siz olsanız ne yaparsınız ben mi problemliyim

İnanınin şok oldum kusura bakmayın ama bu nasıl zihniyet 9 aylık eşini bu hassas döneminde nasıl tek başına böyle yerlere gitmeyi düşünebilir allah akıl fikir versin bence ipleri eline al yoksa üzülürsün sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

"Seni o ortama sokmak istemedim" diyen adama ağız dolusu h..s.tir çekmeniz lazımdı.
İmam fıkrası gibi olmuş yaw olay.
Karadenizde hoca camide vaaz veriyormuş:
-Kızlarımıza sahip çıkalım, çok açık giyiniyorlar, boya sürünüyorlar, zincir takıyorlar, kısa giyiniyorlar... Derken cemaatten biri seslenmiş:
-İyi de hoca senin kız da bunları yapıyor.
Hoca cevabı verir:
-Şimdi Allah var, bizim kıza yakışıyor :)

Adama bak ya tam bogmalık.

Böyle tiplerle evlenen size müstahak nerden bilebilirsiniz ki diğer arkadaşlarınım sevgilisi yanında belki adam da yalnız gitmeyecekti
Ayrıca türbanlı birinin o ortama girmesi neden olmasın ki içki içmeyeni kesmiyorlar

vuuuuuuuv
gece klübü bekar arkadaşlar başlı başına tartışma nedeniyken
+ ağzı burnunda karısını bırakıp gitmesi
+doğumgününü eşiyle değilde arkadaşlarıyla kutlamak istemesi
o adama ne yapsan az canım

seni sokmayacağı ortama kendi girme planları yapıyosa zaten eşinde bir problem var demektir.

Ne sacma bahane
O mekanlara kapalilar da gidiyor ne var ki

bir de mesele erkek erkeğe takılmak da değil herkes partneriyle gelecek seninki neden bekar gibi tek başına..

Her an doğurabilirsin ne işi var cluplarda v.s otursun karısının yanında .

Karısı erkek erkeğe gitselerdi sorun değil diyor her an doğum yapabilir kocasını gönderiyorsa biz ne yapalım.

Adamın gözü dışarıda doğumgünü bahane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…