Siz olsanız tepki verir misiniz ?

Mhndshanmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
10
-10
6
32
Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?

Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
Bende olsam vermem ya 😏 ve sizin olan birşeyi eşiniz size sormadan nasıl tamam der ki

Kesinlikle haklisiniz.
Bu ucuz bir sey değil. Allah korusun bir hasar alsa satarken zarar.
Taksiye binsinler bir zahmet.

Eşim neredeyse arabayı arkadaşıyla ortak kullanıyor evimiz yan binalarda oturuyoruz arabayı düzgün kullanıyor yakıt dolduruyor yikatiyor sanayiye götürüyor ama arkadaşı dediğim çok yakın bı arızası olsa yaptıririr kardeşi gibi diyim ona vermesinde hiç bir zaman laf demem tanıyorum çünku . Ama başka birine vereceği zaman bende laf ederim

Aslında çok ekstrem bir istek değil bir gün için verilebilir ancak bunun ilk ve son olacağını sanmıyorum. Muhtemelen ilerde bir daha ve bir daha isteyecek. O zaman vermezseniz kötü olacaksınız.

Yani araba kiralamak da zor bir şey değil aslında. Sadece bir gün gezmek için araba istiyorsa kiralayabilir.

Vermek istemiyorsanız o gün için bir plan yapıp sabahtan arabayla çıkıp gidebilirsiniz. Eşiniz arayınca da yaaa unutmuşum ben tüh dersiniz. Erkekler bu tür durumlarda hayır diyemiyor sanırım. Ama araba eşimin, ona sormam lazım o gün bir işi var mı bilmiyorum diyebilirdi.

vermeyin millet kari kiza hava atacak diye araciniz pert olur . kiralasinlar .esinde acil durum cikti esimin annesini hastaneye giturduk falan desin . esiniz size sormadan nasil tamam der ?!?

Son düzenleme:
Ben arabamıza sadece benim ve eşimin diye bakmam. Ben istemedigim halde- benim altınım ile alınmış olsun ya da olmasin- veriyorsa bozulurum. Haklısınız yani.

Bilmiyorum ki ya belki eşiniz Hayır diyememiştir.Ben de diyemiyorum çok kötü bir huy…Birde erkekler arasında hanımından izin alamamış muhabbeti var ya iğrenç…O durumları yaşamak istememiştir 🤷🏻‍♀️

Vermek istemiyorsanız o gün için bir plan yapıp sabahtan arabayla çıkıp gidebilirsiniz. Eşiniz arayınca da yaaa unutmuşum ben tüh dersiniz. Erkekler bu tür durumlarda hayır diyemiyor sanırım. Ama araba eşimin, ona sormam lazım o gün bir işi var mı bilmiyorum diyebilirdi.
Eşi bahane üretebilir eşimin işi var diye

Benim arabam yok ama eşimin arabası var.
Kimseye vermez arabayı.
Daha sonra başka problem yaşamaktansa asla vermiyor.
Kendim de otobüslerle,minibüslerle gidip geliyorum kendi arabam olsa belki hayır demeye cekinirim ama vermem açıkçası.

vermeyin millet kari kiza hava atacak diye araciniz pert olur . kirlasinlar .esinde acil durum cikti esimin annesisini hastaneye giturduk falan desin . esiniz size sormadan nasil tamam der ?!?
Bı arkadaş derdi eşimin arkadaşı arabayı ödünç istiyor arkasında sevgilisiyle sevişecek olan arabama olacak diye o aklıma geldi 🤣

Benim arabam yok ama eşimin arabası var.
Kimseye vermez arabayı.
Daha sonra başka problem yaşamaktansa asla vermiyor.
Kendim de otobüslerle,minibüslerle gidip geliyorum kendi arabam olsa belki hayır demeye cekinirim ama vermem açıkçası.
Cemos niye öyle ayrım yaptın ayol benimde arabam yok ama eşimin var 🤣🤣🤣 ortak mal sonuçta 🤣🤣

Ben olsam ben de vermem arabamı. Kim bilir ne yapacaklar arabada...

Daha geçen kiralık araç yıkayan bir firmanın videosunu gördüm.

Arka koltuk boydan boya meni içinde 🤮

Etrafta sigara külleri, koltuklar oralar buralar yanmış...

Ben hiç istemezdim hiç.

Sağlıkla ilgili olmadigi surece vermezdim.

Altınlarınızla aldıgınız arabada sizin fikrinizi sormadan tamam diyorsa arabayı hayli hayli kendisinin olarak benimsemis esiniz. Ben bu durumda bozulurdum.

Back
X