Kızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)
Bende bunu sindiremiyorum .Yani çok ilginç değil mi
Sizi sokmayacağı ortama kendisinin gitmesi?????
Hem de doğumgününde?
Hem de evde karısı 9 aylık hamile beklerken???
Kapalı ya da açık olayim fark etmez. Benim gidemeyeceğim mekanda eşimin işi ne. Mekan kotu bir mekanda ona da kotu bana da. Ayrıca Eşiniz sadece size karşı değil o kadınlara da, kendi arkadaşlarına da büyük terbiyesizlik yapmis. O mekana girip girmemek sizin tercihhiniz ama esinizin tarzı gayet diğer kadinlari ve sevgililerini asagilar nitelikte. Gayet de sizi ayak bagi yapmadan eğlenmek istemiş. Siz fark edince.de bu şekilde kivirmis. Ben olsam ya inadina o mekana giderdim (sonuç olarak kimse zorla basinizi açmaz ya da içki icirmez size) ya da o kizlara ve sevgililerine eşimin kurduğu cümleyi iletirdim.Kızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)
Ben yanlız kalmaktan korkmuyorum kesinlikle hamileliğim değil aslında mevzu hiç yazmayabilirdim de ama zaten hassas bir dönemindeyim kendimi kilolu ve çirkin hissediyorum eşimi o ortamda arkadaşlarının çıtır sevgilileriyle aynı masada oturmasını kaldıramıyorum olay çıkarmasam gidecektiÇok bencilce. Her şeyi geçtim siz doğurmaya yakınsınız artık ve sizi yalnız bırakacak... çemkir bacım kocana çemkir. Haklısın.
Bende 1 haftadır doğumgünü için plan yapıyordum kendimi aptal gibi hissediyorumesininiz fazla düşüncesiz biri sanirim.sizi o halde evde tek birakmasi ayri dusuncesizlik.bunu dogum gününde yapmasi ayri düşüncesizlik.sizi goturemeyecegi ortama kendi gitmek istemesi ayri bir düşüncesizlik...
Ben yanlız kalmaktan korkmuyorum kesinlikle hamileliğim değil aslında mevzu hiç yazmayabilirdim de ama zaten hassas bir dönemindeyim kendimi kilolu ve çirkin hissediyorum eşimi o ortamda arkadaşlarının çıtır sevgilileriyle aynı masada oturmasını kaldıramıyorum olay çıkarmasam gidecekti
Bende 1 haftadır doğumgünü için plan yapıyordum kendimi aptal gibi hissediyorum
Benim içinde öyle. Ben programı erkek erkeğe zannediyordum o yüzden kaç gündür gideceği belli olduğu halde ses çıkarmadım hiçbir zaman erkek erkeğe programlara müdahale etmem zaten problemli erkeleri bile kıskanan bir eş hiçbir zaman olmadım benim tek kırgınlığım arkadaşlarının sevgililerinizde gelecek olmasıEşi dururken nasıl arkadaşlarıyla doğum gününü planlayabilmiş?
Vazgeçmiş olması benim için hiçbir şey ifade etmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?