Siz olsanız ne yapardınız ?

Bi an önce evlenir doğururdum.pişman olmazsın kucağına alınca en önemli varlık o olcak senin için :) düğün gününden hamile kaldığını söylersin erken doğum oldu dersin olur biter.erkek arkadaşının da istememeye hakkı yok tek kişinin sorumluluğunda değil bu iş, bebek riskini alarak birliktelik yaşıycaktı seninle

Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım onu bile konuşan olmuş. Erkek arkadaşının bu tavrından sonra güvenin sarsılmış belli. Ama otur konuş onunla belki panik yaptığı için saçmalamıştır. Ailesi baskı yapıyordur belki. Bu çocuğu doğurmaya karar verdiysen babasıyla büyümesini istiyorsun diye düşünüyorum. O yüzden kendi kendine kurma kafanda, net bir şekilde konuş. Hala güvenemem diyorsan ne yapacağına karar verirsin.

Konuşmak isteyen her türlü konuşur. Ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım onu bile konuşan olmuş. Erkek arkadaşının bu tavrından sonra güvenin sarsılmış belli. Ama otur konuş onunla belki panik yaptığı için saçmalamıştır. Ailesi baskı yapıyordur belki. Bu çocuğu doğurmaya karar verdiysen babasıyla büyümesini istiyorsun diye düşünüyorum. O yüzden kendi kendine kurma kafanda, net bir şekilde konuş. Hala güvenemem diyorsan ne yapacağına karar verirsin.
3 yıldır insanlardan duymadığım kalmadı ama onun bunu düşünmesi beni çok üzdü. Madem bu kadar dogruydun en başında yapsaydin olması gerekeni diyorum. Bi aklım evlen diyor bi aklım çocuğu da aldır bi daha yüzüne bakmak diyor

3 yıldır insanlardan duymadığım kalmadı ama onun bunu düşünmesi beni çok üzdü. Madem bu kadar dogruydun en başında yapsaydin olması gerekeni diyorum. Bi aklım evlen diyor bi aklım çocuğu da aldır bi daha yüzüne bakmak diyor
Onu hala seviyor musun peki?

Kızlar hiç uyuyamadım sabaha kadar bu söylediklerinizi bende düşündüm. Aldırmıyorum dedim tamam diyo ama artık nasıl güvenip çocuk dogurym bu adama kafam çok karışık

siz önce kendinize güvenin o bakmazsa bile ben bakarım bebeğime demenizi beklerim. o bebişin günahı ne pişman olursunuz ilerde o zaman ne olacak. hesabını veremeyeceğiniz günahlara girmeyin.

Şuan hissettiğim sadece üzüntü ve öfke bilmiyorum :KK43:
Sevginde en ufak bir azalma hissediyorsan olmaz bence. Buna şimdi çok kızgınsın, zaman geçtikçe için soğur mu yoksa biriktire biriktire kendini mi yıpratırsın? Burada beni afaroz edecekler biliyorum ama ben bir çocuk aldırmanın dünyanın sonu olmadığını düşünüyorum. Tabiki önlemi alınmalıydı ama hayatta işler -meli/malı çizgisinde gitmiyor. Yaşın kaç bilmiyorum her durumda kendine yeni bir yol çizebilirsin. İyi düşünmen gereken bir karar. Sen anneliğe ne kadar hazır hissediyorsun kendini?

Sevginde en ufak bir azalma hissediyorsan olmaz bence. Buna şimdi çok kızgınsın, zaman geçtikçe için soğur mu yoksa biriktire biriktire kendini mi yıpratırsın? Burada beni afaroz edecekler biliyorum ama ben bir çocuk aldırmanın dünyanın sonu olmadığını düşünüyorum. Tabiki önlemi alınmalıydı ama hayatta işler -meli/malı çizgisinde gitmiyor. Yaşın kaç bilmiyorum her durumda kendine yeni bir yol çizebilirsin. İyi düşünmen gereken bir karar. Sen anneliğe ne kadar hazır hissediyorsun kendini?
23 yaşındayım hazır miyim bende emin değilim korkuyorum açıkçası

Kızlar buraya ilk defa yazıyorum. Çok bunaldım artık dayanamıyorum. 3 yıllık bir ilişkim var ailesi beni istemiyordu iki üç hafta önce hamile olduğumu öğrendim artık ailesi de bişey diyemiyor kabul ettiler evlilik hazırlıkları falan başladı ama erkek arkadaşım bebek erken doğunca laf olur sana bana mecburen evlendiler vs diye aldırmak istiyor. Bende hazır değilim sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43:
Ya bu elalemin ne dusundugu niye onemli ki? Doguracak olan sizsiniz, buyutecek olan sizsiniz. Elalem denen toplulugun sizin hayatiniz uzerinde nasil boyle bir tasarruflari olabilir?
Zaten en fazla 3 gun konusur sonra unuturlar. Kurtaji sizin bir omur unutacaginizi sanmam. Iyi dusunun.

Şaka mısın ya?
Çocuğu evliliğe giriş bileti mi sandın? Evliliği garantileyip bileti yırtacak mısın aklınca? Sakın yapma.
Hem sevgilin ne ikiyüzlüce bir tavır sergiliyor öyle. Madem gayri meşru çocuk yapmaktan, evlilik dışı seksten bu kadar çekiniyor, yanlış göründüğünü düşünüyordu da niye yaptı? Ha yaparken sıkıntı yok, duyulması utanç verici diyorsa o zaman yaptıklarının sorumluluğunu alamayan bir erkek çocuğu ile karşı karşıyasınız demektir. Nasıl koca olacak bu adamdan?

Bu durumdan en çok etkilenecek sensin aldırsan da evlenip doğursan da... Ama sevgilinden emin değilsen hiç evlenme sana aldir aldırma diyemem vebaline giremem. Tek diyebilecegim şey güvenmediğin adamla evlenme gerekirse çocuğunu doğur ailende arkandaysa evlenme sevgilinin dedikleri çok saçma bildiğin ortada bırakmak...
Bu arada benim annemle babam da nisanliyken beni yapmışlar , 21 yaşındayım suanda o zamanlarda ne aldırma var ne bişey. Hemen babam annemi kaçırmış evlenmişler. Ama herkes anlamış. Biz bide koyde yaşıyoruz kimse yaptıysa kocasından yaptı evlendi dememiş hep konusmuslar pislikler !
Yeri geldiğinde öz halamlar bile mevzusunu açtılar şu yaşıma geldim hala cahil insanlardan duyuyorum bu durumu sinir oluyorum bende iyi yapmışlar diyorum annemi mi utandircam:stop:
Hem iyiki de aldirmamislar yoksa ben gibi tatlı bişey dünyada olmayacaktı :KK54:

2 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim..
Elalem ne der bu çok mu önemli sizin için?
Can parçanız o bebek.. Aldırma sakın, kıyma canına..
Ben böyle düşünen adamla zaten evlenmezdim!
Ne demek aldıralım?

Bu durumdan en çok etkilenecek sensin aldırsan da evlenip doğursan da... Ama sevgilinden emin değilsen hiç evlenme sana aldir aldırma diyemem vebaline giremem. Tek diyebilecegim şey güvenmediğin adamla evlenme gerekirse çocuğunu doğur ailende arkandaysa evlenme sevgilinin dedikleri çok saçma bildiğin ortada bırakmak...
Bu arada benim annemle babam da nisanliyken beni yapmışlar , 21 yaşındayım suanda o zamanlarda ne aldırma var ne bişey. Hemen babam annemi kaçırmış evlenmişler. Ama herkes anlamış. Biz bide koyde yaşıyoruz kimse yaptıysa kocasından yaptı evlendi dememiş hep konusmuslar pislikler !
Yeri geldiğinde öz halamlar bile mevzusunu açtılar şu yaşıma geldim hala cahil insanlardan duyuyorum bu durumu sinir oluyorum bende iyi yapmışlar diyorum annemi mi utandircam:stop:
Hem iyiki de aldirmamislar yoksa ben gibi tatlı bişey dünyada olmayacaktı :KK54:
:) çok mu sorun yaşamış annen baban

elalem ne der diye bebek mi aldırılırmış??? burda yıllarca bebeği olmayanlar var hatun... kendine gel..

El alem ne der diye evlat katili mi olacakmış müstakbel eşin?

O kadar çok bebek isteyip de olmayanlar var ki, evlat bir nimet.
Aldırma. İsteyen istediğini desin, hayatınızı başkaları için yaşamıyorsunuz.
Zaten evlilik öncesi ilişkiye girmişsin. O zaman düşünseydin el alem ne der diye.
Alnın açık doğur, seviştiğin adamla nikahlanacaksın. El alem b.k yesin.

Evlenin doğurun değer vermediğiniz insanlarında ne dediğini önemsemeyin. Şu durumda kürtajı psikolojik olarak atlatmanız çok zor. Kıyın yıldırım nikahını zaten seviyorsunuz belliki 3 yıldır birliktesiniz istenmeme ize ramen hala birliktesiniz.

Back
X