- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Derhal ailenin yanına dön derimben de bundan korkuyorum. simdi mesajla yapiyor. yarin yuzume. sonra cocugumun yaninda. gecen gunki tartsmada cocugu da istmeedigini soyledi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derhal ailenin yanına dön derimben de bundan korkuyorum. simdi mesajla yapiyor. yarin yuzume. sonra cocugumun yaninda. gecen gunki tartsmada cocugu da istmeedigini soyledi...
çocugumu babasiz dogurma ve buyutme fikri cok yıpratıyor beni. kizimin babasiz bir kiz olarak buyumesini istemiyorum. ama sorunlu bir ailede de buyumesini istemiyorum. ailemin yanina gittigimde beni gelip alacak mi ve ozur dileyerek sevgisini gostercek mi emin degilim. ya yapmazsa diyorum...
Çok normal değil mi böyle davranması o zaman.kotu sartlar altinda buyumus. kotu bir aile. baskici bir baba. cocuk gelin anne. ustelik kuma gelen bir cocuk gelin.
Emin ol baska sakin mutlu huzurlu bir anne baba elinde buyuse o cocuklar hepsi pirlanta olurdu.o cocuklarin rol modeli anne baba cocuklar da anne babanin eseri..Böyle adamlara kızıyoruz ama ben bir yandan da üzülüyorum. Güzel bir ailede yetişseydi acaba yine böyle olur muydu diyorum. Bir yandan da kocaman adam ailesi kötü olabilir ama kendi iyi olmali diyorum. Ne bileyim, karisik mevzu.
Yurt dışında kadın hakları çok ön planda kadın sığınma yada polise bildirin ben olsam kesinlikle yurt dışında doğum yapardım ki bebeğim oranın vatandaşı olsun haklarından yararlansin diye az daha dayan doğuma kadar.merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
Giderdim bi ders verirdim ki bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.Ne bu çocuk gibi sürekli kovmalar baba olucak bide.merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?