- Emoji Skoru
- 3.677
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Haklısınız. Ama bana hıcbırsey demedi. Herseyde haberı yok gıbı davranıyor bırdeSize yanlış bir sey yapmamış bence. Size iyilik bile etmeye calismis ama demek gittigi yerde problem oldu, kendi işine donmek istemesi normal, gunumuz sartlarinda gecim zor onu da anlamaya çalışın.
Tek ayıbı sizi arayip boyle boyle diger yer olmadi benim eski işime dönmem lazim demesi gerekirdi.. aranizdaki samimiyet bunu gerektirirdi bence.
Haklisiniz guzelce soylese kirilmayacaksiniz sonucta.Haklısınız. Ama bana hıcbırsey demedi. Herseyde haberı yok gıbı davranıyor bırde
Öyle de şimdi bu abla duzenlı ıs arıyor. İş bulunca gene orayı bırakacak. O firma gene bana söyleyecek. Ama yok sız benı ortada bıraktınız dıycem amakafam karıştı da sana devrettiği işe geri başvurmuş
doğru anladı isem diyememiştir
yani sana bu işi teklif etmiştim ama ben o işe geri döneceğim sen işsiz kalacaksın gibi bir şey nasıl denir ki
Öyle de şimdi bu abla duzenlı ıs arıyor. İş bulunca gene orayı bırakacak. O firma gene bana söyleyecek. Ama yok sız benı ortada bıraktınız dıycem ama
Egitim bılımlerı sabah cozdum. Alan calısıcam sımdıama o sen ve firmanın ilişkisi
yani şöyle düşün sen işverensin
uzun zamandır çalıştığın elemanın yerine birini önerdi onunla başladın
sonra o geri geleyim burada yapamadım dedi
o da alıştığını tercih etti
sen bundan sonra ister gider ister gitmezsin ama kimsenin olayda sıkıntısı yok
bu tarz işler böyle
örneğin bunu kafana takma aksine bu seni ders çalışmak için daha da kamçılasın
hadi çık buradan benim için bir eğitim bilimleri testi çöz
Egitim bılımlerı sabah cozdum. Alan calısıcam sımdıHaftada 2gün dıyorum da bu aralar paraya ihtiyacım var. Ablada bu işe devam edecegım halde bırsey demeyince kırıldım ona. Peki şunu da size soracagım. Sizce 2gün işe gitmek 10bucuk ve 6bucuk saatlerı arasında kpss calısmayı olumsuz etkiler mı
Etik olup olmadığı tartışılır ama iş hayatında çok doğal bi durum.Ben iş yerinde benden büyük bi ablayla arkadaş oldum. İyi anlastık. Haftada 2gün orada calısıyordum. O da 2gün geliyordu. Bayaa iyi anlastık. Arada telefonlasırdık falan. Benim firmada iş olmadı bi süre. Ablada işi bıraktı. Başka düzenli iş bulmuştu. Bıraktıgı işe beni önerdi.Sonra ben oraya başladım. Gecen orada calıstım. Ben sürekli ben gıderım dıye dusunuyorum. Sonra baktım ki abla işi bırakmıs ve buraya tekrar ben gelmek ıstıyorum demıs. Fırmadaki kadın gene onu cagırmaya basladı. Abla bu durumu bılıyor mus ama bana bırsey söylemiyor. Bana yaptigi yanlıs mı sızce
Bana ablanın ve o fırmadakı kadınından yaptigi yanlıs geldıEtik olup olmadığı tartışılır ama iş hayatında çok doğal bi durum.
Yok iş olarak markette calısıyorum. Aslında ben ıs yerınde bıle test cozuyorum. Bana yazmadınız daha önce. Evet 5günüm bos. Full evde olsam da sanırım cok verımlı olmaz.etkilemez
daha önce konuştuk
kafan dağılır çılgınca evde otursan da o kadar verimli çalışamazsın
sana da yazdım mı bilmiyorum yazmışımdır mutlaka
GK GY den 88 civarı aldım evli çalışan çocuk sahibi bir kadın olarak haftasonu ve akşamları tek kelime çalışmadan
senin kocaman boş 5 günün var
ev ile ilgili sorumluluğun da nispeten daha az
çocuk yok
bu demek ki yemek geçiştirilebilir çamaşır az çıkar ev az kirlenir hatta ilgi göstermedeki azlık da tolore edilebilir
yani eşine bugün şu konu bitirip bu testi çözmem lazım dersen o annesine gider ama bunu çocuğa diyemezsin
şartların uygun çalışmaya devam
bu arada iş dediğin öğretmenlik değil mi, etüt vs
o da alan çalışmaya dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?