evet dediğiniz gibi her prim verdiğinde bir üst level geliyor bu sefer bayramda bekler bilmem ne de bekler hiç alıştırmamak zaten haketmiyor bencede.Ben olsam aslaaa kutlamazdim. Boype tiplere prim vermeyin. Cocuk ta buyuyunce kendisi kutlasin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet dediğiniz gibi her prim verdiğinde bir üst level geliyor bu sefer bayramda bekler bilmem ne de bekler hiç alıştırmamak zaten haketmiyor bencede.Ben olsam aslaaa kutlamazdim. Boype tiplere prim vermeyin. Cocuk ta buyuyunce kendisi kutlasin.
Böyle düşünen tek insan olduğumu sanıyordum. Siz çok yaşayın emi:)Aldatmasa dahi sizin babanız olmayan birinin babalar gününü neden kutlayasınız ki? Kendi evladı kutlasın yeter.
Maalesef bizler kıyamıyoruz ama başkası öyle güzel kırıyor.. bazen sürekli gelir alır gezdirir görür onun çocukları yapsında basende bi kaybolur çocuklar ağlar üzülür eskiden arayın diye teşvik ederdim çocuklarım için ama artık demiyorum.. İsterlerse arasınlar istemezlerse aramasınlarkıyamam ben onlara ya
Şaka gibi...Siz olsanız sizi aldatıp 1 haftada açdıgınız dava sonucu boşanan insanın babalar gününü kutlar mısınız?Not: anneler gününmü kutladı ama çocugunu da gözü görmeyip giden bir insanın babalar gününü asla kutlamak gelmiyor içimden..ona göre biz boşanmış olabiliriz ama ortada çocuk var bu gibi günler kutlanmalı tamam medeniyim beni aldatmasını bile medeniyetle karşılayıp açıp davayı boşandım ama bence bu medenşyet değil ya
kaç yaşındalarMaalesef bizler kıyamıyoruz ama başkası öyle güzel kırıyor.. bazen sürekli gelir alır gezdirir görür onun çocukları yapsında basende bi kaybolur çocuklar ağlar üzülür eskiden arayın diye teşvik ederdim çocuklarım için ama artık demiyorum.. İsterlerse arasınlar istemezlerse aramasınlar
kutlamak şaka gibi dimiŞaka gibi...
kendi evladı az küçük :) ögretmek gerek telefonu arayıp vermek gerek yani ona yine çaba sarfetmek gerek:)Böyle düşünen tek insan olduğumu sanıyordum. Siz çok yaşayın emi:)
çocuk 3,5 yaşında arayıp eline tel vermem gerek kutla hadi diye çaba sarfetmeme gerek yani ne anladım bu kutlamadan aslada içimden gelen bişey değilYok daha neler, ayrıca çocuğunuz kutlasın o sizin babanız değil. Böyle günleri kutlamıyorum ben zaten. Kutlayacak olsam da karı koca birbirinin anneler babalar gününü niye kutlasın, bu genel olarak saçma geliyor bana.
Kaldı ki aldatan adamın kutluycam, oldu![]()
Hiç gerek yok zaten, çocuğunuz büyüyünce isterse kutlar. Aldatmış bir de yüzsüz yüzsüz beklentiye giriyor pes.çocuk 3,5 yaşında arayıp eline tel vermem gerek kutla hadi diye çaba sarfetmeme gerek yani ne anladım bu kutlamadan aslada içimden gelen bişey değil
Hiç gerek yok zaten, çocuğunuz büyüyünce isterse kutlar. Aldatmış bir de yüzsüz yüzsüz beklentiye giriyor pes.
Yanlışa o size yuvanıza ihanet ederek düşmüş. Yaptığının bir bedeli olsun bir zahmet, sizinle öyle bir şey olmamış gibi çocuk dışında iletişim sağlayamayarak.yanlışa düşmek istemedim çogunlugun benimle aynı fikirde olmasına sevindim
O zaman boşverasla gelmiyor
O olabilir elbette ama çocuğun cümleleri ile onun ağzıyla, yani arayıp x bey babalar gününüz kutlu olsun yada evli ise aşkoom babalar günün kotloo olsun kısmı saçma gelmiştir bana hep. Size gelince gerek yok bence sizi aldatırken baba olduğunu unutan adamın babalar gününü de aldattığı yaratık kultasın bir zahmet.kendi evladı az küçük :) ögretmek gerek telefonu arayıp vermek gerek yani ona yine çaba sarfetmek gerek:)
Ohoo boşverin o zaman yahu. O çocuk ne bilsin babalar gününü. Kendi aklı erdiği yaşa geldiğinde kutlamak istese kutlar. Ben de yaşı 8-9 ama telefonu yok sandım.
9-7 ve 2kaç yaşındalar
maalesef öyle pişmiş pişmiş hala biz çok iyiyiz diyerek gezmek tozmak falan bana ters geliyor kim ne derse desin ben çocugun babası oldugunu inkar etmiyorum ama bir insan olarakta yanyana gelip yada bu tarz günlerde mıymıy yazmak bana ters geliyor çünkü istemeyerek yapılan birşey ve elbette herşeyi insana batıyorYanlışa o size yuvanıza ihanet ederek düşmüş. Yaptığının bir bedeli olsun bir zahmet, sizinle öyle bir şey olmamış gibi çocuk dışında iletişim sağlayamayarak.
Gıcık oldum medeniyet anlayışına eski eşinizin, kusura bakmayın![]()