Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ortak var bide ekstra kızın bekarken olanı istiyor
erkeğn ailesi canımNe kadarmış? Şu para sözü veren kızın ailesi mi oğlanın ailesi mi? Yazdıkların anlaşılmıyor, daha detaylı yazsana, tek tek sorduruyorsun illa.
Aklına koymuş ya ister tabi...!!ortak var bide ekstra kızın bekarken olanı istiyor
Hesabını sorar tabii sonuçta hayat müşterek..bide şunu diyecem mesela eşinize maaşınızın yarısını veriyorsunuz sonra geri kalan maaşınızı da naptığınızı size sorduğunda birikim yapmadığınız söyleseniz kızar mı
Bu cok normal bir sey bence. Düzgün bir evlilikte senin benim ayrimi olmaz ki.. Benim de evlenmeden önce birikimim vardi ev alirken tabiki kullandim.şimdi eşi ev alırken heasap kitap yaparken kızın o birikimimde katıyormuş
sende ne çok sey bılıyosun . Bu kızla alakalıtamam da kız diyor geçen boşanacaktık bu adama güvenip neden tüm birikimimi vereyim
ben olsam benim derdim zaten insan samimi arkadaşının halini bilmez miSormadan edemeyeceğim, bu kız sen misin?