Siz olsanız ?

Günah alma kimse bunu düşünmedi
O zaman babanız neden ev şart koşuyor? Gerek yok kardeşim, bu herif gelecek vaadetmiyor da hadi diyelim aldı evi, eski eş çocuğumun hakkı var diye pörtlemez mi(haksız da sayılmaz) Boşanmış ve çocuklu adamlar çoğu zaman risk.

Bir de şunu merak ettik neden 5 yıl boyunca düşünmediniz, 5 yıl sonra size evlilik düşündüren neydi?
Bilemedim, buradan okuyup ettiğimiz tecrübelere göre bu herif güven vermiyor.
Canım babası ve annesi kanserdi 2 yıl öyle geçti sonra vefat ettiler zaman böyle geçti

O zaman babanız neden ev şart koşuyor? Gerek yok kardeşim, bu herif gelecek vaadetmiyor da hadi diyelim aldı evi, eski eş çocuğumun hakkı var diye pörtlemez mi(haksız da sayılmaz) Boşanmış ve çocuklu adamlar çoğu zaman risk.
Yani kendi fikriniz ne diyim teşekkürler

Babanızın bu tutumu bir baba olarak evet haklı olabilir ama ne malum evi olsa yarın borç içinde yüzmeyeceğiniz, daha adamı tanımadan bu tutum çok yanlış. Boşanmış ve çocuklu olmasını dert edeceğinize ev arsa işlerini dert etmişsiniz. Bunlar çözülebilecek meseleler siz asıl soruna odaklanın.

Ev almak bu kadar basit bir şey herhalde baban için merak ettim kaç evi var? Madem ev sahibi olmanızı istiyor size alsın kızı değil misin? Ya da arsaya ev yaptırın baban da demirini falan alsın.

Çocuklu adam (nafak veriyordur, çocuğuna para harcıyordur herhalde) için ev alıp kenara koyabilmek kolay mı, ekonomi 6 aydır berbat değil ki bu iş yıllardır böyle. Ben olsam önemsemem. Adama okeysem ev çok önemli değil bana göre

Canım babası ve annesi kanserdi 2 yıl öyle geçti sonra vefat ettiler zaman böyle geçti

ne kadar nafaka veriyor eski eşi ve çocuğuna?
siz çalışıyor musunuz?
29 yaşında gencecik kadınsınız 5 yıl diyorsunuz 24 yaşındayken çocuklu adamla niye sevgili oldunuz yahu.
karı koca çalışıp masrafları karşılayabilecek durumdaysanız ev şart değil. arsa satma işi uzun iş.

Çocuklu biriyle evlenmek neden ? Başkasının çocuğuna bakmak kolay değil. Annesiyle yaşasa bile sonuçta o da babası gelecek kalacak başka çocuğun sorumluluğunu almak bakmak kolay değil. Eski eşiyle hep muhattap olacak bu yüzden iyi düşün. Ayrıca evlendikten sonra satarız alırız laflarına güvenme şimdi ne yaparsa o sonra o lafları hiç hatırlamaz bile

Back
X