• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ?

gazelegazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
90
-3
88
Merhabalar konuşacak hiç kimsem yok bana bi akıl verin 5 yıldır görüştüğüm biri var evlenmek istiyoruz geçen sene babamla konuştum tanışmaya gelebilirmi diye. Kimdir dedi Kendisinden bahsettim o esnada biraz ekonomik durumu vs.. görüştüğüm kişi daha önce evlenmiş 1 tane çocuğu var. Onlar kirada değiller. Babamda kirada oturmanı istemiyorum dedi. Kısaca anlatıyorum. Arsası vardı onu satıyor ev alabilmek için oda aylardır satılmadı. Biz geçen görüştük bunalmış o kadar kötüydü ki kiraya çıkalım arsa satılınca zaten ev alacam söyle babana ikna et dedi. Bi konuşamıyorum babamla çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ya arsayı satmazsa evlenince. Aklımla kalbim arasında kaldım çok kötü. Diyelimki babamla konuştum yok dememesi için nasıl ikna etmeliyim.

Merhabalar konuşacak hiç kimsem yok bana bi akıl verin 5 yıldır görüştüğüm biri var evlenmek istiyoruz geçen sene babamla konuştum tanışmaya gelebilirmi diye. Kimdir dedi Kendisinden bahsettim o esnada biraz ekonomik durumu vs.. görüştüğüm kişi daha önce evlenmiş 1 tane çocuğu var. Onlar kirada değiller. Babamda kirada oturmanı istemiyorum dedi. Kısaca anlatıyorum. Arsası vardı onu satıyor ev alabilmek için oda aylardır satılmadı. Biz geçen görüştük bunalmış o kadar kötüydü ki kiraya çıkalım arsa satılınca zaten ev alacam söyle babana ikna et dedi. Bi konuşamıyorum babamla çünkü saçma sapan şeyler düşünüyorum ya arsayı satmazsa evlenince. Aklımla kalbim arasında kaldım çok kötü. Diyelimki babamla konuştum yok dememesi için nasıl ikna etmeliyim.
Şimdiden aklın karıştıysa işin ileride daha zor olur. Evlilik sadece aşkla olabilecek bir şey değil maalesef...

Hadi boşanmış olmasını geçtim çocuk var . Hiç bağı kopmayacak eski eşi ile bu durum sizin için önemli değil mi ? Ekonomik durum evliliğin huzurunu da her şeyini de etkiliyor . Kira olmaz bence olmamalı . Geçinmek çok zor . Geçinmek zor olunca tartışmaların ardı arkası kesilmiyor .

Yok öyle öyle önemli bir mevzu yok Uzun uzun yazmak istemedim okuyanı yormamak için bende bir evlilik yaşadım çocuğum yok. 29 yaşındayım o 36 yaşında anlaşamamışlar kaç yıl olmuş bitmiş. Konuyla ilgili fikriniz nedir ?

Yok öyle öyle önemli bir mevzu yok Uzun uzun yazmak istemedim okuyanı yormamak için bende bir evlilik yaşadım çocuğum yok. 29 yaşındayım o 36 yaşında anlaşamamışlar kaç yıl olmuş bitmiş. Konuyla ilgili fikriniz nedir ?
Bir de şunu merak ettik neden 5 yıl boyunca düşünmediniz, 5 yıl sonra size evlilik düşündüren neydi?
Bilemedim, buradan okuyup ettiğimiz tecrübelere göre bu herif güven vermiyor.

29 yaşında boşanmış çocuklu adamı ne yapacaksın memlekette bekar mı bitti? Bekarı boşver boşanmış çocuksuz adam mı yok?

Sonra çocuğu ile ilgili eski karısı ile konular gelir

Önce arsa satılıp ev alınsın. Evlendikten sonra sözler unutulur. Seviyom aşığım gibi sevgi pıtırcığı hallerine girme mantıklı ol.
Birde daha önceki evliliği niye son bulmuş. Boşanma mı yoksa eş vefatı mı?

29 yaşında boşanmış çocuklu adamı ne yapacaksın memlekette bekar mı bitti? Bekarı boşver boşanmış çocuksuz adam mı yok?

Sonra çocuğu ile ilgili eski karısı ile konular gelir
Herif ev aldığında sadece kendisine kalacak sanıyorlar ailecek. Ne kadar da minnoş 🥰😁

Şu anki koşullarla evlenmek istiyorsanız evlenin bence, yani arsa satılacak da üstüne ev alacak / yapacak da öyle de böyle de bunlar kesin netliği olan şeyler değil.. siz kirada oturmak ister misiniz? Gelirini yeterli bulur musunuz? Hiç sanmazdım ama ekonomi bir evin içini bir saatten sonra çok etkiliyor, sözleri yeminleri kenara bırakıp gerçeklere göre karar verin derim.

Back
X