Araba vermiyorum kimseye,kimseden de istemiyorum. Servise bıraktığımda taksi kullanıyorum. Kısa mesafeleri yürüyorum ama kimseye bana arabanı ver demem.
Hastalık,acil durumlar vs olursa imkan varsa kendim gotürürüm. Arabam yoksa o an,taksi çağırırım,gerekiyorsa araba kiralarım ama kimseye vermem.
Valeye bile vermek istemem genelde bana anahtar bırakmayacağım yer gösterin diyorum park edip kilitleyip çıkıyorum,otopark parası vermiş kabul edip parasını veririm diyorum.oto yıkamaya bile kendim teslim ediyorum,teslim noktasına bırakmıyorum ki ona rağmen koltuktan,radyoya herşeyin ayarları ile oynamış oluyorlar ,sinir oluyorum.
Bakın araba istenmez arkadaşlar. Verilmezde. Kullanana birşey olsa,yada gidip birine çarpsa sizinde başınız yanar. Geçen gün alkollü arac kullanan biri kazaya karıştı kendi de yanındaki arkadaşı da vefat etti,ailesi şu an arkadaşının ailesi ile mahkemelik,acılarını bile yaşayamadılar, belki tazminat bile ödeyecekler.
Bu sebeple ben karşıyım verilmesine yada istenmesine.
Gezmek isteyen toplu taşıma,taksi kullansın,başbaşa kalmak istiyorsa gitsin kiralasın. Sonu yok bunun ,bir kez verirseniz hep isteyecekler.
Yerinizde olsam sabahtan arabayı alır çıkardım,eşim aradigında da ay ben onu unuttum işlerim var,veremem der geçerdim. Madem size sormadan veriyor ,acıklamasını da o yapsın.