Siz olsanız sosyal medyadan siler miydiniz?

O da beğendiğini söyledi beni. Fakat mesajlaşma arama çok azdı. Bir gün boyunca konuşmadığımız olurdu ve bu ona normal geliyordu

Hic bir zaman bir erkegin ne soyledigine bakmayin, ne yaptigina bakin. Davranislar agizdan cikanlardan cok daha önemlidir sizi cooook begense, cook etkilenseydi o telefonunuz 1 gun boyunca susmazdi ki daha iliskinin başlarinda mumkun degil boyle bir sey.
Begendim der tabi ne dicek? Hic yoktan iyidir oyle takilmaya gider mi dicek.

Boşanmış adamlar sıkıntılı oluyor ve niye adamin pesinden koşuyorsunuz erkek kıtlığı mi var sil heryerden gitsin

Her şeyi ağırdan almak istedi. Acelemiz yok önümüzde uzun bir zaman var dedi saçma sapan

Ben ilk iş Benı tanıştırıp bide git git die ısrar eden arkadaşım dediğim arabulucuyu silerdim . Sonra oturur aferin sana akılsız bu sana ders olsun der atar arkama yoluma bakardım ne ugrascam..
sosyal medya dan silsem mi ne ya ? ne kadar önemli bu sosyal medya hayatınızda çok saçma gelıyor bana
Bi de neyin pişmanlığını duysun die bekliyorsunuz adam hata yaptığını düşünmüyor ki

Bana sorarsanız eğer gıcık olduysanız gurur yaptıysanız böyle bir durumda hiçbir yerden silmeyin,olağan akışını bozmadan hayatınıza devam edin,ani tepkiler hayal kırıklıklarının yansımasıdır,bırakın her yerden görsün sizi güzel fotoğraflar paylaşıp yazdıklarına geri dönmeyin,hayatınıza devam ettiğinizi görsün erkek arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşın sık sık esprili şeyler paylaşın ki yaptıklarının karşılığı olarak kendini bir halt sanmasın ama eğer ne hissettiği umurumda bile değil diyorsanız engelleyin her yerden birdaha konuyu açmamak üzere kapatın,ne yapmak istediğiniz şuanki duygu durumunuza göre değişir tabi ama iki seçenek var onlarda söylediklerim,ama şöyle bir gerçekte var sizi cidden beğenseydi aklı kalsaydı elbetteki vakit ayırırdı,erkek beyni düz düşünür beğenirse koşturur beğenmezse aramaz sormaz çok basit yani belirtiler,ha size ne olduğunu sorarsada bu ilişkiden rahatsız olduğunuzu kesinlikle uyumlu olmadığınızı ama arkadaş olarak kalabileceğinizi söylersiniz,bu da bir insanı çıldırtmazsa ne çıldırtır bilmiyorum

Sildim. Silmeseydim beklentide olacaktım. Böylesi daha iyi oldu.

Adamı sosyal medyadan da silin tabii. Arkadaşınız sorarsa da "birbirimize uygun değiliz vb" deyip, geçin; detay vermeyin.

Durduğun hata sil gitsin. Kendinizi değerli hissettirmeyen insanlara oksijen tüketmeyin

Tabi ki silin heryerden. Görüşmeyi kesin tamamen. Bu nasıl bir üslup. Ayağına gitmişsiniz ya sanırım sizden hevesini aldı. Erkekler peşinde koşmayı sever derler. Adil yıldırım izleyin,ne demek istediğimi anlarsınız…

silerdim tabii ki ama ihtimalleri de silerdim, direkt kapıyı kapatırdım. daha baştan böyleyse olmaz ki.

Bu adamdan olmaz seven sevdiğini ilk fırsatta görmek ister

Yahu silse ne olur, silmese ne olur.
Ben geleceğim zamanı bilirim, uzatma işine bak diyen bir hırttan ne bekliyorsunuz. Böyle mal değneğiyle ömür geçer mi?
Yol verin gitsin, hıyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…