• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz olsanız

bide şunu diyecem mesela eşinize maaşınızın yarısını veriyorsunuz sonra geri kalan maaşınızı da naptığınızı size sorduğunda birikim yapmadığınız söyleseniz kızar mı

şimdi kk nın akıllı kadınları bi yol gösterin ne yapabilir de bu para mevzusunu kapatabilir

Ben evlenmeden onceki birikimimle ev aldım. Esim de krediyle aldı. Su anda ortak hesap kullanıyoruz ama benim maasım esime gore dusuk. Ilerde full time bir is buldugumda evin yarısını ustume almak sartiyla krediyi beraber öderiz cunkj esimin evi evlenmeden önce alındıgı ev mal paylasimina girmez. Evlendikten sonra aldigimiz herseyi ortak oderiz, kimin ustune olursa olsun. Bu isler hassas isler. Kocasindan cok fazla kazanan kadinlar da var. Cok romantik olup kendinizi kullandirmayin, cok cakal olup da yuvanizi bozmayin

Evlilikte senin paran benim param olmamalı..
Arkadaşınızın evliliğine inancı mi yok ki böyle bir parayi vermemek istiyor..
Zira evlilikte elde edilen mallar ortaktır..Ev sahibi olmak için insan bekarlıkta biriktirdime bakmaz.

ben olsam bende koyarım. suan bekarım ve cok sukur bır mıktar bırıkmısım var. evlensem ev almaya calıssak bende bu bırıkımımı koyarım tabı sonucta ev benım de oluyor. sadece erkege yuklenmek gerekmez ıkı kısı ne varsa koymalı. evler de ucuz degıl cnku

Yapacak birsey yok.
Madem eski birikimden bahsetti adam da ihtiyac oldugunda istiyor demek ki.

Bundan sonra ayri birikim yapmak isterse soylemesin madem

benim evlenmeden önce arabam vardı. evlendikten sonra o arabayı satıp üzerine kredi ekip ev aldık. düğündeki altınlarımızı da koyduk. bankada tapu kimin üzerine olsun dediğinde eşim gülümseyerek karımın üzerine olsun dedi. ortak olsun dese bile evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır. ha onun olmuş ha benim umursamadım....
bence ev gibi büyük ve ortak şeyler yapılacaksa iki tarafta elinden geleni yapmalı.
kusura bakmayın ama söz konusu para adamda olsaydı bas bas bağırırdınız katmalı diye.

Pardon arkadaşınızın o parayla ne gibi bi planı var da ev alırken bile kullanmak istemiyo ? bahsettiğimiz miktar ne derecede bi miktar 5 binle 50 bin arasında fark var. Kendi kocası kendi ailesi kendi evi, para kaçırmaya çalışması, birikimim artık yok demenin yollarını araması falan pardon da çok cins yani. Sanki adam kumarda harcamaya istiyomus gibi bi tavır :silah:

Back
X