Siz olsanız ne yaparsınız ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Merhaba kızlar fikirlerinize çok ihtiyacım var doğru bir tepki verebilmek adına.

Sevgilimle aynı üniversitedeyiz internet üzerinden çözülen bir ingilizce sınavımız var. Ona dedim sen yapma ben arkadaşıma yaptıracam ikimizinkini arkadaşımın ingilizcesi iyi. Ama sevgilim kendi başına akrabasıyla yapmış onaylanmamış sorunlar yaşadı bana dedi düzeltir misin tamam dedim. Kızlar düzeltmek için çok uğraştım ama yaptım. Hatta işimi garantiye atmak için sevgilimin obs hesabından danışmanına mesaj gönderip sordum.

Aradan bir kaç gün geçince okuldan sevgilimin öğrenci numarası değişti. İngilizce notu açıklandı bugün. Sınava girmedi görünüyor. Mesajda bana diyor sen yaptın senin yüzünden oldu eğer sen girip karıştırıp yapmamışsan bişey bilmiyorum böyle beni azarladı. Hemen öğrenci işlerini aradım numarası değiştiği için böyle olmuş gelip dilekçe verse düzelir dediler. Yani ben yapmamışım bişey.

Şimdi çok kırıldım bana namkörlük yaptığını düşünüyorum. Sorup bu neden böyle oldu demek varken hemen suçladı. Ve sorunu yine ben çözdüm. Siz olsanız bu durumda ne yaparsınız ??

Eğer seviyorsanız devam edin. Burnunu iyice sürtün tabi. Bir de asla tekrar yardımcı olmayın hiç bir şekilde okul işleri için...

Eğer seviyorsanız devam edin. Burnunu iyice sürtün tabi. Bir de asla tekrar yardımcı olmayın hiç bir şekilde okul işleri için...
Seviyorum tabiki bunun için ayrılmam ama nankörlük yaptığını düşünüyorum bir kaç gün küsüp konuşmayayım diyorum ama abartıyor öuyum kararsız kaldım

Peki. Sizce ben bu durumda sevgilime nasıl davranmam gerek ??
Azarladı derken nasıl azarladığına bağlı. Çok önemli bir sınav ki yüksek not almak için yanlış yollara başvuruluyor. Paniklemiştir o yüzden fevri davranmıştır derim. İnsan genelde başkasını suçlayınca içi daha rahatlar. Ama dediğim gibi nasıl “azarladığına” bağlı.

Ayrılırım. Bu ne saçma şey ya? Aslında onun senden ayrılması gerek. Madem böyle kötü biri olduğunu düşünüyor neden seninle?

Hayatta çekemezdim böyle bir ergeni. Bas tekmeyi kıçına.

Tabiki kırıldığını belli et bırak biraz burnu sürtsün
Beni suçlaması çok zoruma gitti. Eğer girip karıştırıp böyle yapmamışsan bende niiey bilmiyorum naptın sen senin yüzünden gibi bir sürü şey söyledi ama çok sert bir şekilde. Ama her işini de ben yapıyorum

Benim en sevmediğim şeydir sormadan etmeden yargısız insaf yapmak. Hiç gelemem buna ailem bile olsa. Ben bu durum karşısında ne açıklama yapardım ne küserdim nede kırılmamla ilglenirdim. Direkt soğurdum yani.
Bu benim fikrim, sizinkini bilemem. Ama bir müddet iletişim kurmayın derim.

Yurtdisinda sinavlar genelde online olur
Ama onlar aptal olduklari icin sinavlari kendileri yaparlar , biz turkler cok zeki oldugumuz icin baskalarina yaptiririz

Sonucta onlar uzaya gidip , teknolojide cigir acmisken bizim oldugumuz yer belli

Son düzenleme:
Ayrılırım. Bu ne saçma şey ya? Aslında onun senden ayrılması gerek. Madem böyle kötü biri olduğunu düşünüyor neden seninle?

Hayatta çekemezdim böyle bir ergeni. Bas tekmeyi kıçına.
Gerçekten nankörlüğe tahammül edemiyorum

Tabiki zoruna gider erkek arkadaşın sana yaslanmayı alışkanlık haline getirmiş ve kusur olunca demek ne güzel oturduk yerden yıkıp geçecek kadar iyi dayanmış bak ablacım sana bir abla tavsiyesi kimse için çok fedakarlık yapma neden biliyor musun kendinden verdikçe görevinmiş gibi görülüyor ve bir süre sonunda teşekkür etmek şurda dursun hata bile kabul etmiyorlar işte yaşadığın bu dediğim gibi lütfen tavrını kırıldığını belli et yaptığına pişman olup bir daha böyle bir söyleme teşebbüs edemesin kendi sınırlarını kendin belirle

Yurtdisinda sinavlar genelde online olur
Ama onlar aptal olduklari icin sinavlari kendileri yaparlar , biz turkler cok seki oldugumuz icin baskalarina yaptiririz

Sonuc onlar uzaya gidip , teknolojide cigir acmisken bizim oldugumuz yer belli
Ya bilmeden yargılamakta bizi ilerletmiyor hanımefendi.

Ya bilmeden yargılamakta bizi ilerletmiyor hanımefendi.

Polemige gerek yok , sizin yazdiginiz uzerine yorum yapiyoruz , kendiniz yazmissiniz sinavi baskasina yaptiracaktim diye , hak yemenin en guzel sekli , tebrik ederim hayat boyu boyle devam edin , bu ulkenin sizin gibi genclere ihtiyaci var gercekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…