Siz olsanız samimi olmaya devam eder misiniz

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Ben iş yerinde benden büyük bi ablayla arkadaş oldum. İyi anlastık. Haftada 2gün orada calısıyordum. O da 2gün geliyordu. Bayaa iyi anlastık. Arada telefonlasırdık falan. Benim firmada iş olmadı bi süre. Ablada işi bıraktı. Başka düzenli iş bulmuştu. Bıraktıgı işe beni önerdi.Sonra ben oraya başladım. Gecen orada calıstım. Ben sürekli ben gıderım dıye dusunuyorum. Sonra baktım ki abla işi bırakmıs ve buraya tekrar ben gelmek ıstıyorum demıs. Fırmadaki kadın gene onu cagırmaya basladı. Abla bu durumu bılıyor mus ama bana bırsey söylemiyor. Bana yaptigi yanlıs mı sızce

Size yanlış bir sey yapmamış bence. Size iyilik bile etmeye calismis ama demek gittigi yerde problem oldu, kendi işine donmek istemesi normal, gunumuz sartlarinda gecim zor onu da anlamaya çalışın.

Tek ayıbı sizi arayip boyle boyle diger yer olmadi benim eski işime dönmem lazim demesi gerekirdi.. aranizdaki samimiyet bunu gerektirirdi bence.

Size yanlış bir sey yapmamış bence. Size iyilik bile etmeye calismis ama demek gittigi yerde problem oldu, kendi işine donmek istemesi normal, gunumuz sartlarinda gecim zor onu da anlamaya çalışın.

Tek ayıbı sizi arayip boyle boyle diger yer olmadi benim eski işime dönmem lazim demesi gerekirdi.. aranizdaki samimiyet bunu gerektirirdi bence.
Haklısınız. Ama bana hıcbırsey demedi. Herseyde haberı yok gıbı davranıyor bırde

Haklısınız. Ama bana hıcbırsey demedi. Herseyde haberı yok gıbı davranıyor bırde
Haklisiniz guzelce soylese kirilmayacaksiniz sonucta.
Cok samimiyseniz siz konuyu açın diyecegim ama en dogrusu sizin de bir sey olmamış gibi davranmaniz. Bosverin is yerinden yakın arkadaşlıklarin sonu kotu oluyor zateb

kafam karıştı da sana devrettiği işe geri başvurmuş

doğru anladı isem diyememiştir

yani sana bu işi teklif etmiştim ama ben o işe geri döneceğim sen işsiz kalacaksın gibi bir şey nasıl denir ki

kafam karıştı da sana devrettiği işe geri başvurmuş

doğru anladı isem diyememiştir

yani sana bu işi teklif etmiştim ama ben o işe geri döneceğim sen işsiz kalacaksın gibi bir şey nasıl denir ki
Öyle de şimdi bu abla duzenlı ıs arıyor. İş bulunca gene orayı bırakacak. O firma gene bana söyleyecek. Ama yok sız benı ortada bıraktınız dıycem ama

Öyle de şimdi bu abla duzenlı ıs arıyor. İş bulunca gene orayı bırakacak. O firma gene bana söyleyecek. Ama yok sız benı ortada bıraktınız dıycem ama

ama o sen ve firmanın ilişkisi

yani şöyle düşün sen işverensin

uzun zamandır çalıştığın elemanın yerine birini önerdi onunla başladın

sonra o geri geleyim burada yapamadım dedi

o da alıştığını tercih etti

sen bundan sonra ister gider ister gitmezsin ama kimsenin olayda sıkıntısı yok

bu tarz işler böyle

örneğin bunu kafana takma aksine bu seni ders çalışmak için daha da kamçılasın

hadi çık buradan benim için bir eğitim bilimleri testi çöz

ama o sen ve firmanın ilişkisi

yani şöyle düşün sen işverensin

uzun zamandır çalıştığın elemanın yerine birini önerdi onunla başladın

sonra o geri geleyim burada yapamadım dedi

o da alıştığını tercih etti

sen bundan sonra ister gider ister gitmezsin ama kimsenin olayda sıkıntısı yok

bu tarz işler böyle

örneğin bunu kafana takma aksine bu seni ders çalışmak için daha da kamçılasın

hadi çık buradan benim için bir eğitim bilimleri testi çöz
Egitim bılımlerı sabah cozdum. Alan calısıcam sımdı🤣Haftada 2gün dıyorum da bu aralar paraya ihtiyacım var. Ablada bu işe devam edecegım halde bırsey demeyince kırıldım ona. Peki şunu da size soracagım. Sizce 2gün işe gitmek 10bucuk ve 6bucuk saatlerı arasında kpss calısmayı olumsuz etkiler mı

Egitim bılımlerı sabah cozdum. Alan calısıcam sımdı🤣Haftada 2gün dıyorum da bu aralar paraya ihtiyacım var. Ablada bu işe devam edecegım halde bırsey demeyince kırıldım ona. Peki şunu da size soracagım. Sizce 2gün işe gitmek 10bucuk ve 6bucuk saatlerı arasında kpss calısmayı olumsuz etkiler mı

etkilemez

daha önce konuştuk

kafan dağılır çılgınca evde otursan da o kadar verimli çalışamazsın

sana da yazdım mı bilmiyorum yazmışımdır mutlaka

GK GY den 88 civarı aldım evli çalışan çocuk sahibi bir kadın olarak haftasonu ve akşamları tek kelime çalışmadan

senin kocaman boş 5 günün var

ev ile ilgili sorumluluğun da nispeten daha az

çocuk yok

bu demek ki yemek geçiştirilebilir çamaşır az çıkar ev az kirlenir hatta ilgi göstermedeki azlık da tolore edilebilir

yani eşine bugün şu konu bitirip bu testi çözmem lazım dersen o annesine gider ama bunu çocuğa diyemezsin

şartların uygun çalışmaya devam

bu arada iş dediğin öğretmenlik değil mi, etüt vs

o da alan çalışmaya dahil

Ben iş yerinde benden büyük bi ablayla arkadaş oldum. İyi anlastık. Haftada 2gün orada calısıyordum. O da 2gün geliyordu. Bayaa iyi anlastık. Arada telefonlasırdık falan. Benim firmada iş olmadı bi süre. Ablada işi bıraktı. Başka düzenli iş bulmuştu. Bıraktıgı işe beni önerdi.Sonra ben oraya başladım. Gecen orada calıstım. Ben sürekli ben gıderım dıye dusunuyorum. Sonra baktım ki abla işi bırakmıs ve buraya tekrar ben gelmek ıstıyorum demıs. Fırmadaki kadın gene onu cagırmaya basladı. Abla bu durumu bılıyor mus ama bana bırsey söylemiyor. Bana yaptigi yanlıs mı sızce
Etik olup olmadığı tartışılır ama iş hayatında çok doğal bi durum.

etkilemez

daha önce konuştuk

kafan dağılır çılgınca evde otursan da o kadar verimli çalışamazsın

sana da yazdım mı bilmiyorum yazmışımdır mutlaka

GK GY den 88 civarı aldım evli çalışan çocuk sahibi bir kadın olarak haftasonu ve akşamları tek kelime çalışmadan

senin kocaman boş 5 günün var

ev ile ilgili sorumluluğun da nispeten daha az

çocuk yok

bu demek ki yemek geçiştirilebilir çamaşır az çıkar ev az kirlenir hatta ilgi göstermedeki azlık da tolore edilebilir

yani eşine bugün şu konu bitirip bu testi çözmem lazım dersen o annesine gider ama bunu çocuğa diyemezsin

şartların uygun çalışmaya devam

bu arada iş dediğin öğretmenlik değil mi, etüt vs

o da alan çalışmaya dahil
Yok iş olarak markette calısıyorum. Aslında ben ıs yerınde bıle test cozuyorum. Bana yazmadınız daha önce. Evet 5günüm bos. Full evde olsam da sanırım cok verımlı olmaz.
Ev cok batmıyor. Bi de eşimin saatlerı uygun temızlık yapıyo. Yemegi erken gelince bazen o yapıyo. Ben hep calısma odasındayım salon batmıyor, genelde temız bu yuzden cok temızlıge gerek olmuyor. Molalarda zaten ev ıslerımı yapıyorum. O zaman ıse devam edeyim. Cok sagolun

Back
X