- Konu Sahibi greeneyes3543
slm benim 11 yıllık bi arkadaslıgım vardı ve cok samimiydik aynı ilkokul lise aynı is aynı mahalle hiç ayrılmadık arada atısyoduk o cok sımarık ve inatcıydı ama bi hafta gecmeden barsıyorduk. erkek arkadasından büyük bi darbe yedi ve ben onun yanında olmaya calıştım fakat benim erkek arkadasımla görüsmemi değil hep onunla ilgilenmemi istiyordu son bi gün hastaneye gitmek istedi kabul ettim ertelenebilir bi durum vardı yani bi gün gec gitsek birsey değişmeyecekti beraber gitmek istedi ben de kabul ettim fakat evden çok rahat cıkamıyrum anneme söyledim bu gün cıkarsan bu hafta cıkamazsın dedi ben de ertesi gün erkek arkadsımla görüsecektim ona yarın erken cıkarım işimiz hallederiz sonra ben sevgilimin yanına gideim dedim kabul etmedi bana agır seylr söyledi beni bir daha arama benm senin gibi bir arkadasım yok artık. sil bana ailt olan herseyi dedi ben gönlünü almaya calıstım cevap vermedi bayramda da aradım cevap vermedi yaklasık 6aydır konusmuyoruz ama onu çok özledim .sizce bir daha arayayım mı ?:teselli: