- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Benim içinde öyle. Ben programı erkek erkeğe zannediyordum o yüzden kaç gündür gideceği belli olduğu halde ses çıkarmadım hiçbir zaman erkek erkeğe programlara müdahale etmem zaten problemli erkeleri bile kıskanan bir eş hiçbir zaman olmadım benim tek kırgınlığım arkadaşlarının sevgililerinizde gelecek olması
Kusura bakmayın ama bir prototip var bizim erkeklerimizde kocanız da sanırım onlardan. Eş olarak kapalı veya kapalı olmasa da mutaassıp bir kadın buluyorlar. Sonra onu eve bırakıp kendileri dışarıda bekar hayatı yaşıyorlar. Öyle kadınlara çok üzülüyorum açıkçası ama bir çözüm de yok.Kızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)
Kusura bakmayın ama bir prototip var bizim erkeklerimizde kocanız da sanırım onlardan. Eş olarak kapalı veya kapalı olmasa da mutaassıp bir kadın buluyorlar. Sonra onu eve bırakıp kendileri dışarıda bekar hayatı yaşıyorlar. Öyle kadınlara çok üzülüyorum açıkçası ama bir çözüm de yok.
Benim içinde öyle. Ben programı erkek erkeğe zannediyordum o yüzden kaç gündür gideceği belli olduğu halde ses çıkarmadım hiçbir zaman erkek erkeğe programlara müdahale etmem zaten problemli erkeleri bile kıskanan bir eş hiçbir zaman olmadım benim tek kırgınlığım arkadaşlarının sevgililerinizde gelecek olması
Evet kesinlikle haklısın erkek erkeğe olması da değiştirmez. Önemli olan karısının giremeyeceğini düşündüğü yere onsuz gitmesi. Oh valla böyle erkekler buluyorlar masum bir kızcağız, annesine gelin, çocuklarına anne, eve de hizmetçi, kendisi eğlencede... Tabi konu sahibi alınmasın onun eşi de illa böyle demek istemiyorum. Prototipi anlatıyorum.Aynen, benimde tanidigim var böyle. Adamin esi kapalı, adam heryerde fink atıyor. Hatta esinin hamile oldugu dönemler bile gecenin köründe mekanlarda karsilastim adamla. Erkek erkege gitmesi bana göre bisey degistirmiyor. Yanında değilsin sonuçta. Bende o adamın eşine acıyordum ama sorun etmiyorlarmış demekki.
Evet kesinlikle haklısın erkek erkeğe olması da değiştirmez. Önemli olan karısının giremeyeceğini düşündüğü yere onsuz gitmesi. Oh valla böyle erkekler buluyorlar masum bir kızcağız, annesine gelin, çocuklarına anne, eve de hizmetçi, kendisi eğlencede... Tabi konu sahibi alınmasın onun eşi de illa böyle demek istemiyorum. Prototipi anlatıyorum.
madem öyle kendi niye gitmek istedi cok sacmaKızlar düşünün 9 aylık hamilesiniz ve eşinizin Doğum günü. Eşinizde bir cumartesi gecesi arkadaşlarıyla önce yemeğe oradan da bir club e gitme planı yapıyor ve bir öğreniyorsunuz ki hiçbiri evli olmayan arkadaşlarının sevgilileride geliyor o yemeğe siz olay çıkartıyorsunuz eşiniz ben seni öyle ortamlara sokmam diye bir savunma yapıyor. Gitmekten vazgeçmiş olsada olayı sindiremiyorum. (Bu arada ben kapalı bir bayanım o tarz ortamlara zaten davetli olsamda gitmem)
Şimdi deli gibi pişman oldu kavga ettik evde çıktı geldi ayaklarıma kapanıyor kimle dertleştiyse artık amasindirilecek gibi değil zaten, madem sizin giremeyeceğiniz bir ortam var neden kendisi gitmeyi planlıyor? kavga çıkarmasanız gidip gayet de güzel eğlenecekmiş.
eşim saçımın tek teli gözükse kıyameti kopartan giydiğim herseye karışan biriSen muhafazakarsın eşin liberal ben öyle anladım, yürümez
eşim saçımın tek teli gözükse kıyameti kopartan giydiğim herseye karışan biri
E sen tesetturlusun seni bar ortamina nasil sokacak sokamaz tabi
Onun anlayış tarzı o olduktan sonra şimdi tamam der, pişman oldum der iki gün sonra başka program yapar. Bu sefer erkek erkeğe de olur, siz de erkek erkeğe diye bir şey demezsiniz öyle geçer gider. O bekar gibi takılır yaşar siz evde çocuk bakarsınız. Bence eşinizi artık evli olduğuna ve sosyal hayatının bundan etkilenmek zorunda olduğuna ikna edin. Sosyal bir faaliyet olacaksa beraber olsun deyin.Şimdi deli gibi pişman oldu kavga ettik evde çıktı geldi ayaklarıma kapanıyor kimle dertleştiyse artık ama
eşim saçımın tek teli gözükse kıyameti kopartan giydiğim herseye karışan biri
E kadin kendi tercihiyle kapanmissa adamin sucu neE o zaman kendi de gitmeyecek Asude. Karısının saçının teline kadar kıskanan adamın barda işi ne?
Ha adam muhafazakar olmasa, konu sahibi olsa ve birbirlerinin yaşam biçimlerine saygılı olup bir evililik yürütseler tamam. Ama durum bu değil.
Ne alakası var yaaa saçma sapan yorumlar yapmayın yazdığım mesajdan kendi tercihimle örtünmediğimi mi çıkardınız rica ederim böyle saçma yorum yapacaklar hiç yazıp sinirimi zıplatmasınE kadin kendi tercihiyle kapanmissa adamin sucu ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?