• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne yaparsiniz

Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
2. Kez olmasına müsaade etmem , g.tüne tekmeyi koyarım daha da yüzümü göremez. Böyle biri affedilmeyi, bir şansı daha hak etmiyor.

Ne kadar daha şiddet uygulaması lazım sizin onu afetmemesi için
Ayni evin icindeyiz 7 8 ay önce birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi o zamandan sonra da kavgamiz illaki oldu ama siddet olmadi bende o zamandan beri kendime para biriktiriyorum vs annem yok babamin yanina gidemem 4 yasinda kizim var ama o ilk evliligimden insandir hata yapmistir ders cikarmismidir diye dusunuyorum bazen

Pişman olup kendini düzeltmemiştir sizin sesiniz az çıkıyordur sadece, hele bir damarına basında görün bakalım, sanki yatarak tedavi olmuş, erkeklerin söylediklerine inanmayın şansı falan da haketmiyor.

Ayni evin icindeyiz 7 8 ay önce birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi o zamandan sonra da kavgamiz illaki oldu ama siddet olmadi bende o zamandan beri kendime para biriktiriyorum vs annem yok babamin yanina gidemem 4 yasinda kizim var ama o ilk evliligimden insandir hata yapmistir ders cikarmismidir diye dusunuyorum bazen

tekrar şiddet uygulasa, özür dilese bir süre yapmasa kendini düzeltmiş diye yine mi affedeceksiniz? böyle bir şeyi bile affetmeyi düsünen zaten affetmiştir, neyi soruyosunuz ki?

Sizin için bu bile affediliyorsa affedilmeyecek bir hata var mı mesela?

Niye şans veriliyor? 3 çocuklu hiç bir geliri olmayan bir kadın mısınız da eşinize şans vereceksiniz?
Yoksa sevgiliniz mi?
Hiç bir türlü oluru yokta birincisi çaresizlikten belki şansı az da olsa hak edebilir
Annem yok babamin evi var ama kendisi de evlenmek istedigi icin kizimla beni istemiyor kizim ilk evliliğimden bakacak kimsem olmadigi ucin calisaniyorum suan para biriktiriyorum kendimce

Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
Bu şiddet olayi bir kaç kere olduysa farklı zamanlarda oldu yani.
Kendini duzelttigine emin misiniz? Yada nasıl emin olabiliyorsunuz?

Back
X