Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisine uykusuz gecelerde yaptığı kekomaçiliklerle mutluluk dilerim.merhaba ;
erkek arkadaşınız instagramdan gecenin 3.30 unda ekleme talebini kabul etmediği bi kıza naber napıyosun diye mesaj atsa ne yaparsınız ?
aynı erkek arkadaşın önceden de bu tarz vukuatları mevcut ancak bir şekilde hep kıvırmış.
aynı erkek arkadaşın önceden de bu tarz vukuatları mevcut ancak bir şekilde hep kıvırmış.
şöyle ;Bir hareket size bir kere yapılıyorsa bu yapanın hatasıdır ama bunu bir kaç kez yapabiliyorsa buna nasıl izin verdiğinizi sorgulayın derim.
Bu kız anladığım kadarı ile tanıdığı bir kız değil. Tanıdığı bile olsa iletişim yolu mesaj olur falan instagram ne alaka. Yani bunu nasıl kıvırabilir ki?
şöyle ;
neden beni ekliyorsun diyecekmiş.
şöyle ;
Yalan bile söyleyemiyor. Her seferinde kıvırdı diyorsunuz da böyle kıvırıyorsa kabahat biraz da sizde. Böyle bir yalana inanılır mı yahu? Adam aranıyor resmen.şöyle ;
Yalan bile söyleyemiyor. Her seferinde kıvırdı diyorsunuz da böyle kıvırıyorsa kabahat biraz da sizde. Böyle bir yalana inanılır mı yahu? Adam aranıyor resmen.
Yalancılar sevilmemeli.insan sevince hep inanmak istiyor