Seviyorum tabiki bunun için ayrılmam ama nankörlük yaptığını düşünüyorum bir kaç gün küsüp konuşmayayım diyorum ama abartıyor öuyum kararsız kaldımEğer seviyorsanız devam edin. Burnunu iyice sürtün tabi. Bir de asla tekrar yardımcı olmayın hiç bir şekilde okul işleri için...
O sınav evde bilgisayar üstünden çözülen bir sınav o yüzden bilen birine yaptırıp yüksek not almak istiyor herkesBen olsam en başından kendi sınavıma kendim girerdim.
Uzaktan yapılan bir sınav da olsa kendi sınavımı kendim yapardım.O sınav evde bilgisayar üstünden çözülen bir sınav o yüzden bilen birine yaptırıp yüksek not almak istiyor herkes
Peki. Sizce ben bu durumda sevgilime nasıl davranmam gerek ??Uzaktan yapılan bir sınav da olsa kendi sınavımı kendim yapardım.
Azarladı derken nasıl azarladığına bağlı. Çok önemli bir sınav ki yüksek not almak için yanlış yollara başvuruluyor. Paniklemiştir o yüzden fevri davranmıştır derim. İnsan genelde başkasını suçlayınca içi daha rahatlar. Ama dediğim gibi nasıl “azarladığına” bağlı.Peki. Sizce ben bu durumda sevgilime nasıl davranmam gerek ??
Küserdim
Tabiki kırıldığını belli et bırak biraz burnu sürtsünPeki. Sizce ben bu durumda sevgilime nasıl davranmam gerek ??
Beni suçlaması çok zoruma gitti. Eğer girip karıştırıp böyle yapmamışsan bende niiey bilmiyorum naptın sen senin yüzünden gibi bir sürü şey söyledi ama çok sert bir şekilde. Ama her işini de ben yapıyorumTabiki kırıldığını belli et bırak biraz burnu sürtsün
Gerçekten nankörlüğe tahammül edemiyorumAyrılırım. Bu ne saçma şey ya? Aslında onun senden ayrılması gerek. Madem böyle kötü biri olduğunu düşünüyor neden seninle?
Hayatta çekemezdim böyle bir ergeni. Bas tekmeyi kıçına.
Tabiki zoruna gider erkek arkadaşın sana yaslanmayı alışkanlık haline getirmiş ve kusur olunca demek ne güzel oturduk yerden yıkıp geçecek kadar iyi dayanmış bak ablacım sana bir abla tavsiyesi kimse için çok fedakarlık yapma neden biliyor musun kendinden verdikçe görevinmiş gibi görülüyor ve bir süre sonunda teşekkür etmek şurda dursun hata bile kabul etmiyorlar işte yaşadığın bu dediğim gibi lütfen tavrını kırıldığını belli et yaptığına pişman olup bir daha böyle bir söyleme teşebbüs edemesin kendi sınırlarını kendin belirleBeni suçlaması çok zoruma gitti. Eğer girip karıştırıp böyle yapmamışsan bende niiey bilmiyorum naptın sen senin yüzünden gibi bir sürü şey söyledi ama çok sert bir şekilde. Ama her işini de ben yapıyorum
Ya bilmeden yargılamakta bizi ilerletmiyor hanımefendi.Yurtdisinda sinavlar genelde online olur
Ama onlar aptal olduklari icin sinavlari kendileri yaparlar , biz turkler cok seki oldugumuz icin baskalarina yaptiririz
Sonuc onlar uzaya gidip , teknolojide cigir acmisken bizim oldugumuz yer belli
Ya bilmeden yargılamakta bizi ilerletmiyor hanımefendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?