Ya kendi yemeğini kendi yapsın hiç uğrasamam onunla.Kv yi sevmiyorum artık sinir ediyo beni gelir evimin düzenini değiştirir lavobaya gitsem o varken evimdeki eşyalardan illaki birinin yeri değişmiş oluyo tamam kabul sevsin oğlunu ama o artık evli surekli bakamiyosun noktasına getiriyor.Aksama kadar bana nasihat veren sanki ben bilmiyomusum gibi surekli basit dini bilgiler veren kadın akşam geliyo kaç yaşında oğlunun kalcasini sıkıyor ben bu noktada tikaniyorum ben taşınmadan önce de bulaşıkları yikamama ragmn yikamiyo dedi kp filan arkamdan duydum onlardan izin aliyim bi yere giderken istiyorlar eşimin ilgisizliği zaten bambaşka bi konuKuzum sen her seyi cok mu takiyorsun
Kendini hasta edicen
Bak simdi kendimi senin yerine koyuyorum
1) Anne ben her istedigin saatte gelemem
Istersen yemegini yapayim ama siz ayri biz ayri yicez
Aile oldugumuzu hatirlamamiz lazim
2)oglunu bana kotuleme
O benim esim etkilenmek istemiyorum bitti !
3)esinin pc bagimliligina diyecek lafim yok
Ben olsam bozardim
Bozamazsam cinnet aninda yere carpardim
Ki carptimda zamaninda ..
Çıkarıp kendi yıkıyor sonra kp başlıyor power gel yardım et demeyeMakineye hemen doldurmaya başlayın bulaşıkları. Onu kullanma derse de "anne, belimde fıtık başlangıcı varmış, elimde yıkayamayacağım, ille de kullanma makineyi diyorsan, o zaman sen yıka elinde, benim fıtığım ilerlemesin, doktor tembihledi, ilerlerse ameliyat olmak zorunda kalırmışım" de.
Ya kendi yemeğini kendi yapsın hiç uğrasamam onunla.Kv yi sevmiyorum artık sinir ediyo beni gelir evimin düzenini değiştirir lavobaya gitsem o varken evimdeki eşyalardan illaki birinin yeri değişmiş oluyo tamam kabul sevsin oğlunu ama o artık evli surekli bakamiyosun noktasına getiriyor.Aksama kadar bana nasihat veren sanki ben bilmiyomusum gibi surekli basit dini bilgiler veren kadın akşam geliyo kaç yaşında oğlunun kalcasini sıkıyor ben bu noktada tikaniyorum ben taşınmadan önce de bulaşıkları yikamama ragmn yikamiyo dedi kp filan arkamdan duydum onlardan izin aliyim bi yere giderken istiyorlar eşimin ilgisizliği zaten bambaşka bi konu
Valla eşim biraz ilgili olsa tamam da o da ilgili değil gozum bitirmeye bakıyor çünkü dayanamıyorum biraz önce yine aradılar gelmiyo musunuz diye
Peki senin bi planin var mi ?
Nasil basetceksin
Bi an once formul bulman lazim
Ne dediniz ?Valla eşim biraz ilgili olsa tamam da o da ilgili değil gozum bitirmeye bakıyor çünkü dayanamıyorum biraz önce yine aradılar gelmiyo musunuz diye
Gelmiycez dedi de tabağa koyalım filan dediler tamam dedi kocam da işte asıl kabahat istemiyorum diyeceksin bu kadar.Ben o tabaktan lokma almam çok doldumNe dediniz ?
Tam zamani iste gitme
Kocana da de bu sekilde devam ederse aramiz bozulucak de
Kadinda algi sorunu vaarGelmiycez dedi de tabağa koyalım filan dediler tamam dedi kocam da işte asıl kabahat istemiyorum diyeceksin bu kadar.Ben o tabaktan lokma almam çok doldum
Hanımefendi kadın bisey hazırlanıyor ben çıkıp hazırlıyorum hep beraber yiyoruz bulaşık da bana kalıyor bi de ustune işime karısilıyor nankör demek haddinize değil AyrıcaSen daha dün ortaya çıktın annesi de hep vardı biraz saygı yahu. Kadın kahvaltı börek hazırlıyor tepkiye bak sadece nankörlük sızınkisi al da adamı bir iple bagla sanki senin malın. Bugün boşansan tarih olursun da annesi sonsuza dek var olacak.
Not:Ben de evliyim kv var ama bu kadarına olmaz yani
Kp aradı kendi ikna edemeyince ama yok benim eşimde de sorun var yemiycem de olsun bitsin eşim yapar bana de Bu ne ya böyle herşey hazır olsa ben nankörlük etmiş olucam amenna da dün evin anahtarını almaya kadar getirdi konuyu şakası bile kötü dün dedim bi de eşime benim hayır dedigime sen evet deme diye bugün getirme anne dedim ben kp arayınca getirsin diyoKadinda algi sorunu vaar
Hic tanimadigim insana sinir oluyorum
Çıkarıp kendi yıkıyor sonra kp başlıyor power gel yardım et demeye
Kadın kendi yemek yapmıyor ki yukarı çıkınca ben yapıyorum bulaşık da bana kaliyor gelmiycez diyoruz kaç kere arıyorlar bugün en basiti 5 kere aradı kp ve ikisi gelin diye.Bi işleri olsa hemen beni de çağırıyorlar kıl olmak değil ama artık sevemiyorumSiz bi kere kıl olmuşsunuz sanki kayınvalideniz ne yapsa batıyor gibi. Yemek yemeye gitmek istemiyorsanız yemek yapın ya da yapacağınızı söyleyin. Arkadaşlarınız varsa siz gidin ya da onları çağırın. Karışmak isterse de tamam diyin yine bildiğinizi yapın
Herşeyi ben yapıyorum diyorsunuz ama kaçınmalıdır börek yapmış sizi çağırıyor çok merak ediyorum üst katta kayınvalide değilde sizin anneniz otursaydı yine tepkiniz böyle soğuk olur muydu?sorun bi tek bu değil ki evimin herşeyine karışıyor dün de dedim herkes yemeği o yapıyor gibi algılamis hayır öyle değil beni çağırıyor bi gidiyorum yemek yok ben yapıyorum bulaşık da bana kalıyor makine var onu da kullandirmiyo herşeyi ben yapacaksam niye gidiyim de sorun bu değil yaparım ama eşimle yalnız kalmak istiyorum Eşim için hava hoş ona bisey diyn yok ki amaan diyip geçiyo surekli pc başında evde olduğu saatlerde.Kayinvalidem yatak odama mutfagima temizligime herşeye karışır
Kayınvaliden orada iş yaptığın için istiyor seni,hiç bir şeye elini sürmemeyi dene ,belki bir daha çağırmazsorun bi tek bu değil ki evimin herşeyine karışıyor dün de dedim herkes yemeği o yapıyor gibi algılamis hayır öyle değil beni çağırıyor bi gidiyorum yemek yok ben yapıyorum bulaşık da bana kalıyor makine var onu da kullandirmiyo herşeyi ben yapacaksam niye gidiyim de sorun bu değil yaparım ama eşimle yalnız kalmak istiyorum Eşim için hava hoş ona bisey diyn yok ki amaan diyip geçiyo surekli pc başında evde olduğu saatlerde.Kayinvalidem yatak odama mutfagima temizligime herşeye karışır
Ben kendi annem olsa ona da aynı şeyi yaparım istemem surekli karışmasını bayramda bile iki saat zor durdum kendi annemde.Bnim onunla yuzyuze hiç bi atismam olmadı ama her bisey yapacağında çağırması,surekli kapan demesi beni sinir ediyor.Beraber yaşarken ben bi saat erken yatsam hemn oğlunun yanına gider biseyler anlatır dururdu biraz sonra yativer filan diye ben bu eve taşınmak için çok cabaladim eşim isteydi çünkü.En son ben evin mutfağini yerleştirmeye indiğimde eşime dedim ki sen de gel annesi de vardı sen kendin git o burda kalsın dedi sadece ben oturmuycam ne zaman beraber bi gün geçirecek olsak bi iş buluyo bana ve rahatsız oluyorum bundan.Kirivericem kemiklerini filan diyerek zaten seviyesiz bi şaka yapıyor bana gore.Cok da soğuk durmuyorum ama her şeyimize de karissin istemiyorum.Kayimvalideniz gelse yatak odanizin düzenine mutfaginizin duzenine karışsa evde yardım etseniz hiç utanmadan yardım etmiyo diye konuşulsa hosunuza gider miydi ben kv düşmani değilim bayramda eşime gidelim diye ben dedim hatta ama ben de insanım surekli sineye çekememHerşeyi ben yapıyorum diyorsunuz ama kaçınmalıdır börek yapmış sizi çağırıyor çok merak ediyorum üst katta kayınvalide değilde sizin anneniz otursaydı yine tepkiniz böyle soğuk olur muydu?
Lütfen yanlış anlamayın ama gidin gelin yapın,yedirin ne var bunda böylelikle daha iyi tanırsınız birbirinizi..böylelikle birbirinize nazınızda geçer canınız istemeyince anne biz eşimle bugün başbaşa vakit geçirmek istiyoruz dersiniz kimsede ne alınır ne tepki gösterir çünkü yavaş yavaş bir aile olmuş olursunuz ;onlarda sizi ķızları gibi görüp daha anlayışlı davranırlar.ama böyle soğuk nevale gibi durup tepki verirseniz onlarda iyice üzerinize gelirler.Eşinizden sizden bu tavırlarınız yüzünden zamanla soğur aranız iyice tatsızlık daha yeni evlisiniz herşey çok taze kocanız şimdi sizinle yalnız kalmak istediği için annesine kızıyor.Birde bu cicim ayları geçecek sen eşinı o zaman gör..Bunlar hep yaşanmış ve çevremizde gördüğümüz şeyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?