- 22 Temmuz 2014
- 291
- 80
- 38
- Konu Sahibi holdmetight
Cok sinirliyim su an.. sevgilimle karsilikli kiskancizdir, benim arkadaslarimla gezmeye gitmem sorun olur bende fazla gitmem gitsemde fazla kalmam vs kendimden fedakarlik yaparim, o'da oyledir aslinda ama herzaman benden daha fazla gezer. Bugun sozde arkadasina cep telefonu almaya gittiler ama 5 saattir daha telefonu almaya gitmemisler yok sunu yaptik yok bunu yaptik, ben gezmiyorum isle geldim diyor!!! bu nasil is!!! cok sinirlendim gorursun sen bundan sonra dedim hik mik dedi uzatmak istemedim arkadaslarinin yaninda kapattik. Ama su an sinirden yerimde duramiyorum, arkadaslar nasil sakinleseyim ben? ne yapayim?
Biz o normal ciftlerden degiliz, birbirimize ozel alan tanimiyoruz, o beni kisitladikca bende onu kisitladim bu hale geldik, ona benzedim, onun degismesi imkansiz olduguna gore bu boyle gider o yuzden boyle yapmayin diye yorum yazmayin lutfen
Biz o normal ciftlerden degiliz, birbirimize ozel alan tanimiyoruz, o beni kisitladikca bende onu kisitladim bu hale geldik, ona benzedim, onun degismesi imkansiz olduguna gore bu boyle gider o yuzden boyle yapmayin diye yorum yazmayin lutfen