- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Mhndshanmmmm
ay bide o var. issiza goturup arabada fantezi bile yapabilirler . ay ben sinir oldum vermeyin arabanizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bide o var. issiza goturup arabada fantezi bile yapabilirler . ay ben sinir oldum vermeyin arabanizi
Big bang seyetcektik diye seyettimdi.Niye üstüme geliyorsun![]()
.
Bu arada dedigim arkadaş sıfır kışlık lastik aldı bizim arabaya
Not: verdiğimiz arkadaş evli eşi de samimi arkadaşım![]()
Ya arkadaşı da keyfi almıyor aslına arabasını borcundan dolayı sattı gece nöbete gidiyor kopekti vs o yüzden istiyor . Bende emaneten korkarim sıkıntılı yaBig bang seyetcektik diye seyettimdi.
Emanetten korkarım ben ya. Çok mecbur değilsem emanet birşey almam. Verir miyim peki? Arabayı vermem.![]()
arac sizin adiniza olmasa dahi evlilik birligi icindeki bireylerin birbirine danisip, onay almasi gerekir.Merhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
Kız arkadasiula gezmek için vermem benim arabamda pompis yapmalarından tiksinirinMerhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Henüz çok yeni evliyim ve düğünde takılan altınlarım, aileminde katkısıyla benim adıma araç aldık henüz bir ay bile olmadı . Eşim bugün laf arasında bir arkadaşınin kız arkadaşıyla gezmek için arabayı bir gün için ödünç istediğini söyledi ben sağlık vs durumlar haricinde vermek istemediğimi belirttim arkadaşı mesajda iki kez farklı saatlerde vermesini isteyince eşim de tamam yazmış . Sevgililik nişanlılık döneminde sırf gezmek için kimseden araç falan istemedik bu yüzden gezip tozma gibi bir şansımız olmadı gelinliğimi bile otobüslerde taşıdım bunu yadirgamak için demiyrum ama şuan eşime çok kızgınım sizce hatalı mıyım böyle düşünmekte ?
Pompis ? Bu kelimeyi nerden duydun acaba merak ettim askoKız arkadasiula gezmek için vermem benim arabamda pompis yapmalarından tiksinirin
Ben de olsam vermem ,bir defa verirseniz insanlar arsızlaşır ,hastalık değil keyif için ,onu geçtim bir yeri çizilse bişi olsa ne olacak .Asla ama asla taviz vermeyinMerhaba arkadaşlar lütfen bana siz olsaydınız ne tepki verirdiniz kısmında yardımcı olur musunuz .
Ayyy aman benimkinin arabası çok kıymetli ben o arabayı sevmiyorumCemos niye öyle ayrım yaptın ayol benimde arabam yok ama eşimin varortak mal sonuçta
![]()
HahahAyyy aman benimkinin arabası çok kıymetli ben o arabayı sevmiyorum![]()
Bizim arabamiz vardı ayy çok seviyorum o arabayı gitmiş değiştirmiş alsın başına çalsın arabasını hıhHahaho zaman onun Arabası
![]()
Bende şimdi ki arabaya ısınamadım yaa el freni düğmeli anahtar direk yuvasına yerleşiyor vs alışamadım değişik geliyor kullamasim gelmiyorBizim arabamiz vardı ayy çok seviyorum o arabayı gitmiş değiştirmiş alsın başına çalsın arabasını hıh![]()
Ya hani kocaya kociş hamileye hamiş gibi jargonlar yapıyorlar yaPompis ? Bu kelimeyi nerden duydun acaba merak ettim asko![]()
Otomatik vitesmiBende şimdi ki arabaya ısınamadım yaa el freni düğmeli anahtar direk yuvasına yerleşiyor vs alışamadım değişik geliyor kullamasim gelmiyor![]()
Pompis ? Bu kelimeyi nerden duydun acaba merak ettim asko![]()
Ya eşim son 1 aydır nerden duyduysa ağzında bu kelime bana diyor pompis yapalım falan diyeYa hani kocaya kociş hamileye hamiş gibi jargonlar yapıyorlar ya
Seks olayına da maalesef pompa, bunu yapan erkeğe pompacı dedikleri için oradan öyle bağladım![]()