Kültür farkı evlilikte ciddi bir sorundur.Bunu şimdiden fark etmiş ve bu durumdan yorulmuşsıun bile1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
Suan su kisiden ayrilmaniz icin sizi kapali ortamda tutup kilit altina almak isterdim. Bundan kacin uzaklasin hatta yok olun1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
Koşarak uzaklaş hepsi bu..1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
belliki siz mantıgınıza aykırı oldugunu bildiğiniz halde gözü kapalı herseye tamam diyebilcek kadar birini sevmediniz. cok aptalca belkı ama dedıgınız gıbı bu ımkanlarda olup bole bı konu baslıgı actıracak kadar ne yapacagını bilmez bi duruma bı insanı sade aşk getirebilir. elbet herkes dogru kısıye asık olacak diye de bi kaide yok. ancak yanlıs kısı oldugunu dusunmeye basladıgınız an yapacaklarınız cok. henuz ben çok başındayım.Kusura bakmayın ben pek inanmadım.
Belki de mantığım üniversite öğrencisi, yabancı dili olan, nispeten iyi imkanlarla büyüdüğünü tahmin ettiğim bir kadının kendine bunu reva görüyor olmasını kabul etmiyor.
He gerçekse ve siz cidden bu konuda ne yapayım diye soracak kadar kapasiteye sahipseniz, hiçbir şey yapmayın kuzum. Zira siz bu eziklik, kendine saygısızlıkla müstakbel beyinizden ayrı nefes dahi alamazsınız.
aynen öyle ne yazıkkı saplantı derecesınde baglı.Evlenirsin sonra boşanmak istiyorum deyince ya dayak yersin ya da geberirsin bu kadar basit. Çünkü bu tür hodukgiller ya benemsen ya gara toprağın kafasindalar. Arka na bakmadan kaaaaccccc.....
ayyyyyy çok kötü bir resim çizmişsin hayatına.hadi şimdi aşıksın evlenince aşk bitecek ya o zaman ne yapacaksın???bitir arkadaşım bitir.bırak düğün hazırlığını.biz de izmirliyiz.bu durumun izmirli olmakla alakası yok iş kafa yapısında bitiyor.kendi düşüncelerine uygun biri çıkar karşına.her zaman çokkkk doğru bir sözdür ''davul bile dengi dengine''.hayırlısı olsun1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
Yo hayır, elbette yanlış kişiye aşık olunur.belliki siz mantıgınıza aykırı oldugunu bildiğiniz halde gözü kapalı herseye tamam diyebilcek kadar birini sevmediniz. cok aptalca belkı ama dedıgınız gıbı bu ımkanlarda olup bole bı konu baslıgı actıracak kadar ne yapacagını bilmez bi duruma bı insanı sade aşk getirebilir. elbet herkes dogru kısıye asık olacak diye de bi kaide yok. ancak yanlıs kısı oldugunu dusunmeye basladıgınız an yapacaklarınız cok. henuz ben çok başındayım.
Ben insan ayırmam. Amma velakinnnn çingeneler bile namusuna daha düşkündür ve karısına zarar vermez ezmez bacım der yol verir. Oturduğum mahallenin aşağısı çingene. Hırsızlıktan başka zararlarını görmedim. Dogululari genelleme yapmak istemiyorum ama ne yazıkki tam bir saplantili ruh hastası oluyorlar. Hepsi değil fakat çoğu böyle. Eşimin 15 yaşındaki kuzeni kızın kafasını yedim malesef ya benemsen ya toprağın kafasında bir sevgilisi vardı ve tam bir ruh hastası idi. Bisiyde yapamiyorsun asirete bağlıyorlar hemen. Ayırdım onları şimdi kız çok mutlu ya resmen psikolojisi bozulmuştu şehir dışında okuyor bu hodukgili de görusmüyor ohh canıma da deysin. Sizi de ayırmak isterdim. Sonra kadınlar ölüyorlar . Ölür tabi çünkü bu kafalar kadın köle ezilir çalışmaz çocuk bakar karnından sipayi sırtından sopayı eksik etmeyeceksin kafasıyla yetistiriliorlar. Kuma gelir ses edemezsiniz, dayak yersiniz ses edemezsiniz en sonunda aaaa ölmüş derler ama gebertirler. Nokta. Bunca kadın şiddeti ölümü arasına katılmak istiyorsanız buyrun nikah masasına.aynen öyle ne yazıkkı saplantı derecesınde baglı.
Kaç kurtul derim.çekilecek çile deil1 yıldır nişanlıyım. dogma buyume ailem gibi bende izmirliyim. izmir kültürüyle yetısmıs bırı olarak salak gıbı gıdıp dogulu bı erkege asık oldum. hayatımı herseyımı onun ıstedıgı gıbı degıstırdım. gıyım tarzım davranıslarım en yakın arkdaslarımı bile. o kadar kıskanckı universite de son yılım olmasına ragmen gıtmemı ıstemedı evden cıkmamı ıstemıyor salaklık bendekı herseye tamam dememde. ask gözumu kor etmıs yeni anlıyorum. yalnız yasadıgı ıcın evını emızlememı ıstıyo bı ınsan her allahın gunu bunu nasıl ısteyebılır ? yapıyorum yıne yaranamıyorum temızlemezsen senı dısarı cıkarmam diyor bana. mecbur temızlıyorum cıkabılcegım cevremde bır kısı bıle yok. artık o kadar sıkıldım kı napıcagımı bılemıyorum. yazın dugunumuz var aılem herkes hazırlık ıcınde. o kadar elım kolum baglanmıskı okul nasıl gerı donucem aıleme ne dıcem okulumun uzadıgını aılem bılmıyor iş derdi desen ayrı cevremde aılemden baska kımse yok sanki ona mecburmusum gıbı hıssedıyorum butun ozguvenımı herseyımı aldı benden siz olsanız napardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?