- 24 Haziran 2011
- 23.502
- 49.022
- 798
kimi onden verip
arkadan sevgilisini mutlu eder
Tam erkeklerin sokak ağzı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimi onden verip
arkadan sevgilisini mutlu eder
üslubunuza dikkat edin lütfen. onaylamıor, yanlış buluor olabilirsiniz ama karşınızda öyle ya da böyle kendini zorda bulan ve yardım bekleyen bi genç kız hatta bi anne adayı var. yargılamak bu şekilde aşağılamak haddiniz değil. karşıdaki insanın ne psikolojide olduğunu, ne şartlar altında ne yaşadığını ve bundan sonrasını nasıl yaşayacağını bilemezsiniz, başına gelmeyen için ahkam kesmek çoğu konuda kolaydır. düştüğü zor durumdan çıkmak için çare arayan, bebeği ile ilgili ciddi kararlar vermeye çalışan bir insana çözüm sunamıorsanız bari susun da ...Anlamiyorum ve tasvip bu genc kizlarin evlenmeden once herseyi yasamalarini,neden acsiniz bu kadar?neden kendinize sayginiz yok?kimi onden verip hamile kalir ya babasiz dogurur ya bebegi aldirayim diye öldürür kimi de arkadan sevgilisini mutlu eder...ne geciyor elinize su internet olmasa bilmicem kizlarin ne kadar aciz olduklarini,cok sukur ne kendi tiniyetim bozuk ne etrafimda boyle birileri yok.halti yiyip bide buralara yazip medet umuyolar,sen bu halti yaparken dusunseydin ne kadar asagilik bi durum..dugununude yapar kirmizi kusagida baglarsin artik..orf adeti gectim ananiza babaniza yazik kendinize basta olmak uzere esiniz olacak kisiyede sayginiz yok.gelecek nasil bi neslin eline dusuyor boyle![]()
Sizin yetistirdiginiz cocuklar ileride benim cocugumun karsisina cikmaz insallah.Anlamiyorum ve tasvip bu genc kizlarin evlenmeden once herseyi yasamalarini,neden acsiniz bu kadar?neden kendinize sayginiz yok?kimi onden verip hamile kalir ya babasiz dogurur ya bebegi aldirayim diye öldürür kimi de arkadan sevgilisini mutlu eder...ne geciyor elinize su internet olmasa bilmicem kizlarin ne kadar aciz olduklarini,cok sukur ne kendi tiniyetim bozuk ne etrafimda boyle birileri yok.halti yiyip bide buralara yazip medet umuyolar,sen bu halti yaparken dusunseydin ne kadar asagilik bi durum..dugununude yapar kirmizi kusagida baglarsin artik..orf adeti gectim ananiza babaniza yazik kendinize basta olmak uzere esiniz olacak kisiyede sayginiz yok.gelecek nasil bi neslin eline dusuyor boyle![]()
Senin gibi insan olamamış yaratıklar verir. Normal insanlar aşık olup sevişir. Arada kocaman bir fark vardır.Anlamiyorum ve tasvip bu genc kizlarin evlenmeden once herseyi yasamalarini,neden acsiniz bu kadar?neden kendinize sayginiz yok?kimi onden verip hamile kalir ya babasiz dogurur ya bebegi aldirayim diye öldürür kimi de arkadan sevgilisini mutlu eder...ne geciyor elinize su internet olmasa bilmicem kizlarin ne kadar aciz olduklarini,cok sukur ne kendi tiniyetim bozuk ne etrafimda boyle birileri yok.halti yiyip bide buralara yazip medet umuyolar,sen bu halti yaparken dusunseydin ne kadar asagilik bi durum..dugununude yapar kirmizi kusagida baglarsin artik..orf adeti gectim ananiza babaniza yazik kendinize basta olmak uzere esiniz olacak kisiyede sayginiz yok.gelecek nasil bi neslin eline dusuyor boyle![]()
Aldırma anası belli babası belli kime ne çok üzülürsünKızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum![]()