Siz olsaniz?

Ben düsünmüyorum, ama o tamam biz ortagiz, ortak aliyoruz diye lanse ediyor, konusuyorum,üzülüyor kiyamiyorum, yüzde 25 teklif ediyorum, kabul etmiyor, ne yapacagim nasil kurtulacagim bilmiyorum.😕
hayir demeyi ögrenmelisiniz önce, hayir kardesim cünkü ben bu yatirimi sadece cocuklarim icin yapiyorum ! bu kadar basit . ve evet kardesinizi ortak ederseniz cocuklarinizin hakkini yersiniz. siz artik o evden ciktiniz ve kendinize bir cekirdek aile kurdunuz , önceliginiz cocuklariniz . kocaman adam olan erkek kardesinizin gelecegini kurtarmak size degil ona düser .

Ben düsünmüyorum, ama o tamam biz ortagiz, ortak aliyoruz diye lanse ediyor, konusuyorum,üzülüyor kiyamiyorum, yüzde 25 teklif ediyorum, kabul etmiyor, ne yapacagim nasil kurtulacagim bilmiyorum.😕

Siz gidip konuşursanız abiniz bi şekilde ikna eder sizi birlikte almaya.
En güzeli hiç ona haber vermeyin, gidin üzerinize yapın evi.

Öğrendiğinde de ben sana %25 pay vereyim dedim kabul etmedin, daha fazlasını da ben veremem. Hem eşim de ortaklık işine karşı, o yüzden tek aldım, deyin.

Ortak yapılan hiç bir şeyi sevmiyorum ben, az olsun benim olsun.
Abinize ev mi yokmuş, bu kadar ev almak istiyorsa gitsin alsın başka bir evi

Sizede şimdiden hayırlı olsun

Evet malesef durumu cok iyi kullaniyor, alacagim meblag babamdan miras payim. Biz yurtdisindayiz buraya göre bile iyi para diyeyim siz anlayin gerisini. Evi de zaten sadece parami hazirlasindiye haber verdim nerde falan diye sordu gösterdim simdide tutturdu beraber alalim hayirlisi olsun insallah
Hayırlı olsun inşallah.. konu bir de miras mevzusu.. ne deyim.bilemedim, çok ayıp cidden.. eşinizi takdir ettim, direk olayın dışında kalmıs..
Kendim için söyleyim; yok diyemiyorum kardeşlerime hiçbir konuda..

Hayırlı olsun inşallah.. konu bir de miras mevzusu.. ne deyim.bilemedim, çok ayıp cidden.. eşinizi takdir ettim, direk olayın dışında kalmıs..
Kendim için söyleyim; yok diyemiyorum kardeşlerime hiçbir konuda..
Hayir miras mevzusu degil mirastan gelen parayi ona borc verdim. Malesef bende diyemiyorum, bu kardesim en kücügümüz duygu sömürüsü yapiyor.😥

Hem size borcu var hem de dalga geçer gibi evi ortak mı alalım diyor? 😳😳😳

Bunu eşinizin kardeşi yapmış olsa şu an kayinbiraderinizi görmüyorduk. :işsiz: :işsiz:
Kayinbiraderimde cok seyler yapti, esim birazda ondan susuyor. Yarin konusacagim ama en kücügümüz anneme acitasyon yapacak oda tabiki bana 😥

Kayinbiraderimde cok seyler yapti, esim birazda ondan susuyor. Yarin konusacagim ama en kücügümüz anneme acitasyon yapacak oda tabiki bana 😥
O zaman şöyle bir teklifte bulunun.
Kardeşimizin size borcu 50 tl diyelim. Ev için de 200 tl vermeniz gerek.
100 siz 100 de o.
Borca karşılık o 150 tl versin siz de 50 tl verin yine ortak olsun ev.

Siz gidip konuşursanız abiniz bi şekilde ikna eder sizi birlikte almaya.
En güzeli hiç ona haber vermeyin, gidin üzerinize yapın evi.

Öğrendiğinde de ben sana %25 pay vereyim dedim kabul etmedin, daha fazlasını da ben veremem. Hem eşim de ortaklık işine karşı, o yüzden tek aldım, deyin.

Ortak yapılan hiç bir şeyi sevmiyorum ben, az olsun benim olsun.
Abinize ev mi yokmuş, bu kadar ev almak istiyorsa gitsin alsın başka bir evi

Sizede şimdiden hayırlı olsun
Abim degil en kücügümüz, kârli gördügü icin yapiyor zaten. Artik bende sizin gibi düsünüyorum alip hic haber vermeyeyim diyorum. Baskalari almis gibi düsünsün sonradan ortaya cikarsa kötü olur ama beni anlamak istemeyen o. Yüzde 25 bile iyiydi ama kendi kabul etmedi. Bende aslinda sadece parami hazirlasin diye söylemistim. Dua ediyorum nasil hayirliysa yüce Rabbim oraya sevketsin bizi Insallah.

Merhaba hanimlar,
Ne yapayim bilmiyorum yardiminiza ihtiyacim var. Biz uzun süredir ev almak istiyorduk, simdi güzel bir ev bulduk, erkek kardesimde yüklü bir alacagim vardi onu istedim umursamadi hatta gidip kendine bir araba aldi. Bende kredi icin basvurdum dairemide ipotek yapip yeni evide ipotek yaptilar ve krediyi verdiler. Ev 4 daireli. Simdi ayni erkek kardesim evi ortak alalim abla bana yardim et yüzde 50 yüzde 50 olsun diyor. Daha önce yine 6 aileli baska bir evde ben ortak ise girmem demisti ve kendisi almisti. Simdi size sorum bir yandan icime sinmiyor cocuklarimin hakki gibi geliyor bir yandan da kardesimi kirmayayim diyorum. Evde erkek kardesimde, bizde yeni alinan evde oturmayacagiz. Yatirim amacli alinacak, ondanda bizdende hic para cikmayacak, kiracilar ödeyecek, evi ben buldum, ön parasinida ben ödüyorum, cocuklarimin hakkina mi girerim diye düsünüyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz? Bu arada o henüz bekar. Benim 2 cocugum var. Ne yapmaliyim? 3 gün icinde Tapu icin yazismalar baslayacak, onu ortak edeyim mi yoksa kendi kendine ödenecek ev icin onun bana yaptigi gibi hic onu karistirmayayim mi?
Çocuklarınızın hakkına hirmeyın.Ayrıca kardeşinizi guvenılır bulmadım.Zira size yaptıklar ortada.Hiç gerek yok.Azıcık aşım ağrısız başım.

Abim degil en kücügümüz, kârli gördügü icin yapiyor zaten. Artik bende sizin gibi düsünüyorum alip hic haber vermeyeyim diyorum. Baskalari almis gibi düsünsün sonradan ortaya cikarsa kötü olur ama beni anlamak istemeyen o. Yüzde 25 bile iyiydi ama kendi kabul etmedi. Bende aslinda sadece parami hazirlasin diye söylemistim. Dua ediyorum nasil hayirliysa yüce Rabbim oraya sevketsin bizi Insallah.
Aynen öyle yapın, hiç haber vermeyin 👍

Böyle bir kardeş için, tereddüte düşmeniz bile enteresan aslında. Tabi ki dahil etmeyin hicbirseyinize.

Back
X