siz olsanız ne yaparsınız?

çocugumu babasiz dogurma ve buyutme fikri cok yıpratıyor beni. kizimin babasiz bir kiz olarak buyumesini istemiyorum. ama sorunlu bir ailede de buyumesini istemiyorum. ailemin yanina gittigimde beni gelip alacak mi ve ozur dileyerek sevgisini gostercek mi emin degilim. ya yapmazsa diyorum...

Kızımın gözünün önünde evden kovulan bir anne olmaktansa babasız bir kız yetiştirmeyi tercih ederim. Çocuğun ilerde bu durumdan ne kadar cok zarar gorecek tahmin edebiliyor musun. Iki ihtimali de canlandır gözünde birinde annesi evden arada kovulan ağlayan aile düzeni olmayan bir kız diğerinde de annesiyle babası ayrılmış ama annesiyle huzurlu bir çocuk. Eksiklik elbette hisseder ama emin ol daha az verir. Daha seninle ilgili kisma hic gelmedim. Bu gurursuzluk hissi içini yiyordur. Aşkta gurur olmaz derler ama olur.

bence gıt aılenın yanına burnu surtulsın, hatta bosasan yerıdır bu ne dengesız adammıs be! durmadan gıt demek nedır ya! Cocugu bıle ıstememek yuuuh yanı

kotu sartlar altinda buyumus. kotu bir aile. baskici bir baba. cocuk gelin anne. ustelik kuma gelen bir cocuk gelin.
Çok normal değil mi böyle davranması o zaman.
Ama bu demek değil ki kabullenin durumu aksine ustune gidip terapi alıp bununla savaşabilir.

Mesajları kanıt olarak tutun lütfen. Çok değerli onlar. Bu adamdan hayır gelmez ayrıca!

Mesajlari silme. Onlar sana delil.
Bu arada esin normal degil. Dengesiz biri. Dengrsiz insan senin de ruh sagligini bozar. Gel-gitlerle evlilik yurumez. Ben olsam ailemin yanina donerdim. Normal bir evlilik degil cunku bu, istediginde gel istemediginde git... maymun gibi ipte oynatmak istiyor sanki esiniz. Insanin ruh sagligini bozar boyleleri....

Çocuğunun annesine namussuz mu diyor? Üstüne üstlük evden kovuyor ve çocuğu istemediğini söylüyor. Ben olsam çoktan giderdim. Kovduktan sonra yalvarması benim için bişey ifade etmez

Böyle adamlara kızıyoruz ama ben bir yandan da üzülüyorum. Güzel bir ailede yetişseydi acaba yine böyle olur muydu diyorum. Bir yandan da kocaman adam ailesi kötü olabilir ama kendi iyi olmali diyorum. Ne bileyim, karisik mevzu.
Emin ol baska sakin mutlu huzurlu bir anne baba elinde buyuse o cocuklar hepsi pirlanta olurdu.o cocuklarin rol modeli anne baba cocuklar da anne babanin eseri..

Işten geleceği saati bekleyin valizini hazırlayın kapıya geldiği zaman pencereden aşağı atın ayaklarının dibine...bugünde ben seni kovuyorum diyin hiç bir b.k yapamaz.
Sanırsam siz orda dilini kanunu bilmediğiniz için kendini paşa sanıyor.Bide gittiğimde gelip alacakmıya takılmışsınız...kovulmak koymuyarda sizi almamasımı koyuyor

merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
Yurt dışında kadın hakları çok ön planda kadın sığınma yada polise bildirin ben olsam kesinlikle yurt dışında doğum yapardım ki bebeğim oranın vatandaşı olsun haklarından yararlansin diye az daha dayan doğuma kadar.

Tartisma sebepleriniz neler?
Aileme haber verdim bu sana son şansım de.
Son bir şans ver bence.
Olayin ciddiyetinin farkina varirsa belki sinirlerine hakim olur.
Bir arkadaşın dedigi gibi.Doğuma kadar dayansan ve tartismadan kaçsan bebegin icin iyi olur.
Sen esine ne diyorsun da bu denli sinirleniyor her seferinde onu da merak ettim

Bunun hamile olmakla alakası yok bence hamile olmasanızda çok onur kırıcı birşey . Böyle adamlara çocuk yapın birde ne güzel valla kafalarınız pırıl pırıl güle güle kullanın

merhabalar. Kendimi cok caresiz hiseediyorum. 5 aylik hamileyim. ailemden uzakta yurt disinda yasiyorum. esim bazen bir melek bazen ise seytandan daha seytan. bana ev islerinde yardm eder. evden hicbirsey eksik etmez. ama en ufak bir sinirde namussuz, serefsiz olan ben olurum. ve derhal baba evine kovulurum. bunu yazisarak yapiyor. yazarak kovuyor hep. daha once cok kez yapti. sessiz sedasiz bavulumu hazrladm giderken yalvardi. bu hafta icinde 3. kez yapti ve ben dayanamiyorum. gitmeyince onursuz gozuyle bakiyor. simdi yine basladi gitme demelere. ama ben artik kaldramadgm icin ailemden yardm istedim. simdi artik ikna olacak olsam da ailem kaldrmiyor. ve beni eve cagiriyorlar. hamile bir kadina ne olursa olsun boyle davranilmamasi gerektigini soyluyorlar. bir daha yapmayacagm diyor ama daha once de demisti. ozur diliyor yine yapiyor. siz olsaniz ne yapardiniz?
Giderdim bi ders verirdim ki bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasın.Ne bu çocuk gibi sürekli kovmalar baba olucak bide.

Bir yanda dibindeki tencereden yemek vermesi icin taa oteki odadan kaynnanami cagiran hamile eltim , bir yandan hamile halinizle evden kovulan siz..

Bazilari gercekten hamileligini bile yasayamiyor. Allah islah etsin

İthal gelin muhabbeti eskidenmis madem ailen cagriyo bir kere git bakalım aklı başına gelsin .herkes kavga esnasında hircinlasiyor ama kendini tutmasını biliyor bu ne böyle edepsizlik yapcak ömür boyu onu mu çekiceksin?

ben onu kovardım :KK14:
hatta siz ilk ne yapın biliyor musunuz. onun yaptıklarının aynısını ona yapın. dank eder belki.

ben olsam onu eve almazdım. düzenimi neden bozayım. o ev ne kadar onunda o kadar da benim.
kesinlikle eve almazdım. pisliğine gene almazdım.

Esin dengesiz sanırım veya psikolojisi bozuk tedavi aldır bana kalırsa.

bence eşinize sağlam bir ders vermeniz lazım yoksa düzelmez aklı başına gelmez
ben olsam giderdim burnu sürtünmeden akıllanmadan adam olmadan da geri gelmezdim..

Valla kapının kilidini değiştirir, bavulunu kapının önüne koyarım.. Zorluk çıkarırsa ararım polisi..

Sizin bunu yapacak imkanınız yok ise ailenizin yanına gidin, çok haklılar.. Bebeğiniz neden bu olumsuzluklardan etkilensin ki?

Back
X