Siz olsaniz ne yaparsiniz?

holdmetight

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
291
80
38
Cok sinirliyim su an.. sevgilimle karsilikli kiskancizdir, benim arkadaslarimla gezmeye gitmem sorun olur bende fazla gitmem gitsemde fazla kalmam vs kendimden fedakarlik yaparim, o'da oyledir aslinda ama herzaman benden daha fazla gezer. Bugun sozde arkadasina cep telefonu almaya gittiler ama 5 saattir daha telefonu almaya gitmemisler yok sunu yaptik yok bunu yaptik, ben gezmiyorum isle geldim diyor!!! bu nasil is!!! cok sinirlendim gorursun sen bundan sonra dedim hik mik dedi uzatmak istemedim arkadaslarinin yaninda kapattik. Ama su an sinirden yerimde duramiyorum, arkadaslar nasil sakinleseyim ben? ne yapayim?
Biz o normal ciftlerden degiliz, birbirimize ozel alan tanimiyoruz, o beni kisitladikca bende onu kisitladim bu hale geldik, ona benzedim, onun degismesi imkansiz olduguna gore bu boyle gider o yuzden boyle yapmayin diye yorum yazmayin lutfen

kıskançlığın sınırları vardır..sanırım ikinizde aşıyorsunuz bu sınırı...evliliğin temeli güvendir..birbirinizle inatlaşarak hiçbir yere varamazsınız.bizde birbirimizi kıskanıyoruz tabiki ama dediğim gibi bununda bir sınırı var.karşılıklı konuşarak halledersiniz bence...

Cok sinirliyim su an.. sevgilimle karsilikli kiskancizdir, benim arkadaslarimla gezmeye gitmem sorun olur bende fazla gitmem gitsemde fazla kalmam vs kendimden fedakarlik yaparim, o'da oyledir aslinda ama herzaman benden daha fazla gezer. Bugun sozde arkadasina cep telefonu almaya gittiler ama 5 saattir daha telefonu almaya gitmemisler yok sunu yaptik yok bunu yaptik, ben gezmiyorum isle geldim diyor!!! bu nasil is!!! cok sinirlendim gorursun sen bundan sonra dedim hik mik dedi uzatmak istemedim arkadaslarinin yaninda kapattik. Ama su an sinirden yerimde duramiyorum, arkadaslar nasil sakinleseyim ben? ne yapayim?
Biz o normal ciftlerden degiliz, birbirimize ozel alan tanimiyoruz, o beni kisitladikca bende onu kisitladim bu hale geldik, ona benzedim, onun degismesi imkansiz olduguna gore bu boyle gider o yuzden boyle yapmayin diye yorum yazmayin lutfen

Madem öyle, birbirinize özel alan tanımıyorsunuz, böyle gelmiş böyle gider diyorsunuz demek ki sıkıntınız yok bu durumla ilgili. Böyle devam edin, birbirinizi boğabildiğiniz kadar boğun. Bu konu için de emdiği sütü burnundan getirin. Güzel bir kavga patlatın. Akşama da yatakları ayırın. Yola gelir muhtemelen.

Madem öyle, birbirinize özel alan tanımıyorsunuz, böyle gelmiş böyle gider diyorsunuz demek ki sıkıntınız yok bu durumla ilgili. Böyle devam edin, birbirinizi boğabildiğiniz kadar boğun. Bu konu için de emdiği sütü burnundan getirin. Güzel bir kavga patlatın. Akşama da yatakları ayırın. Yola gelir muhtemelen.

tamda dediklerinizi yapmayi dusunuyordum da yanlis mi olur diyorsunuz? :/
ne yapmaliyim nasil tepki vermeliyim siz soyleyin, ben cikip bukadar gezdigimde bana demedigini birakmaz ama anlamaz, kendi yaptiklari yanina kar mi kalsin :(

tamda dediklerinizi yapmayi dusunuyordum da yanlis mi olur diyorsunuz? :/
ne yapmaliyim nasil tepki vermeliyim siz soyleyin, ben cikip bukadar gezdigimde bana demedigini birakmaz ama anlamaz, kendi yaptiklari yanina kar mi kalsin :KK43:
Ben bu konuda size yardımcı olamam ki. Evliliğinizde oturttuğunuz düzen bana çok ters çünkü. Ne desem yanlış olur.

sadece siz benim yerimde olsaniz ne yapardiniz onu merak ediyorum
Ben arkadaşıyla buluştuğu zaman ne kadar kaldığını, orada ne yaptığını, ne zaman döndüğünü sorgulamam ki. Kendi bileceği şeydir. O yüzden bu benim için sorun ve kavga sebebi değil.
Bu arada evli değil sevgiliymişsiniz. Yanlış anlamışım.. Sevgilimin hayatıma müdahale etmesine asla izin vermem, hatta eşimin bile müdahalesine izin vermem. Ne yaptığımı bilecek, kendi kararlarımı alacak kadar olgunum, dur bakalım orda sen derim.

Asil sinirimi bozanda ben su an burda evde sinirden kudururken o arkadaslariyla egleniyor ve eminim umrunda degil ne hissettigim nasil olsa gonlunu alirim diye dusunuyordur

bu kıskanmak değilki ne munasebet
sultanahmetten sevgılını mı kıskanıyorsun?
bu basbaya sözünü geçirme krizleri karşılıklı olarak?

Bu kadar sinirlenmenin pek bir anlamı yok. Sonuçta onun seni taktığı yok sen evde sinirden çatlarken,o çok rahat gezmeye ve eğlenmeye devam ediyordur. Muhtemelen akşam iki tatlı sözle gönlünü alırım diye düşünüyordur. Senin için önemli olan şeylere tepkini daha keskin koymazsan o da asla degişmez. Üstelik bu kadar kısıtlama kaçma ve yalan sebebi değilmi ? Ne kadar çok kısıtlarsan okadar çok kaçar veya yalan söyler

İnan ayrılırdım değişmiyorsa. Bu nedir dışarısı öcü mü. Dışarı gezmeye gidenler kötü niyetli mi hep. Hayır size mi güvenmiyor çevreye mi yoksa kendisine mi.

İnan ayrılırdım değişmiyorsa. Bu nedir dışarısı öcü mü. Dışarı gezmeye gidenler kötü niyetli mi hep. Hayır size mi güvenmiyor çevreye mi yoksa kendisine mi.

sozde cevreye guvenmiyor, ama bu sana guvenmiyorum demek benim icin
asil dusuncem ise kendisine guvenmiyor
hayati boyunca 3 iliskisi olmus ucundede aldatilmis bundan dolayi diyorum bende guvensizlik mecvut, herneysede

bana gelince evde otur, kendisine gelince gezsin
bundan sonra bende yapacagimi biliyorum

Back
X