siz olsanız ne yapardınız ?

Kültür farkı evlilikte ciddi bir sorundur.Bunu şimdiden fark etmiş ve bu durumdan yorulmuşsıun bile
belliki uzun süre idare edebileceğin bir durum değil
Evlenmeden ayrılmak en doğrusu
Gerisi kolay halledersin

genelde kürt erkeklerin hemen hepsi kadının okumusluk derecesıne aıle yapısına bakmaksızın ev işlerinin tamamını onun göğüslemesini beklemekte. kültür olarak annelerınden ninelerinden yıllarca bunu görmüşler bir çoğu. ama bizde durum bu şekilde degil. ortak iş bölümü denilen bir sey var. genellemem bu yüzden.

Suan su kisiden ayrilmaniz icin sizi kapali ortamda tutup kilit altina almak isterdim. Bundan kacin uzaklasin hatta yok olun

Evlenmeden sana bunları yapıyorsa evlenince kim bilir neler yapar. Kültürden kültüre fark var belli ki sen ona uyum sağlayamıyorsun. Bence dön bu işten, eğer yapabilirsen tabii...

Koşarak uzaklaş hepsi bu..

Kusura bakmayın ben pek inanmadım.
Belki de mantığım üniversite öğrencisi, yabancı dili olan, nispeten iyi imkanlarla büyüdüğünü tahmin ettiğim bir kadının kendine bunu reva görüyor olmasını kabul etmiyor.
He gerçekse ve siz cidden bu konuda ne yapayım diye soracak kadar kapasiteye sahipseniz, hiçbir şey yapmayın kuzum. Zira siz bu eziklik, kendine saygısızlıkla müstakbel beyinizden ayrı nefes dahi alamazsınız.

Evlenirsin sonra boşanmak istiyorum deyince ya dayak yersin ya da geberirsin bu kadar basit. Çünkü bu tür hodukgiller ya benemsen ya gara toprağın kafasindalar. Arka na bakmadan kaaaaccccc.....

belliki siz mantıgınıza aykırı oldugunu bildiğiniz halde gözü kapalı herseye tamam diyebilcek kadar birini sevmediniz. cok aptalca belkı ama dedıgınız gıbı bu ımkanlarda olup bole bı konu baslıgı actıracak kadar ne yapacagını bilmez bi duruma bı insanı sade aşk getirebilir. elbet herkes dogru kısıye asık olacak diye de bi kaide yok. ancak yanlıs kısı oldugunu dusunmeye basladıgınız an yapacaklarınız cok. henuz ben çok başındayım.

ayyyyyy çok kötü bir resim çizmişsin hayatına.hadi şimdi aşıksın evlenince aşk bitecek ya o zaman ne yapacaksın???bitir arkadaşım bitir.bırak düğün hazırlığını.biz de izmirliyiz.bu durumun izmirli olmakla alakası yok iş kafa yapısında bitiyor.kendi düşüncelerine uygun biri çıkar karşına.her zaman çokkkk doğru bir sözdür ''davul bile dengi dengine''.hayırlısı olsun

Yo hayır, elbette yanlış kişiye aşık olunur.
Dediğiniz gibi bunu fark ettiğiniz anda yapacağınız şey bellidir.
Benim tuhaf karşıladığım konu açmış olmanız. Hani birileri dese ki "Cnm benim kociş de böyleydi, sonra düzeliyorlar sabret. Erkek dediğini idare edeceksin." İkna olacak gibisiniz. Asıl vahim olan bu.
Hamiş: Yanılıyorsunuz, çok çook yanlış bşr kişiye de aşık olmuşluğum var. Fakat kötü huylu uru kesip atmasaydım hastalık yayılırdı. :)

aynen öyle ne yazıkkı saplantı derecesınde baglı.
Ben insan ayırmam. Amma velakinnnn çingeneler bile namusuna daha düşkündür ve karısına zarar vermez ezmez bacım der yol verir. Oturduğum mahallenin aşağısı çingene. Hırsızlıktan başka zararlarını görmedim. Dogululari genelleme yapmak istemiyorum ama ne yazıkki tam bir saplantili ruh hastası oluyorlar. Hepsi değil fakat çoğu böyle. Eşimin 15 yaşındaki kuzeni kızın kafasını yedim malesef ya benemsen ya toprağın kafasında bir sevgilisi vardı ve tam bir ruh hastası idi. Bisiyde yapamiyorsun asirete bağlıyorlar hemen. Ayırdım onları şimdi kız çok mutlu ya resmen psikolojisi bozulmuştu şehir dışında okuyor bu hodukgili de görusmüyor ohh canıma da deysin. Sizi de ayırmak isterdim. Sonra kadınlar ölüyorlar . Ölür tabi çünkü bu kafalar kadın köle ezilir çalışmaz çocuk bakar karnından sipayi sırtından sopayı eksik etmeyeceksin kafasıyla yetistiriliorlar. Kuma gelir ses edemezsiniz, dayak yersiniz ses edemezsiniz en sonunda aaaa ölmüş derler ama gebertirler. Nokta. Bunca kadın şiddeti ölümü arasına katılmak istiyorsanız buyrun nikah masasına.

bazı insanlar nişanlanmanın amacını bilmiyolar bence öylesine laf olsun daha doğrusu olmasın diye nişan yapıyo sanırım :)

bence nişan; aileler de işin içine girsin, ilişkimizin ciddiyeti bi derece daha artsın, bakalım birbirimize uygun muyuz, evlensek anlaşabilir miyiz bunları görmek için yapılır ve zorla da güzellik olmaz.

baktın ki sana bir çok konuda ters, aileleriniz ilişkinizi bildiği halde bu insan sizi ezmeye utanmıyo o zaman o nişanı devam ettirip bi de üstüne evlenmek nedendir güzel arkadaşlarım ?

nişanlandınız diye evlenmek zorunda değilsiniz aksine zararın neresinden dönseniz kardır. bu insanla anlaşamadığınız, fikir ayrılıkları yaşadığınız ortada bu nedenle bence kesinlikle uzatmadan bitirmeniz gerek ilişkinizi. asla evlenmeyi düşünmeyin çünkü düzelmez daha da kötü olur şahsi fikrim budur gerisi sizin güzel aklınıza kalmış, iyi geceler :)

Kaç kurtul derim.çekilecek çile deil

Konumu doğulu olmasıyla ne alakası varki? Bunu batılı bi erkek yapmiyomi

Yol yakinken dön , yuregine tas bas vazgec .. bu ask olmaz boyle sevgi olamaz kendinizden odun veriyorsunuz o sizi degil, hayalindeki kisiyi sizde uyarlayarak mutlu egoist .. onun sevdigi sen degilsin..

Sormam gerekiyor: Deli misin? Kendine ve ailene çok büyük bir kötülük yapmak üzeresin.

Ya ole biseyi nasil kabul edersin temizlik yapmayinca disari cikarmiyor ne demek bnm esimde kiskanc ama arkadaslarimi kendim secerim ne demk tek tuk arkadsimla gorustuyor yarin ailenle de gorusturmedigin ne ask kalir ne sevgi o zmanda dayak bslar gercekten ask insana yapamiyacagi seyler yaptiriyo olabilir ama seni mahkum hayati yasatiyo ve bunlar fragman evlenince cok daha kotusu olur

Benim nisanlimda dogulu bende rahat yetismis biriyim.
Onun kadar anlayisli, saygili, fikirlerime onem veren bir baskasini daha tanimadim.
Sorun nisanlinizda dunyaya bir kere geliyoruz omrunu bu adamla gecirmeyi dusunme asla.
Onun evini banyosunu tuvaletini tum pisligini niye siz temizliyosunuz kendinize gelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…