Siz olsanız ne yaparsınız

Tapu sizin ustunuzeyse ev size kalabiliyor diye biliyorum eşinizin üstüne olsaydı yarı yarıya olurdu ama kadında olunca durum değişiyor diye biliyorum bı bilene danışın mutlaka çocuklar da var babaya vermezler bı de geliriniz vs varsa alma şansınız çok yüksek.

O zaman affınıza sığınarak ben olsam çocuklar biraz büyüyene kadar sabrederdim demek istiyorum. Boşansanız bu bakım için güvenmediğiniz başka birini bulmak zorunda kalacaksınız. Kavgalar bittiyse de artık bu şekilde yaşamaya alışırsınız sanıyorum.
Sanırım bende öyle yapacağım ama bu devretme işini kabul ederse o da iyi olur annemde bakabilir çocuğuma 1 yıl sonra kreş falan idare edebilirim en azından ayrı bi düzen kurmuş olurum gerçek bi boşanma olur bakalım kabul edecek mi

Sanırım bende öyle yapacağım ama bu devretme işini kabul ederse o da iyi olur annemde bakabilir çocuğuma 1 yıl sonra kreş falan idare edebilirim en azından ayrı bi düzen kurmuş olurum gerçek bi boşanma olur bakalım kabul edecek mi
Hakkınızda hayırlısı olsun. Evliliğe ilk adımları atarken aklımıza bile gelmiyor bunlar ama hayatın akışı bu noktaya getiriyor insanı. Siz de evlatlarınız da yara almadan sonuçlanır inşallah bu süreç

Evi çocuklarınızın üzerine yapsanız sonuçta o evliliğin meyveleri. Önemli olan kadın ve çocukların düzeni bozulmadan hayatına devam etmeleri önemli. O kadar mı kötü biri bunu düşünemeyecek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Evi çocuklarınızın üzerine yapsanız sonuçta o evliliğin meyveleri. Önemli olan kadın ve çocukların düzeni bozulmadan hayatına devam etmeleri önemli. O kadar mı kötü biri bunu düşünemeyecek. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben çocuklarımdan ayrılmam diyor,ee tek bakamayacağını da biliyor gitmiyor o yüzden

Ben çocuklarımdan ayrılmam diyor ee bende ona vermem küçükler daha blöf yapıyor tabi kesinlikle bakamazda işte tamam al bile dedim bi kere blöfüne karşılık ortada kaynadı

Back
X