- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- 333
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
babasiyla siz ayni ortamdaysaniz babasinin size iletecegini düsünmüstür ( ki iletmis de) adam sizin bu kadar dram yapacaginizi tahmin edememis olabilir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basiniza gelen ne yahu amma abarttiniz
Hadi sarji olsa aramasa bir nebze de adamin bitmis iste sarji. Eve de haber vermis merak edilmesin diye. Arkadasindan ya da bir baskasindan sizin numaranizi aramak istememistir. Hayati zorlastirmayin yahu o iyi geceler dilemeden uyumamam falan trajikomik . evli yetiskin insanlarsiniz.
Of biliyorum cogunluga sacma gele biliyor ama boyleyim iste.bi gece uyuya kalmsdim aramis.bende gece tekrar uyaninca geri aradim.kizdi uykun vardi arasaydim konussaydik uyusaydin diye.insan her seye alisiyor bende onla konusarak uyumaya alismisim
Insallah canim.cok asigiz bir birimize.aileme bile gitmeme izin vermiyor cok ozluyorum seni diyor. en fazla bir gece kala biliyorum annemlerde.yani simdi burda herkese anormal gele bilir ama ben gercekten cok uzuldum boyle yapinca odum kopuyor acaba bir seyler degisiyormu?sevgisi azaliyormu?Ya kıyamam gerçekten çok tatlısınız ama :)
Hep böyle sürer gider inşallah ilişkiniz :)
Gomucem tabi ki .evet hemde hic iki eli kandada olsa arardi beniArasın yaa,büyütme,,eve gelince sen de onu göm,madem hiç iyi geceler demeden uyumadınız.
Insallah canim.cok asigiz bir birimize.aileme bile gitmeme izin vermiyor cok ozluyorum seni diyor. en fazla bir gece kala biliyorum annemlerde.yani simdi burda herkese anormal gele bilir ama ben gercekten cok uzuldum boyle yapinca odum kopuyor acaba bir seyler degisiyormu?sevgisi azaliyormu?siz evlimisiniz?sizde hep mesut olun insallah.yarin ben onun burnundan getirmesini bilirim.
Ben olsam bende kırılırdım babasını arayabiliyorsa beni de arayabilir ya da telefona beni isteyenilir ama dur ya da kırılmazdım kendi hatamın cezasını çekmiş olduğumu düşünürdüm sonuçta evin sahibini aramış biz sevgili gibiyiz bir aile değiliz derdimKizlar selam.esim ise gidince gun icinde ve gece yatmazdan once mutlaka konusuruz.cunki 24 saat iste oluyor. 24 saat evde.simdi sorun esimi bu gun aradim kapali bi kac kez aradim cunki hic boyle yapmaz.mutlaka gun icinde konusurdum. bu arada ailesiyle yasiyoruz.Babasina sordum aksamustu şarji bitmisdir dedi.Sabah ise birakirken sarjim yok demis.nasil olsa beni arar diye dusundum ama aramadi.is arkadasinin teliyle aksam babasini aramis nasilsin şarjim yok inanin cok uzuldum niye beni aramadi?babasinida arasin bir sey demiyorum ona ama benide araya bilirdi. Buyutuyorum belki ama hic boyle sey yasamadik hep dikkatli boyle seylere.iste kaldigi aksam mutlaka iyi uykular demek icin aradi beni simdi onu bekliyorum belki arkadasinin telinden arar ama tik yok.uzuluyorum hic bir sey degissin istemiyorum..uyuyamiyorumda simdi.3 yildir asla iyi geceler seni seviyorum demeden uyutmazdi beni o yuzdenmi bu kadar buyutuyorum.siz olsaydiniz?esiniz sizinle degilde babasiyla konussa?
Iyi birseymi soyledin kotu birseymi anlayamadimBen olsam bende kırılırdım babasını arayabiliyorsa beni de arayabilir ya da telefona beni isteyenilir ama dur ya da kırılmazdım kendi hatamın cezasını çekmiş olduğumu düşünürdüm sonuçta evin sahibini aramış biz sevgili gibiyiz bir aile değiliz derdim
Bide inanirmisin hic ayri kalmadik.biri bana sevgilimle kavga etdik bir haftadir konusmuyoruz dese sasirirdim.bir gun bile kus kalmadik.kavga ediyormuyduk?evet hemde sık sık .cok buyuk kavgalarimizda olurdu ama o gun icinde barisirdik.Bende evlenmek üzereyim az kaldı düğünüme :)
Bakma bende senin gibiyim aslında aramızda ki saygı sevgi hiç azalsın istemiyorum.
Ama sadece bir gece konuşamadınız diye bu kadar korkmana lüzum yok, güzel canına yazık seninde.
Hem bazen biraz ayrı kalmak özlem duygusunu kamçılar o yönden de iyi olabilir diye düşünüyorum. :)
Bende evlenmek üzereyim az kaldı düğünüme :)
Bakma bende senin gibiyim aslında aramızda ki saygı sevgi hiç azalsın istemiyorum.
Ama sadece bir gece konuşamadınız diye bu kadar korkmana lüzum yok, güzel canına yazık seninde.
Hem bazen biraz ayrı kalmak özlem duygusunu kamçılar o yönden de iyi olabilir diye düşünüyorum. :)
Yazdığım şey kötü ama sen kırıl üzül diye değil bir kendine gel hayatını kur diye yazdım benim anladığım cümbür cemaat aynı evdesiniz ayrı bir özel hayat aile olamamışsınız ailenin yanında aşık çocuklar gibisiniz evin hanımı da belli beyi de belli e eşinde onları aramış işte ama aynı evde kalmıyorsanız yorumumu geri alıyorum.Iyi birseymi soyledin kotu birseymi anlayamadim![]()
Haklisiniz her iste vardir bir hayirBence aramaması sizin için bir şans olmuş.
Bu gece iyi geceler demeden uyuyun.Ertesi sabah dünyanın hala yerinde olduğunu göreceksiniz.
Bence ilişkinizi asıl böyle zorunluluklara,rutinlere endekslemeyin. İçinizden geldiği gibi davranın. Kaldı ki kocanız sadece zorunluluktan böyle davranıyorken bir de bu sebeple tartışma çıkarmanız yersiz olur![]()
Ayni evde kaliyoruz.durum musait degil simdilik ama dusunuyoruz ayri cikmayiYazdığım şey kötü ama sen kırıl üzül diye değil bir kendine gel hayatını kur diye yazdım benim anladığım cümbür cemaat aynı evdesiniz ayrı bir özel hayat aile olamamışsınız ailenin yanında aşık çocuklar gibisiniz evin hanımı da belli beyi de belli e eşinde onları aramış işte ama aynı evde kalmıyorsanız yorumumu geri alıyorum.