Evimi taşırdım ordan. Ama yapmazsınız gibi duruyor.Dün buraya konu açıp kayınvalidemden bahsetmistim.Bugun yine bizi yemeğe davet etti ben olumsuz cevap verdim.Esime söyledim o da istemedi.Markete gidecektik karşılaştık işte bize gelin filan dedi kv esim de yok ya ne böreği falan dedi gitmek istemedi neli falan dedi aslında eşim bu noktada gönlü varmış gibi oldu biraz.Sonra neyse iste yok gelmiycez dedi.Tutmus ne yiyeceksiniz diye soruyor sanane demeyi o kadar istedim ki eve geldik yine diyo gelmeyecek misiniz diye giderken dedik işte gelmiycez diye ne usteliyosun.Soz dinlemiyosunuz filan oluyo biseyi onların dediği gibi yapmayınca ama bu bizim hayatımız.Bazilariniz belki diyecek ki iyi niyetli orasına bisey diyemiycem ama biz de yeni evliyiz yalnız kalmak istiyorum.Markete giderken böyle yaptıkları için yüzüm düştü eşim sinirlendi neyseki çabuk sakinleşti çok karışıyorlar diyince de ses etmedi.Cok uzun oldu farkındayim olay anında direk yazdım ama burası da ayrı bi ev emek veriyorum ben bu eve ve bu evliliğe.Canim yanıyor ve biliyorum ki bu son değil yarın kahvaltı başka gün akşam yemeği durmadan ariycaklar.Esimle konusucam bu böyle gidecekse bitirmeyi istiyorum.Ben ömrümü heba edemem.Tamam belki O oğlundan ayrılmış gibi hissediyo da oğlu artık evli madem bu kadar zor bi de beni dusunsunler sadece O değil ben de yeni evliyim ve ustelik O ise gidip geliyo gelince de hemen pc başında.Zaten bi üst kattalar.kv her bisey istediğinde koşamam Siz olsaniz ne yapardınız?
sorun bi tek bu değil ki evimin herşeyine karışıyor dün de dedim herkes yemeği o yapıyor gibi algılamis hayır öyle değil beni çağırıyor bi gidiyorum yemek yok ben yapıyorum bulaşık da bana kalıyor makine var onu da kullandirmiyo herşeyi ben yapacaksam niye gidiyim de sorun bu değil yaparım ama eşimle yalnız kalmak istiyorum Eşim için hava hoş ona bisey diyn yok ki amaan diyip geçiyo surekli pc başında evde olduğu saatlerde.Kayinvalidem yatak odama mutfagima temizligime herşeye karışırBunun icin bosanilirmi kayinvalidelerin yuzde doksani boyle sizi kucuk goruyorlar aile oldugunuzu benimseyemediler 3 4 seneye gecer.
Bence iyi niyetli değil yukarı cikicam herşeyi ben yapıcam da kv yemek yiyecek bulaşık da bana ait Ustune bi de evimde olan tüm düzene karışır yatak odama bile.Kapali olmadığıma laf eder Surekli yardıma bekler.Oglunun yemek yiyip yemedigini sorar yemediyse yedir aç kalmasın der herşeye karışıyor herşeye kocam da kızar filan karışma diye ama yok şimdi de herşeyi diyo sonra da siz bilirsiniz diyo kocam da surekli pc başında yani ilgi de gormuyorum sevgi su an yetmiyo yaniTamam da ne var bunda yani, bence gayet iyi niyetiyle yapmis gibi gozukuyor.
Hep cagirmasindan rahatsiz olabilirsiniz normal, ama davet ettiginde hayir dersiniz olur biter.
Evlilik bitirecek bir mesele degil yahu.
Haklisiniz ama kendinizi o evin kadini olarak kabullendirmek sizin elinizde onun evine karismayon haftada bir yemekleriniz birlikte olsun belirli bir duzen oturtun kendinize.Bu surecte evinize bol bol arkadaslarinizi cagirin sizin ayri ev ayri aile oldugunuzu anlasinlar.sorun bi tek bu değil ki evimin herşeyine karışıyor dün de dedim herkes yemeği o yapıyor gibi algılamis hayır öyle değil beni çağırıyor bi gidiyorum yemek yok ben yapıyorum bulaşık da bana kalıyor makine var onu da kullandirmiyo herşeyi ben yapacaksam niye gidiyim de sorun bu değil yaparım ama eşimle yalnız kalmak istiyorum Eşim için hava hoş ona bisey diyn yok ki amaan diyip geçiyo surekli pc başında evde olduğu saatlerde.Kayinvalidem yatak odama mutfagima temizligime herşeye karışır
Keşke herşeyi hazır etse de cagirsa yukarda ben yapıyorum hepsini bulaşık da dahil e ne anladım hem her şeye karissin hem hizmetçi gibi yemege bulaşıga cagirsin sorunum bu yaniCalisiyorsan eger yarin cocugun oldugunda bu gunleri ararsin bence ben olsam yerim yemegimi her aksam evime yatmaya gelirim oh mis al sana bal ayi cicim ayi yemek bulsaik bidi bidisi yok valla kaynana bikardi cagirmazdi her aksam yeter die ahahahaha
Ay okudum canim ya valla zor ama Allahtan esin israrci deil anam anam die yani kendi duzenini oturtabilirsin Allah yardim etsinKeşke herşeyi hazır etse de cagirsa yukarda ben yapıyorum hepsini bulaşık da dahil e ne anladım hem her şeye karissin hem hizmetçi gibi yemege bulaşıga cagirsin sorunum bu yani
Ben derdimi anlatamamisim galiba herkes bunun için bosanilir mi diyo ama yemek bulaşık herşey bende ben salak mıyım da hizmet ediyim elaleme.Valla iyice bi delirdi eşim de bilgisayar başından kalkmiyor valla iyice bi bunaldim tv de yok evimizde varsa yoksa telefona bakıyorum kitap okuyorum vs.Sanki kv ve kp ile evliyimGunde yarim saat ugra
Yemege kalin derse
Aaaaa anne ben geceden yemegimi yaptim simdi yazik olur dokemem de
Gercekten aksamdan hazirla yemegini ya da sabah erkenden
Esine de ben senin icin hazirliyorum de ajite et bunu biraz
Hic olmadi gelmiyorum her istedigin saatte gelmeyecegim
Ben istedigim saatte gelecegim de
Valla yolasim geliyo senin kv ni
Eşim ısrarcı değil sukur de ben biraz ılımlı olsam evet diyecek gidecek surekli belli yani.Bi de ben üzüldüm mu ne oldu yine diyo.Ananla baban sanki rahat duruyorlar da.valla çok sinirliyim iki gundur herşeyi silesim geliyoAy okudum canim ya valla zor ama Allahtan esin israrci deil anam anam die yani kendi duzenini oturtabilirsin Allah yardim etsin
Ben yaparım da kp ile kv surekli gecinemezsiniz o parayla diyo bi de mecbur buraya yakın olacak çünkü eşimin iş yeri buraya yakinEvimi taşırdım ordan. Ama yapmazsınız gibi duruyor.
Esin niye boyle yaBen derdimi anlatamamisim galiba herkes bunun için bosanilir mi diyo ama yemek bulaşık herşey bende ben salak mıyım da hizmet ediyim elaleme.Valla iyice bi delirdi eşim de bilgisayar başından kalkmiyor valla iyice bi bunaldim tv de yok evimizde varsa yoksa telefona bakıyorum kitap okuyorum vs.Sanki kv ve kp ile evliyim
Eşim gerçekten sinir ediyo beni saat 1 e kadar oturdu tüm bayram boyunca geceleri benim tek eglencem sosyal hesaplar ama o ve kitaplar da bi yere kadar valla kafayı yiycem az kaldı kv bi de aksama kadar esimi kötüler eşim geldi mi paşam kuzum ortada geziyo valla başımı duvarlara vurasim varEsin niye boyle ya
Kv kolayda adam daha sinir bozucu
Tv yeni tasindiniz diye mi yok ?
Taksitle maksitle alin
O pc yide caktirmadan bozun
sorun bi tek bu değil ki evimin herşeyine karışıyor dün de dedim herkes yemeği o yapıyor gibi algılamis hayır öyle değil beni çağırıyor bi gidiyorum yemek yok ben yapıyorum bulaşık da bana kalıyor makine var onu da kullandirmiyo herşeyi ben yapacaksam niye gidiyim de sorun bu değil yaparım ama eşimle yalnız kalmak istiyorum Eşim için hava hoş ona bisey diyn yok ki amaan diyip geçiyo surekli pc başında evde olduğu saatlerde.Kayinvalidem yatak odama mutfagima temizligime herşeye karışır
Eşim gerçekten sinir ediyo beni saat 1 e kadar oturdu tüm bayram boyunca geceleri benim tek eglencem sosyal hesaplar ama o ve kitaplar da bi yere kadar valla kafayı yiycem az kaldı kv bi de aksama kadar esimi kötüler eşim geldi mi paşam kuzum ortada geziyo valla başımı duvarlara vurasim var
MantikliMakineye hemen doldurmaya başlayın bulaşıkları. Onu kullanma derse de "anne, belimde fıtık başlangıcı varmış, elimde yıkayamayacağım, ille de kullanma makineyi diyorsan, o zaman sen yıka elinde, benim fıtığım ilerlemesin, doktor tembihledi, ilerlerse ameliyat olmak zorunda kalırmışım" de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?