Siz olsanız sosyal medyadan siler miydiniz?

Konuyla alakasız olacak ama öğretmenler olarak date’e gitmek için rapor mu alıyosunuz? Çüş diyorum size artık. Size rapor veren doktorun da sizin de ciddi disiplin cezaları yemeniz lazım.
Bu arada şu mesajı görmezden gelmişsiniz ama sizi cimere şikayet edeceğim haberiniz olsun. İnşallah sizi de -eğer gerçekten aldıysanız- sahte rapor veren doktoru da bulup gerekeni yaparlar. Atanmak için o kadar bekleyen ve kendini yırtan genç varken date için sahte rapor alan birinin hak ettiğini düşünmüyorum memurluğu. He yapmadıysanız zaten bir şey olmaz. Ancak adamın sahte rapor alarak yanına gelmesini bekleyen insanın böyle bir şey yapmaması mucize olur.

Son düzenleme:
Ne diyorsunuz siz ya. Saçma sapan yaptığınız yoruma bakın. Ben nerde rapor alıp date çıktığımı yazdım? Kime şikayet ediyorsanız edin. Konuyu nereye bağlamışsınız pes. Ben rapor alabilirdi diyorum. Evet yine söylüyorum. İnsanın çok acil işi çıkamaz mı? O gün ailesinden biri rahatsız olamaz mı? Ailevi bir problemi olamaz mı? Robot mu öğretmenler

Siz adamın sizinle buluşmak için rapor almasını istediniz, hastalık veya aile sorunlarından dolayı değil. Boşuna drama kasmayın. Bu söylediğiniz şey ahlaksızlık ve sahtekarlık.

Siz adamın sizinle buluşmak için rapor almasını istediniz, hastalık veya aile sorunlarından dolayı değil. Boşuna drama kasmayın. Bu söylediğiniz şey ahlaksızlık ve sahtekarlık.
Ahlaksız da sahtekar da sizsiniz. Duyar kasmaya çalışan da. Evet derim. Ben hayatım boyunca böyle şeyler için rapor almadım. İstese öyle de yapardı diyorum. Hala da diyorum. Sizi ilgilendiren bir durum yok. Bizim iş ahlakımız da sizi ilgilendirmez. Siz ahlaklı şekilde çalışın biz kendimize bakıyoruz zaten

Kamu görevlilerinin işini düzgün yapmaması gayet de bizi ilgilendirir. Özel sektörde çalışmıyosunuz siz. Böyle bir sebepten rapor alan kamu görevlisi de rapor veren doktor da ahlaksızdır, bunu normal gören de ahlaksızdır.

O gün uçağı olan ise yetişemeyen biri napsın mesela hanımefendi. Ucsun mu ? Isınlansın mı? Özel sektörde çalışmıyorum ama insanım. Gayet de o gün ise yetişememiş olabilirim. Ben görevlerimi gayet biliyorum. Böyle duyar kasmaya çalışan insanların da derdinin sadece duyar kasmak olduğunu da biliyorum. Siz kendi işinizde ahlaksız olmayın yeter

Böyle ilişki olmaz. Kendini değersiz hissettiğin ilk an kestirip atmalısı . Sonra zaman geçiyor, insan alışıyor, daha çok bağlanıyor. Mantık hayır diyorsa hemen hareket geç ve ayrıl. Acı çekersin yoksa sevip aşık olursan..

Bitirdim zaten. Evet değersiz hissetmiştim. O da farkındaydı ilgi beklediğimin. Bir de iyice yüzsüzleşti zaman geçtikçe. Ben de doldum en sonunda. Yazın gelmesine 2 ay var ve ben onun rahat kafayla gelmesini, bana zaman ayırmamasına bekleyecekmişim. Sildim bugün itibariyle. Beklentim de kalmadı en azından.

Uzatma işine bak yazan klavyeyi ağzına sokmak lazım bu tiplerin..

Ay aman pişman da olup gelmesin, Allah’a yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…