Siz olsanız ne yapardınız

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Bu gece eltimin kardeşinin kına gecesi vardı, bu gece giyinmek için benden nişanımda giyindiğim elbisemi istemişti bende vermiştim ve bu gece giyinmişti.
Farkettim ki elbisenin alt kısmında bulunan tülü kesmiş.Ne diyolar adına o tülün yani o altındayken elbise biraz kabarık duruyo, benim elbisemde balık model alt kısmı hafif kabarıktı, bi baktım süzülmüş kumaş belli yani kesilmiş.
Ne tepki veriyim bilmiyorum ama canm çok sıkıldı hem hatırası olan bi biley hem pahalıya almıştım inanamıyorum ya

Şu hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri de akrabaların abiyeleri istemesi.Yav madem beğenmeyip tülü keseceksin niye gidip kendine özel bir tane parana kıyıp almayıp beğenmediğin tüllü şeye minnet ediyorsun?Kardeşimden başkasına da vermedim kıyafetlerimi vermem de!

Ben olsam nişanım da giydiğim kiyafetimi vermezdim
Madem verdiniz olan oldu ama keşke biraz dikkat etseydin falan diyede tepkini göster eğer kasıtlı yaptıysa ben olsam bildiğin koyardim tepkimi ama yanlışlıkla yaptiysada hoş olmadığını söyle
Artık geçmiş pekte yapacak bişey yok
Sıkma canını geri gelmeyecek

Çok haklısınız zaten çok pişmanım verdiğim için ben insanlık yaptım ama o böyle karşılık verdi normal gündelik bi elbise olsa neyse der geçerim ama bunun hesabını sorcam

İnsanlar başkalarının kıyafetini neden ister ki şahsen ben yıkanmış dahi olsa giyemem tiksinirim kardeşimin giydiği şeyi bile giyemem ne bileyim

size sormadan böyle bir yapmamalı, emanet çünkü. rahatlığa bak ya, ciddi sorun çıkar, bir daha sana böyle bir şey yapmaması gerektiğini anlasın.

bir ben mi hangi elti diye merak ettim
O sevmediğim eltim
Sevmiyorum ama gerektiğinde insanlık yapıyorum işte kötü niyetli değilim ama karşılığını da böyle alıyorum
Hiç işte benim hatam

Tabiki sorarım hesabını. Ne hakla yaaa. Bidaha da çöp vermem.

Kızlar bir tek ben mi tarlatan kesilmiş diye düşündüm. Kıyafet üzerinde değişiklik yapılmamış sadece altına giyilen astar kesilmiş gibi. Tabii o konuda da hassas olunabilir illa benim tarltanım diye. Ama durum buysa çözümü kolay. Aynı tarlatandan bir tane satın alıp sana öyle teslim etsinler.

Bende hiç giyemem başkasının kıyafetini
Bir daha başkası isterse de ki ben bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum ben diyorum şahsen bazıları çok bozuluyor ama kusura bakmasın yada gözden çıkarabileceğim bişeyse al senin olsun derim

Ama dikilmesi lazım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…