- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Sebebi şu. Eğer hayatında bir şeyler aksi gittiyse mutsuzsa etrafında kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammül edemiyor. Depresyonda olabilir. Senin düğün telasini falan gördükçe aklına bunları yapamadığı geliyordur yaşadığı sorunlar daha da depresiyordur. O yüzden uzak kalmayı tercih etmiştir biraz. Belki de sen de istemeden nispet yapar gibi gözüne sokup kendini daha kotu hissetmesi ne yol acmissindir. Yanlış anlama istemeden diyorum. Çünkü arkadaşının nasıl bir ruh halinde olduğunu bilemezsiniz. Çok duyarlı bir döneminde.
Bana kalırsa çok üstüne gitmeyin. Her konusmanizda kendi dugununizden mutlulugunuzdan konu acmayin
Sözüme psikolojik sebeplerden dolayı gelemediğini söyledi fakat sosyal medyada neşeli fotoğraflar paylaştı aynı dönem. Diyelim ki başkalarına mutşuyum imajı veriyor bunu es geçiyorum.
Asla ve asla nispet yapmadım kelimelerimi hep seçerek kullanıyorum hassas bir dönemde diye ama o hiç dikkat etmiyor kalp kırıyor farkında değil. O bana nispet yapıyor sanki. Durduk yere diyor ki senin evin kesin beyaz pembe olacak zaten nereye baksam öyle. Eylülde düğünümüz olduğunu öğrendi ağustosta balayına gidin dedi bana?! Bunlar ne demek ya. Onun sevgilisi en iyi onun aldıkları en iyi kötü eleştiriye hiç gelemiyor. Benim aldığım ya da yaptığım bir şeyi beğenmezse direkt söylüyor. Ben onun ve sevgilisinin zevkli olduğunu düşünmüyorum övünülecek bir şey de görmüyorum ama asla kalp kırmıyorum