• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne yaparsiniz

birkaç kere ust uste siddet oldu sonrasinda nasil yaptigimi anlamadim vs gibi seyler soyledi
Is yerindeki patronuna, trafikte sinirlendigi zebellah gibi adamlara da ayni sekilde siddet uyguluyor mu? Hayir. Gucu anca evdeki karisina yetiyor kansiz pic. Siddettin affi falan olmaz. Merhametsiz insanda koca diye alinmaz.

İkinci evliliğiniz olması sorun değil de, ikinci bi şans ikinci kez şiddete izin vermeniz demektir.

Bu şiddet olayi bir kaç kere olduysa farklı zamanlarda oldu yani.
Kendini duzelttigine emin misiniz? Yada nasıl emin olabiliyorsunuz?
Birkac hafta icinde ust uste oldu 7 8 ay gecti o sekilde bir davranisi olmadi tartisip bazen sabrini denedigimde oldu ama siddete yonelmedi tabiki ona karsi icimde bircok sey koptu

Annem yok babamin evi var ama kendisi de evlenmek istedigi icin kizimla beni istemiyor kizim ilk evliliğimden bakacak kimsem olmadigi ucin calisaniyorum suan para biriktiriyorum kendimce
bu bahane de artık eskidi ya. ücretsiz kreşler var, çalışmak geçinmek isteyen her türlü yolunu buluyor. sizce tek siz misiniz arkasında kimse olmadan cocuk büyüten?

İlk eşinizden neden ayrıldınız, nafaka ödüyor mu, takı tokanız yok mu hiç , babanızın geliri nedir?

Para biriktir kac acilen. Madem nikahiniz yok, adamin kredi kartindan altin al, sonra da vinla

Kizima asla boyle bisi yapamaz bende onun canini yakarim
Yapar inan ki yapar sonrada nasıl yaptığımı anlayamadım ya diye bir şeyler geveler .

Ee biriniz mezara diğeriniz hapise , ortada kalacak 4 yaşında bir kız çocuğu değer mi sizce?

Topla pılını pırtını git babana , yalvar yakar kabul ettir bir şekilde ücretsiz kreş varsa saatlik işlere bakarsın önce , sonrası Allah kerim.

Çocuğunuzu böyle adamlarla nasıl aynı çatı altında tutuyorsunuz? Babası nerede, ne iş yapıyor bu çocuğun?
Babasi 1 seneye yakin bir zamandir kizimi gormuyor aramiyor sormuyor yurt disindayim diye kardesime yalan soylemis ertesi gun yasadigim yerde disarida denk geldi oyle bir yalanci

Daha sonra da uygulayacaktır.
Kendinizi sevin değer verin
Başkası icin böyle bahaneler aramayın
Haklisiniz tesekkur ederim aslinda boyle seylere boyun egecek biri degildim aslinda kizim oldugu icin daha ceresiz hissediyorum sadece

Nafaka aliyorum simdiki esimden birkac altinim takim var babamin durumu iyi evi var ama annem vefat etti oda evlenmek istedigi icin bizi istemiyor evinde
Aday var mı, yarın mı gelecek gelin eve , istemiyor diye bir şey yok evlenirsen çıkarız falan deyip oyalayın işte , hiç bir şey kolay olmuyor ne yazık ki biraz cesaretlenin lütfen.

Babasi 1 seneye yakin bir zamandir kizimi gormuyor aramiyor sormuyor yurt disindayim diye kardesime yalan soylemis ertesi gun yasadigim yerde disarida denk geldi oyle bir yalanci
Yine de çocuğunuzu alıp babanızın yanına gidin bir düzen kurana kadar, bu kadar mı vicdansız babanız?

Aday var mı, yarın mı gelecek gelin eve , istemiyor diye bir şey yok evlenirsen çıkarız falan deyip oyalayın işte , hiç bir şey kolay olmuyor ne yazık ki biraz cesaretlenin lütfen.
Evet var para avcisi babamdan araba isteyen 3 cocuklu bir kadin hemde babamin gozu gormuyor birsey

Daha once size birkac kere siddet uygulamis sonrasinda pisman olup kendini duzeltmis bir kisiye inanir misiniz sans verir misiniz
7-8 aydır adam düzelmedi de sen suyuna gittiğin için öyle görünüyor

Çok üzüldüm senin adına
Maddiyat büyük bir problem
Ama sana bakıp para getiriyor diye dövme hakkı mı olmuş oluyor anlamadım ki
Korkunç bir adam

Back
X