Siz olsanız tepki verir misiniz ?

Niye üstüme geliyorsun:sinirli: 🤣🤣🤣.

Bu arada dedigim arkadaş sıfır kışlık lastik aldı bizim arabaya 😏
Not: verdiğimiz arkadaş evli eşi de samimi arkadaşım 🤣🤣🤣
Big bang seyetcektik diye seyettimdi. 😂
Emanetten korkarım ben ya. Çok mecbur değilsem emanet birşey almam. Verir miyim peki? Arabayı vermem. 😂😂

Big bang seyetcektik diye seyettimdi. 😂
Emanetten korkarım ben ya. Çok mecbur değilsem emanet birşey almam. Verir miyim peki? Arabayı vermem. 😂😂
Ya arkadaşı da keyfi almıyor aslına arabasını borcundan dolayı sattı gece nöbete gidiyor kopekti vs o yüzden istiyor . Bende emaneten korkarim sıkıntılı ya

Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
arac sizin adiniza olmasa dahi evlilik birligi icindeki bireylerin birbirine danisip, onay almasi gerekir.

siz de o zaman kafaniza gore bbaska bi gun birine verin, bakalim ne tepki verecek?

acikcasi ben babamin ogluna dahi vermem.
herkes uyusturucu kullaniyor ekmek su gibi, bi kazaya karissa, o olsa bu olsa benim teorilerim coktur boyle olumsuz hepsi de, istemem sahsen basim agrisin.

ben sunu anlamiyorum ben kimseden biseyini emanet istemiyorum millet araba istiyo ki şuan turkiyede en az ev kadar pahalı şeyler.
kuzenim hastaydi hergun hastaneye gitmesi lazim esi araba kullanmayı bilmiyor amcam annemden rica etti benim arabayi arabayla sen gotur dedi.
annem genede bizim arabayla goturdu. bisi olursa ben karsilayamam dedi. ki amcam olsun demesine ragmen .
millet ne rahat yaa .

Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
Kız arkadasiula gezmek için vermem benim arabamda pompis yapmalarından tiksinirin

Ben de olsam vermem ,bir defa verirseniz insanlar arsızlaşır ,hastalık değil keyif için ,onu geçtim bir yeri çizilse bişi olsa ne olacak .Asla ama asla taviz vermeyin

Arabaya altınlarla alındı diye benim senin gözüyle bakmak yanlış geldi bana.
O zaman çalışmayan kadınların ev, araba araba gibi ucu maddiyata dokunan hiçbirseyde söz hakkı olmaması lazım.

Onu bir tarafa koyarsak, aile üyeleri haricinde kimseye keyfi araba verilmesi taraftarı değilim siz istemezken tamam dememeliydi, bulsun bir bahane bir zahmet.

Son düzenleme:
Bizim arabamiz vardı ayy çok seviyorum o arabayı gitmiş değiştirmiş alsın başına çalsın arabasını hıh :KK12:
Bende şimdi ki arabaya ısınamadım yaa el freni düğmeli anahtar direk yuvasına yerleşiyor vs alışamadım değişik geliyor kullamasim gelmiyor 😒

Ya hani kocaya kociş hamileye hamiş gibi jargonlar yapıyorlar ya

Seks olayına da maalesef pompa, bunu yapan erkeğe pompacı dedikleri için oradan öyle bağladım 🤷🙈🙈🙈
Ya eşim son 1 aydır nerden duyduysa ağzında bu kelime bana diyor pompis yapalım falan diye 🤭🤭🤭 onun için merak ettim 😆

Back
X