Siz olsaniz?

Kizlar selam.esim ise gidince gun icinde ve gece yatmazdan once mutlaka konusuruz.cunki 24 saat iste oluyor. 24 saat evde.simdi sorun esimi bu gun aradim kapali bi kac kez aradim cunki hic boyle yapmaz.mutlaka gun icinde konusurdum. bu arada ailesiyle yasiyoruz.Babasina sordum aksamustu şarji bitmisdir dedi.Sabah ise birakirken sarjim yok demis.nasil olsa beni arar diye dusundum ama aramadi.is arkadasinin teliyle aksam babasini aramis nasilsin şarjim yok inanin cok uzuldum niye beni aramadi?babasinida arasin bir sey demiyorum ona ama benide araya bilirdi. Buyutuyorum belki ama hic boyle sey yasamadik hep dikkatli boyle seylere.iste kaldigi aksam mutlaka iyi uykular demek icin aradi beni simdi onu bekliyorum belki arkadasinin telinden arar ama tik yok.uzuluyorum hic bir sey degissin istemiyorum..uyuyamiyorumda simdi. :KK43: 3 yildir asla iyi geceler seni seviyorum demeden uyutmazdi beni o yuzdenmi bu kadar buyutuyorum.siz olsaydiniz?esiniz sizinle degilde babasiyla konussa?
Arkadaşının telefonundan sizi aramak istememiş olabilir. Bence çok büyütmüşsünüz.

Evet cok kiskanc o yuzden aramamsdir belki[/QUOTE

Bende eşinizden haber alamıyorsunuz sandim..

E çok kıskancmis. Arasa sizde yabancı numarayı acsaniz bilmedigin numarayı neden açıyorsun diye kızabilirdi:)

Onun için yabancı numaradan aramamıştır ve arkadaşının telinde n aramak istememiştir numaran kalmasın diye falan filan yani ..

senı ozluyorum diyip ailenıze bır gunden fazla gondermemesıde ılgınc geldi...vay be diyorum....bence bukadar melonkolık olmayın...sesini duymadan uyayamam felan...sevmek ayrı bagımlılık yapar derecesıne ayrı...valla cokta guzel uyurum...hayatın merkezi eşiniz degil...kusura bakmayın cocukca buldum.

Kizlar selam.esim ise gidince gun icinde ve gece yatmazdan once mutlaka konusuruz.cunki 24 saat iste oluyor. 24 saat evde.simdi sorun esimi bu gun aradim kapali bi kac kez aradim cunki hic boyle yapmaz.mutlaka gun icinde konusurdum. bu arada ailesiyle yasiyoruz.Babasina sordum aksamustu şarji bitmisdir dedi.Sabah ise birakirken sarjim yok demis.nasil olsa beni arar diye dusundum ama aramadi.is arkadasinin teliyle aksam babasini aramis nasilsin şarjim yok inanin cok uzuldum niye beni aramadi?babasinida arasin bir sey demiyorum ona ama benide araya bilirdi. Buyutuyorum belki ama hic boyle sey yasamadik hep dikkatli boyle seylere.iste kaldigi aksam mutlaka iyi uykular demek icin aradi beni simdi onu bekliyorum belki arkadasinin telinden arar ama tik yok.uzuluyorum hic bir sey degissin istemiyorum..uyuyamiyorumda simdi. :KK43: 3 yildir asla iyi geceler seni seviyorum demeden uyutmazdi beni o yuzdenmi bu kadar buyutuyorum.siz olsaydiniz?esiniz sizinle degilde babasiyla konussa?
Saçmalığın daniskasi babasını ne diye arıyor seni araması gerekiyor tabi ki sanki taş devrinde yaşıyoruz şarjı bitti şarj aleti bulamadı 24 saat hadi ona tamam gidip iki dk dışarıdan arayamadi merak etme diye sizin nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama ben çalışırken eşim 2 saatte bir arar beni ve beni bırakıp da babasını aramaz.

Benim eşim de numaramı çok güvendiği biri olmadığı sürece başkalarına vermek istemez. O yüzden babasını aramıştır. Onun da sana haber vereceğini düşünmüştür. Bence bir sorun yok.

Ayni evde kaliyoruz.durum musait degil simdilik ama dusunuyoruz ayri cikmayi
Herkesin ayrı derdi var yadırgamıyorum ama buna alış zaman geçtikçe bu rutin olur biz buradaki çoğu insana aynı eve çıkmayın derken bunu kastediyoruz hiçbir evde iki evin hanımı iki evin beyi olmaz kendi anne babamızla bile yaşımız ilerledikçe sürtüşmeye başlarız çünkü herkes birey olmak kendi yaşam tarzını sürdürmek ister dediğim gibi evin beyi hanımı belli elinizi çabuk tutun bence

Bide inanirmisin hic ayri kalmadik.biri bana sevgilimle kavga etdik bir haftadir konusmuyoruz dese sasirirdim.bir gun bile kus kalmadik.kavga ediyormuyduk?evet hemde sık sık .cok buyuk kavgalarimizda olurdu ama o gun icinde barisirdik.

Ne güzel yapıyorsunuz, evliliklerde olması gereken bir şey bu :)

Ya bu kadar düşünerek yaşamak zor değil mi ya yok başkası telini görmesin diye aramamıştır falan :KK57: ayrı eve bile cıkamamışsınız bir aile olamamışsınız ühüü aramadı modundasın ayrıca ailenize bile göndermek iatemiyor neymiş ayrk kalamıyormuş özlüyormuş pehh yersen :işsiz: bi 5 yıl sonra konuşalım bacım bu hapis hayatı nereye kadar sürecek hep basında bir ebeveyn var

Boyle diyorsunuzda basiniza gelse bence sizde takilirdiniz

Ay yapmayın Allah aşkına. İnsanlar ne dertlerle uğraşıyor. Kocam arayıp iyi geceler demedi diye uyumamak nasıl bir hassaslık?

Eşinizi hayatınızın merkezine o kadar oturtmuşsunuz ki sanki nefes alamayacak gibisiniz. Bunun için konu açılır mı?

O anda öyle gerekiyordur. İyi olduğunu bildiğiniz eşiniz kimi aramışsa aramış işte..

Back
X