Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuğun babasıyla da vakit geçirmeye ihtiyacı var, aralarındakinbağ kuvvetlenir hem. Aslında ecbur olduğu zamanlar değil, onula vakit geçirmek için özel vakit bile ayırması lazïm.
8 aylik cocuga bakmak eglencelidir bakabilir ama poposunun rahatligindanbakmak istemiyodur :) izin verin bakiciya esiniz baksin.. hic mi cocugu ona birakip disari cikma ihtiyaci hissetmeyeceksiniz ilerde siz? Acimaya gelmez bunlara
8 aylik cocuga bakmak eglencelidir bakabilir ama poposunun rahatligindanbakmak istemiyodur :) izin verin bakiciya esiniz baksin.. hic mi cocugu ona birakip disari cikma ihtiyaci hissetmeyeceksiniz ilerde siz? Acimaya gelmez bunlara
Benim eşim bebeğe bakma sözü geçtiğinde bile yusuf yusuf olurdu. O çok panik ve pimpirikli,hakkı gerekçeleri vardı. Şimdi ben işteyken iki gün öğleye kadar bakıyor. İlk günler çok zorlandı ama şimdi gayet iyi. Benim yavrum da 7 aylık. Lütfen bırakın baksın eşiniz. Nasıl bakacağını da kendi düşünsün bi zahmet
ölüm kalım acil sağlık durumları hariç izin isterse ücretinden keseceğinizi söyleyin mesela..
keyfi izin alamayacağını çok zor durumda kalacağınızı söyleyin..
yani size veya etrafınızdakilere güvenerek nasıl olsa ben gelmeyince bakıyorlar diye rahat hissetmesin kendini..
benim eski bakıcım ablam kahvaltıya misafirliğe gelecek diye bile izin istemişti vakti zamanında