Merhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?