bir değildir, evet belki annelik vasıfları taşımayan anneler vardır ama şu cümleleri yazan insanda da gram vicdan yoktur ve ben vicdansız insandan çok korkarım..
Ay yok nutkum tutuldu yazamayacağım daha fazla..
Konu dışı olacak ama bu seferlik beni affetsin munene acı bu olanların 2 yada 3 tanesini kaynana yapsaydı şu anda taşlanıyor olacaktı.kaynananın da bir anne olduğu göz ardı edilecekti.maalesef anne sadece kız annesi oluyor ve ne yaparsa yapsın ama o anneeeennn deniyor
neden yanlış anlayayım canım.ben kız annesi olamama üzülüyorum sadece.evlenince bana kapısını açacak bir kızım yokKonu dışı olacak ama bu seferlik beni affetsin mune
Egem yanlış anlama beni seni çok eskilerden tanır ve severim bu yüzden anlayacağını düşünerekten yazıyorum; sanırım sen yıllar geçtikçe kendini kayınvaldeliğe tamamen adapte etmişsin:) Sen buradaki cadoloz(!)gelinlerin yazdıklarına bakıp da doldurma kendini daha şimdiden müstakbel gelinlerine karşı
Ayrıca evet ne bir kayınvalde gerçek bir anne gibidir ne de bir gelin gerçek kız gibidir ve anneler çookk özeldir..
Yazmaya değmez gerçekten, annesine karşı 3kurus para üstünü hesaplayan birinden kimseye de hayır gelmez. Besle büyüt danayı tanımasın anayi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?