Cevaplarınız için çok teşekkür ederim...Gerçekten değer verdiğim bi insan,bazen sabrının sınırlarını zorlasam da bana anlayış gösterir,tabii ben de anlayış gösteririrm,okul-iş-takım üçgeninde koşarken beni ihmal ettiğinde tripler atmam,sevdiği kız arkadaşlarını evimde bile ağırlarım,kıskançlık krizlerim yoktur...Aslında öyle büyük bi kavgamız da yok,sadece onla olmayacağına artık eminim.Çünkü dünyaya tamamen bambaşka bi gözle bakıyoruz.Ne ben onun istediği kadınım ne o benim hayatımı geçirmek isteyeceğim insan...en basitinden gece aşersem de dışarı çıkması gerekse mantıklı cümleler kurarak beni ikna edecek bi insan.Buna nerden kanaat getirdim?
Gece açım dediğimde bi paket hazır çorbayı bile diller dökerek,artık yapsa da bi kıymeti olmadığında yaptırabilmiştim beyefendiye (benim elim yok mu? var tabii ama yabancı birinin üstelik tek yaşamadığı evinin mutfağında gece gece yemek yapmak,hoşuma giden bir durum değil) aşerme meselesine dönersek..ben bulamayacağını bilmesine rağmen aramaya çıkmasını isterdim...
Benim gibi ince düşünmeyen bi insan,tüm hayatımı birşeyler yapar diye heveslenip yapmadığında üzülmekle geçirmek istemiyorum...Benim hayalini kurup 'kesin yapmıştır' dediğim şeyin onun aklının ucundan bile geçmediğini öğrenince deli oluyorum...
Hiçbir özel gün umrunda değil..ona göre herşey gereksiz..
Onun açısından bakacak olursak
O her zaman arkasını toplayacak,hamarat,titiz bir kadın istemiştir.Bunu bana defalarca dile getirdi,ama ben öyle bir insan değilim...
Zaten istesem de onun kadar titiz olamam.Sevgili olarak en romantik anlarımızdan birinde 'ne düşünüyosun?' diye sorduğumda..hani seni ve benzeri yanıt beklerken 'bilmemkimdeydi bulaşık sırası,yine toplamamıştır oooff' diyen bi insan :))
Öte yandan ailelerimiz çooooook farklı,o türkiyenin bi ucunda ben aksi yöndeki ucunda,adetlerimizden aile içindeki muhabbetlerimiz bile bambaşka...Bana olağan gelen pekçok şey ona göre tamamen benim hayal ürünüm.ailemle ilgili güzel birşeyden bahsettiğimde 'o öyle değildir,sen öyle görmek istediğin için öyle görüyorsundur' dediği olmuştur...Çokça da karamsar biri zaten,oysa ben çok pozitifimdir..He bi de kronik ve psikolojik rahatsızlıkları var ve devamlı hasta olan bi insan.Üstüne düşsen günlerce iyileşmez,üstüne düşmediğin zamanlarda da ilgilenmiyosun diye trip atar..bu arada kendisi iyi günümde yüzümü daha çok güldürmese de kötü olduğumda çok üstüme düşer,regl sancılarımda karnıma masajlar yapar,ayağım üşüdüğünde eline alıp ovalar daha neler neler...
Böyle işte,benim fikrim kesin...Bugün olmazsa başka zaman biz nasolsa ayrılacağız,yani devam etmesi hem onu hem beni üzer...
Ama konuşmak için doğru zaman yok bi türlü...İşin içinden çıkamadığım için sizlere bi sormak istedim..Tekrar teşekkürler