Çok sevdiğim iyi niyetli bir arkadaşım beni 10 gün önce eşinin bir arkadaşı ile tanıştırdı.
Daha doğrusu ben hayatıma kimseyi almak istemediğim ve bir kaç kez beni birileri ile tanıştırma çabalarını ısrarla reddettiğim için bu sefer emrivaki yaptı. Ben ve arkadaşım kahve içmeye gideceğiz sanırken eşi ve arkadaşı da eşlik etti. Keyifli bir akşam geçirdik.
Ertesi gün arkadaşım aradı,o kişinin görüşme isteğini iletti, ben de neden bilmiyorum ama o an tamam görüşürüm dedim.
Ama bir şehir dışı programım olduğu için dönünce ancak uygun olacağımı söyledim. Yarın akşam o kişi ile buluşacaktım.
Gelin görün ki kızlar şeytan beni dürttü ve adamın instagram profilini inceledim, ne göreyim çıplak kadınların olduğu sayfaları takip ediyor, ben şok...
Ve üstelik bu adam akademik kariyeri olan biri ve aynı hesabından öğretim üyesi olan iş arkadaşlarını takip ediyor, onlar da bunu takip ediyor. Ya insan listemdeki arkadaşlarıma mahçup olurum diye çekinmez mi aleni bir şekilde çıplak kadın sayfalarını takip eder mi?
Sapık bir ile adam olduğu düşüncesi oluştu ve ben buluşmak istemiyorum.
Ancak bizi tanıştıran arkadaşıma neden buluşmak istemediğimi söyleyemem. (çünkü instagramını inceleyebilmek için başka bir arkadaştan istek göndermiştim yani biraz gizli saklı bir iş yaptım)
Ayrıca önce kabul edip sonra görüşmek istemiyorum dersem arkadaşım eşi ile de sıkıntı yaşayabilir, zaten sorunlu bir ilişkileri var, arkadaşımı eşine karşı mahçup etmek de istemiyorum.
Ben ne yapayım kızlar??