- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- Konu Sahibi veronika_nika
Daha önceki konularımdan bilenler bilir, eşimin ailesiyle görüsmüyorum. Eşim iyi bir insan ve iyi bir eş ama ailesiyle bundan sonra goruşmem mumkun degil. Okb, bipolar ve panik atak hastasi oldum Yalnizliktan. Eşimin memleketinde yasiyorum doguda bir sehirde ve gitme imkanimiz oldugu halde esim burdan asla gitmek istemiyor. Daha once konu actigimda çoğu kişi eşimin bencilce davrandiğini benim hasta olmami bile umursamadan burda kalmakta inat ettigini soylemisti. Doktorumda bunun bencillik oldugunu dusunuyor. Bu arada yaklasik 2 yillik evliyim çocuk yok. burda iş de bulamadim ama taşinsak gidecegimiz şehirde ikimizin de işi hazir. Şimdi önumde iki yol var birincisi daha önce pek çogunuzun dedigi gibi boşanmak ve hayata yeniden başlamak burda mutsuz ve yalniz olmaktansa. İkincisi de bu durumu kabullenip bu sehirde evde ve çalismadan yasamak. Allah kismet ederse çocuk yapmak ve mutlutmuş gibi evcilik oynamak, kaderime razi olmak, eşim iyi bir insan diye bunlara katlanmak. Siz olsaydiniz ne yapardiniz?