- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
O sevmediğim eltimbir ben mi hangi elti diye merak ettim
Hiç işte benim hatamKeşke benim için özel ve manevi değeri olan elbisemde tadilat yapmadan bana sorsaydın diyeceksiniz.yerde toz bezi olarak kullandığınız eski tşörtünüzü bile vermeceksiniz.
Sizde de hata var,nişan elbisenizineden veriyorsunuz ki?
Bende hiç giyemem başkasının kıyafetiniİnsanlar başkalarının kıyafetini neden ister ki şahsen ben yıkanmış dahi olsa giyemem tiksinirim kardeşimin giydiği şeyi bile giyemem ne bileyim
Tabiki sorarım hesabını. Ne hakla yaaa. Bidaha da çöp vermem.mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya
Bir daha başkası isterse de ki ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum ben diyorum şahsen bazıları çok bozuluyor ama kusura bakmasın yada gözden çıkarabileceğim bişeyse al senin olsun derimBende hiç giyemem başkasının kıyafetini
Ama dikilmesi lazım tekrarKızlar bir tek ben mi tarlatan kesilmiş diye düşündüm. Kıyafet üzerinde değişiklik yapılmamış sadece altına giyilen astar kesilmiş gibi. Tabii o konuda da hassas olunabilir illa benim tarltanım diye. Ama durum buysa çözümü kolay. Aynı tarlatandan bir tane satın alıp sana öyle teslim etsinler.
Dikilmesine gerek yok. Tek parça halinde gelinlikçilerde satılır. Fiyatı da makuldür diye düşünüyorum. Söylersiniz yenisini alırlar.Ama dikilmesi lazım tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?