- 6 Mart 2017
- 804
- 1.047
- 63
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Görev olarak görürsen yapamazsın,içinden gelmiyorsa da zorlama mecbur değilsin. Sadece kimseye saygısızlık yapma yeter.Yani bazen Allah rızası için ve eşimin hatrı için bunu arada yapayım diyorum. Uzak kalmaya devam mı edeyim @LimonsuzcayLaale mucizelazim
Teşekkürler böyle devam o zamanGörev olarak görürsen yapamazsın,içinden gelmiyorsa da zorlama mecbur değilsin. Sadece kimseye saygısızlık yapma yeter.
Gittiğimizde veya geldiklerinde yakın davranıyorum. Yemekti çaydı elimden geçer ses etmem eşimin hatrına severek yaparım. :)
Eltınız olacaksaydı yenı arada dıyecektım goturun bısıler kendınızı dıslatmayın , ama madem duzen boyle kuruldu ıcınızden geldıgı gıbı devam edın .Eltim var. Benden 15 yıl önce gelmiş bu aileye. O yaşadığımız şehrin bir ucunda. Ayda yılda bir görüşürler işte
Ben bu mesafeyi baştan koydum. Belkide onlara göre ben soğuk birisiyim bilmiyorum ama iyi yapmışım sanırım :)Ee tamam o zaman yeter. Çok yüz göz olunca iyi gelin olunmuyor inan. Nerde çokluk orada ....
Eşim işten geç geliyor onlar yemeği erken yiyor. Yemeğe çok nadir giderizYemeğe davet ediyorlarsa bi meze yapıp götürebilirsiniz arada
O zaman caya gidiyorsanız bi kek yapabilirsinizEşim işten geç geliyor onlar yemeği erken yiyor. Yemeğe çok nadir gideriz
Eşimde kırgın bence ama bana söylemiyor.. çünkü o hep allah rızası için der. Biz evlenirken piyasa çok karışıktı birikimimiz yetmedi bile. Bana göre yapılan ayrımcılık yani
Her şeye bir mana buluyor gibi olacak ama ikisi de şeker ve tansiyon hastası yemiyorlar :)O zaman caya gidiyorsanız bi kek yapabilirsiniz
Veya kendinize kek yapın bi kısmınıda dilimleyip götürün arada
Hem iciniz rahat eder hemde bişey kaybetmezsiniz
Hahah dereotlu peynirli kek yapın o zamanHer şeye bir mana buluyor gibi olacak ama ikisi de şeker ve tansiyon hastası yemiyorlar :)
Eşime yardım etmediğimizi kim söyledi ? Birikimimiz diyorum farkındaysanız. Ailemin eşimden daha çok yaptığı da oldu ama eşim hep içten içe üzüldü ezildi anlayabildim bunu. Takdir edersiniz ki sıfırdan ev dizmek kolay değil.Evet bir şekilde ayrımcılık. Ama bunun motivasyonu hep farklıdır. Sizde neden esinize yardım edilmez?
Tamam bunu deneyeceğim teşekkürler :)Hahah dereotlu peynirli kek yapın o zaman
İlla bişey götürtücem
Benim kayinvelideminde yapısı soğuktur. Ayrı şehirlerdeyiz, ben her hafta ararım, kızım babaanesiyle konuşur sonrasında bende hal hatır ederim, her sene 15 gün kadar yanlarına giderim 15 günde onlaer bizde kalırlar, elimden geldiği kadarıyla sıcak davranirim. Kayınvalidem laf söyleyen , kötü niyetli bir insan değildir ama çokda ısınmadım 8 yıldır, bizim aile yapımız eş ailesiyle minimum irtibat formülünü kaldırmaz,burada yapılan yorumlara göre karar vermek doğru değil bana göre. Eşinizin bu konudaki isteği, aile yapınız hepsi önemli, hepsini düşünüp öyle karar verin.Evet haklısınız bunu da yaptım ama değişen bir şey olmadı. Soğuklar hala.
Eşime yardım etmediğimizi kim söyledi ? Birikimimiz diyorum farkındaysanız. Ailemin eşimden daha çok yaptığı da oldu ama eşim hep içten içe üzüldü ezildi anlayabildim bunu. Takdir edersiniz ki sıfırdan ev dizmek kolay değil.
Mesafe iyidir de buz gibi olmak kötüdür.Yani bazen Allah rızası için ve eşimin hatrı için bunu arada yapayım diyorum. Uzak kalmaya devam mı edeyim @LimonsuzcayLaale mucizelazim
Bizimkilerde evlenirken ev alıcaz demişti almadı düğün takımdan almışlar sonra bana söyledi tam miktarını bilmemekle birlikte bişey diyemedim sormadı bile öncesinde kocam için sustum sonra biz eski bir eve çıktık eşya ödemelerimizi yapıp ev alırız diye inanın eve harcanandan daha çok para gidiyordu onlara zor durumdaymışlar geç oldu ama akıllandım kimse kimseye yardım etmek zorunda değil ama gereksiz harcamalarıyla hakkınada giremez saygımı her zaman koruyorum giderim gelirim sizin dediğinşz gibi eşim olmadan bir kahve içmeye gidemiyorum arada soğukluk var oysaki ben bişey istememiştim büyüklerimiz gene kin tutmam napalım kısmetimiz buymuşEşimin ailesiyle 2 sokak var aramızda. İyi diyemem kötü de diyemem. Nisanlıyken vs hiç ilgilenmediler her şeyi eşim sırtlandı. Yapsalar yapabilirler yani en ufak iğneleri dahi yok. Görümceme evlenirken ev alırken çok yardımları olmuş. Bunu kendileri söylerler.
Yani bu sıcaklığı göstermedikleri için bende sıcak olamıyorum. Akşamları eşimle birkaç saat oturup dönüyoruz. Onlar da çok sık gelmez. Ki baştan eşim gündüzleri de git dese de artık oda birşey demiyor alıştı huyum bu çat kapı gidip oturup muhabbet edemiyorum onlarla.
Eşimin ailemle arası iyidir. Onlar ne derse yapar. Çünkü ailem onu abimden hiç ayırmaz.
Eşimin aileme iyiliğine karşın Bazen içimden geliyor yemek yapayım bi kap götüreyim ziyaret edeyim. Ama elim hep geri geri gidiyor. Kp lafını bilmez bazen benim soğukluğumdan dem vurup laf sokar. Nişanlıyken de babama beni şikayet etmiş işte baba gibi davranmıyor aramıyor sormuyor diye. Aradığım da oldu ben hiç aranmadım gelin diye hesaba alınmadım. Aradığımda da iyiyim sağol dedi kapattı hep. O yüzden yakın olamıyorum. Siz olsanız ne yapardınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?