kızlar ün arkadaşımla otururken sohbet ederken konu evlilikte para meselesine geldi arkadaşım bi konudan muzdarip bende sizlerle paylaşmak istedim eşiyle ikiside memur her ay yarı maaşını eşine veriyor başkada hiçbirşeye karışmaz kira ve diğer aklınıza gelebilecek masraflar ... arkadaşım daha önceden evlenmeden birikimi varmış bi diönem eşine söylemiş bahsetmiş ama sonra bi kötü kavga ettiklerinde pişman olmuş bu paradan bahsettiği için boşanmayı bile düşünmüş şimdide en ufak bi şeyde hakkı gibi eşi hep o paradan istiyormuş üzülüyor sizce eşinin arkadaşımın evlenmeden önce yaptığı birikimde hakkı var mı
şimdi eşi ev alırken heasap kitap yaparken kızın o birikimimde katıyormuş
ozaman haksız . Bir birikişm varsa ev alıncak adam alım çarçur edim dememiş ki . Tabi ki vericek parasınışimdi eşi ev alırken heasap kitap yaparken kızın o birikimimde katıyormuş
keşke bahsetmeseydi ama güvenip bi dönem bahsetmiş sonra ki hal ve hareketlerinden dolayı pişman olmuşİlk önce arkadaşınızda hata var o paradan hiç bahsetmemesi gerekirdi ama bunun için mevzuyu boşanmaya bile getiren koca nasıl bir para açlığında merak ettim.
Ama eğer ki durumları sıkışıksa ve arkadaşınız bunu bilerek o parayı vermek istemiyorsa o da sıkıntı
kızlar ün arkadaşımla otururken sohbet ederken konu evlilikte para meselesine geldi arkadaşım bi konudan muzdarip bende sizlerle paylaşmak istedim eşiyle ikiside memur her ay yarı maaşını eşine veriyor başkada hiçbirşeye karışmaz kira ve diğer aklınıza gelebilecek masraflar ... arkadaşım daha önceden evlenmeden birikimi varmış bi diönem eşine söylemiş bahsetmiş ama sonra bi kötü kavga ettiklerinde pişman olmuş bu paradan bahsettiği için boşanmayı bile düşünmüş şimdide en ufak bi şeyde hakkı gibi eşi hep o paradan istiyormuş üzülüyor sizce eşinin arkadaşımın evlenmeden önce yaptığı birikimde hakkı var mı
katabilir ne var bunda eşler dimi neden ayrı gayrı yapıo ozaman o evde otururken eşine kira ödesin tövbe yarappim neden evlenmiş arkadaş eş demek bana göre herşey ortak ikimizn diyebilmektir arkadaşınız eşini sevmiyo büyük ihtimalşimdi eşi ev alırken heasap kitap yaparken kızın o birikimimde katıyormuş
Birikimi olduğunu söylemiş baştan olmadığına inanmaz zannetmiyorum.. ortak birikimlerini kullansınlar iste varmış madem..şimdi de bi yol istiyor ne yapabilirim de bu paramın olmadığına ikna edebilirim diyor bide ayrıca ortak birikimleri varmış kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?