• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız tepki verir misiniz ?

Hiçbir erkek eşime sorayım arabayla işi planı var mı demez. Kimi kandırıyorsunuz yaa 💃🏻💃🏻.
Benim arkadaşımın eşi öyle ya arkadaşları arabayı isteyince eşimin işi var ailesine gidecek çarşıya gidecek falan diyor bu şekilde arabayı vermiyor

Ya eşim son 1 aydır nerden duyduysa ağzında bu kelime bana diyor pompis yapalım falan diye 🤭🤭🤭 onun için merak ettim 😆
Ben stajyer ogretmenken pompis pompis diye düşük şakalar yapan çocukları hatırlıyorum bak biyandan
Herkesin dilinde bişey galiba

Sigortanizda araba kullanimda 3. Sahislar dahil degilse vermeyin derim. Cünkü hasar durumda cogunluk ödemez. Tamiri size kalir

Araç kiralamak zor değil gitsin kiralasın bir zahmet...
Bi zahmet. Benim eşimden de sürekli arabasını istiyorlar, anlamıyorum adam bayramda bile arabasını istedi. Sanki bayramda araba bize lazım değil. Kimisi düğün arabası yapacağım diyor kimisi köydekilere hava atacağım diyor kimisi başka bir şey diyor... Hiç daha acil bir şey için isteyen olmadı. 🙈

Arabanızı vermek istemeyebilirsiniz anlarım. Eşiniz de illa verelim dememiş zaten. Eşinizin telefonunu mu karıştırdınız da arkadaşına tamam yazdığını gördünüz? O an tamam demiştir sonrasında size sormuş anladığım kadarıyla, sıralama yanlış ama daha yeni evlisiniz. Konuşarak çözülmeyecek bir durum değil. Dikkatimi çeken nokta şu oldu arabaya karşı benim arabam sahiplenmesinde olmanız. Sizin aileniz de yardım etse takıları kullanmışsınız o takılar siz evlendiniz diye takıldı size. Bekarlık döneminde alınsa hadi belki bir nebze ama evlendikten sonra almışsınız, artık karı kocasınız dolayısıyla bir tarafın arabayı sahiplenmesi yanlış.

Bi zahmet. Benim eşimden de sürekli arabasını istiyorlar, anlamıyorum adam bayramda bile arabasını istedi. Sanki bayramda araba bize lazım değil. Kimisi düğün arabası yapacağım diyor kimisi köydekilere hava atacağım diyor kimisi başka bir şey diyor... Hiç daha acil bir şey için isteyen olmadı.
🙈
Bebeğimizi doktora götürürken kiralıyoruz mecburen 1 kere istedik eşimin kuzeninden kordonum kireçlenmiş ve çok utanmıştık aldık arabasını diye.. Çok zor durumda kalmadıkca kimseden istemeyiz 🙄

Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
Silgi değil ki veresin arabayı. Kaç milyar lira. Hem plaka sizin üzerinize araba ile herhangi bir yasadışı iş yapılsa sizin başınız yanar. Ceza gelse siz ödemek zorunda kalırsınız. Kaza yapsa hiçbir yasal hak iddia edemezsiniz, parayı arkadaşınıza ödeme babında. Ben olsam asla vermezdim.

Back
X