siz olsanız ne yapardınız ?

Hatanın neresinden dönersen kar dir canım. Hiç bişey icin geç değil.ileri de bu kişi seni asla mutlu edemez.hayatın boyunca mutsuz olmaktan sa bir seferde üzülmek daha iyi. bu ilişkiyi tekrar gözden geçir ve okul icin taviz verme muhakkak bitir okulunu. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Hem bana takıntı derecesinde bağlı diyorsun hem de ne yapmalıyım diye soruyorsun, arkana bakmadan kaçman için illa yolun sonuna kadar gitmen ölümün kıyısına mı gelmen gerekiyor? Bırak da ailen okulun uzadı diye üzülsün şimdi, gelecekte senin cenazene ağlamasınlar. Bakıp da görememek bile değil artık bu, Allah düşmanıma bile vermesin öyle insan.

Evi temizle yoksa seni dışarı çıkarmam nedir ya?
Böyle bir zihniyetle evlenirsen ilerde buraya konu açıp dert bile yanamazsın söylym.

Aşk denen pırt bi olay kendini teslim ettiysen hiç kurtulamazsın

Erkekler çok mu akıllı bizim kızlar mı çok saf? Oh adamın keyfe bak bi tane köle bulmuş egosunu tatmin ediyo ne güzel. Delirmiş olmalısın ya

biri kafa mı buluyor bizle? sen cevabı satır aralarına yazmışsın zaten daha ne ki tatlım ?

Ben olsaydım kendimi
1 . kulllandırmazdım
2. ünıversiteyi bırakmazdım
3.bana emir vermesine izin vermezdim
4.zaten 1cide kullanmak istediğinde onu terk etmiştim adam dediğin sevdiğini prensesler gibi hissetirmeli onun uşağı aşçısı yamağı gibi değil aklın varsa saniye durmazsın KK arkadaşların çoğunluğu bu yanlış evlilik adımını atmanı istemiyor yok ben çok istiyorum illaki evlenecem dersende onun kapısında hizmetçisi olurum diyorsan burayada 1daha yazma

Eğer hemen ayrılmazsan muhtemelen birkaç ay sonra burada yeni bir konu açacaksın.. Eşim beni insan yerine koymuyor,eşim beni çalıştırmıyor,hamileyim evden gidemiyorum anneme babama söyleyemiyorum diye.. Yahu gerçekten görmüyor musun,, bu yaşadıkların sadece yaşayacaklarının fragmanı. Daha film başlamadı. Kaç kurtul bacım,canını sokakta mı buldun sen?

Senin yerinde olsam ayrilirdim
Cunku belli ki pismansin

Yazinin sonunda ´ ve ayrildim..´ sozunu aradim.
Ama bulamadim.
Sonunu baglayamamissin.
Ayrilda gel.

Bak cnm kisaca kendimden bahsedeyim. Ben bursaliyim.ailem cok genis bi kafa yapisina sahip deil ama gece gunduz farketmez nerde oldugumu bildikleri surece cikmama hayir demezlerdi.universite okudum.calistim senelerce.sosyal biriydim.cevremdekilerde okumus bilgili insanlardi. Bu arada bende 18 yasinda karadenizli birine asik oldum.ilk askim ve hayatimin askiydi.bi sure ciktik ayrildik sonra.ama ben hep asik..senin gibi kiskanc vs vs.bilen bilir karadenizliler kapalidir sorsan benden ii muslumandir ama zina da ustlerine yoktur. Hepsi ayni deilse dr tanidigim bi cok kisi boyle.bu beni kisitladikca cahillik iste daha cok asik olurdum. Neyse sonra bu kacak yurtdisina cikti.ailesi yurtdisindaydi ama kendi oturum alamiyodu.kacti.tr ye girme yasagi yedi 10 sene.ama biz hep skype falan gorustuk.sevgili gibi deil yani.kotu ayrilmadik o yuzden arkadas kaldik.aradan 7 sene gecti.bigun bana evlen benle dedi.kabul ettim.ailesi beni istedi.ama bizimkiler damadi gormuyo tabi.olmaz dediler.babama cok yalvardim.agladim.asigim dedim ikna ettim.geldim buraya evlendik.meger evli bi kadinla berabermis.balayinda ogrendim.kavga ettik.beni dovdu.kv lerle beraber oturuyoruz o sira.hepsi kocamin ustune geldi bu gene kimseyi takmadi. Bu arada ben gene bikac kez dayak yedim.ama geride donemedim kendim istedm babamin yuzune bakcak yuzum yok..6 ay dayandim.sonra isler koptu.anneme herseyi anlattim.oda babama tabi.babam hemen gel dedi.gezme bahanesiyle tr ye geldim.geldigim gibi ac dedim bosanma davasini.bu bana bi bucuk ay yalvardi.oyle boyle aptal gibi ikna oldm gene.babam geri donmek istiyorum diye yuzume tukurdu.geldim yinede.simdi uc bucuk aylik oglum var.ha bu arada bi iki kez daha dayak yedim.bide kv ler cocugu istiyolar.onlara vercekmisim.nasil ayrilcaksam cocugumdan..eger bi gr aklim olsa asla donmezdim.babam bikac firca atardi hayatimi yine yoluna koymam bi sene surerdi bastan baslardim.simdi ne ask kaldi ne sevgi.cocuk yuzunden mecburi bi evlilik..

Adam sana okulunu biraktirmis, etrafınızda arkadaşınız kalmamış, sosyal hayatınız sifirlanmis derdiniz temizlik yapıyor olmak mı?

Yaw benimde eşim dogulu beni hic kıskanmıyor :) sen sıkıldıgından yada sewmediqinden cocuk sana boyle davraniyor olmasin mi :) yada guvensizlikten

Canım umarım benim dediklerimi dikkate alırsın En yakın arkadaşım da bu durumdaydı Ve evlendi çok aşıktı inat yaptı Ve evlendi şu an o kadar mutsuz ki kendisi Mersinli işi Ankaralı. Ömrümün sonuna kadar pişmanlık duymak istemiyorsan hemen vazgeç . Nişandan vazgeç okulda başlar ve aileni durumu anlat Şu an ne kadar zor olursa olsun her şeye göğüsger sonradan yaşayacağım pişmanlığın telafisi olmayacak Hayat sürprizlerle doludur karşına çıkacak şeyleri sen bile inanamazsın

Benim bir komşum vardı karşı kapı komşum yüzünü bile görmedim. Ada'm pencereden bakmasına bile izin vermiyordu. Bu kadar kıskanç bir Ada'mla hayat geçmez. Benim bir sevgilim de üniversite okumamı istemiyordu. Kazandım okudum ayrıldık sonuçta. şimdi iyiki olmamış diyorum

Erkeklerin yeni trendi bu çünkü çok sık duyuyorum "canım benim ki o kadar kıskanç ki" diye başlayan cümleler ve kendisine çok değer verildiğini sanıp mutlu olan kendilerini tamamen kaybeden gözleri kör olmuş kızlar kadınlar kadınlarımız.... Ne üzücü ya bakıyorum şöyle eğitimli güzel ayaklarının üstünde duracak kadınlar bu safsataya inanıp hayatını mahvediyor kimi okulunu bırakıyor kimi kul köle oluyor malın tekine dönüşüyor ne diyeyim Allah size akıl vermiş fikir vermiş sizi gerçekten seven bir adam sizi değiştirmeye çalışmaz size güvenir ve kıskançlığını dozunda yapar hayatınıza bir bomba koymaz !

Siz koyun değilsiniz erkek arkadaşınızda çoban değil onun sizi yönetmesine nasıl müsade edersiniz ?? Akıl ona verildi de size verilmedi mi ?? Okulunuzu bırakmadığınızı ümit ediyorum. Sizin yerinizde olsam başıma gelenleri iyice düşünür aynanın karşısında kendime 2 tokat atar suçumu kabul eder ağlar ve herşeyi geçmişte bırakırım. Hayat bu kadar ucuz değil kimsenin kölesi olmayın.....

Rahat olman zor artık. Adamın nereli olduğunu es geçiyorum, kültür çatışması olmuş direk. Ne demek evini temizletmek, ne demek evden çıkmayacak kadar eve kapatmak. Yakında camdan baksan, birini mi bekliyorsun yoksa diye sana aldatma iftirası atacak birini görüyorum küremden.
İşin evlilik boyutuna gelmemesine özen göster, ayrılsan dahi seni rahatsız edecek birini de görüyorum.

binbir zahmetle ailen seni okutsun üniversitelere yollasın, sen eğitimini yarım bırak elalemin oğlunun evini temizlemeye devam et. kendini buna layık görmüşsün. o da seni buna layık görmüş zaten.

aptallığın adı aşk olmuş bravo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…