- 3 Eylül 2012
- 21.856
- 57.551
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ev olayı çözülene kadar beklerdim.Ailesine karşı da bir adım atmazdım özür filan dilemezdim.Evlilik öyle çocuk oyuncağı değil beklemeniz gereken süre 8 ay dile çok ama normalde kısa bir süre.Eşiniz pek çok yönden iyi bir insanmış.Kimse dört dörtlük olmaz zaten.Kusursuz ararsanız yalnız kalırsınız.Ev olayı çözülmeden çocuk düşünme sadece.Eğer kendi evinizde de rahatı bulamazsanız o zaman ayrılırsınız.Ama en azından denemiş olursunuz,içinde acaba gibi sorular kalmaz.Ayrılırsanız kafanız rahat bir şekilde ayrılırsınız.
Canım "yaşayacağınız yerle ilgili eşiniz evlenmeden önce
verdiği sözü tutmadı işinin rahatlığından ötürü" derken? Bu çok mu önemli anlamadım..
Ama diğer anlattıkların ciddi sorunlar.. Tahammül edilir gibi değil. Hele ki bu aile meselesi gerçekten iyice sıkıyor!! Bu erkeklerin dik durmayı becerememesi çok kötü
Canım sizin işiniz biraz zor..Sürdüremiyorum,tahammül edemiyorum diyorsan yapacak bir şey yok,burada bizim söylememizle olmaz..
Burada gördüklerime göre bu sorunlar büyüyerek çoğalır..Çünkü ailesiyle illa yüzyüze geleceksin..Hamile olsan ne olacak,ya bebek olunca evine yerleşecekler,her şeye karışacaklar...
offf zor.....
Arkadaşada katılıyorum . Ayrıl boşan git demeden olurunu söylemiş ne güzel .
Neyin oluru canım boşversene...
Bence kocana bas tekmeyi gitsin. Boşan, bırak o adamı. Daha ilk günden ailesini kollamalar, seni zorla ailesiyle görüştürmeler. Erkek dediğin ailesini tek kalemde silmesini bilmeli. Bence boşuna zaman kaybetme o adamla, hemen yol ver gitsin. Karşına daha iyi kısmetler çıkarsa onları değerlendir.
Aslında yapılacak en mantıklı hareket başkasını bulmadan elindekine hemen tekmeyi basmamak ama ailesini ne kadar çekebilirsin orası sana kalmış...
o süreyi verdim zaten bekleyecektim ama bu süre içinde sürekli sorunlar çıkıyor..Ev olayı çözülene kadar beklerdim.Ailesine karşı da bir adım atmazdım özür filan dilemezdim.Evlilik öyle çocuk oyuncağı değil beklemeniz gereken süre 8 ay dile çok ama normalde kısa bir süre.Eşiniz pek çok yönden iyi bir insanmış.Kimse dört dörtlük olmaz zaten.Kusursuz ararsanız yalnız kalırsınız.Ev olayı çözülmeden çocuk düşünme sadece.Eğer kendi evinizde de rahatı bulamazsanız o zaman ayrılırsınız.Ama en azından denemiş olursunuz,içinde acaba gibi sorular kalmaz.Ayrılırsanız kafanız rahat bir şekilde ayrılırsınız.
Senin bu bas tekmeyi lafına pek gülüyorumNeyin oluru canım boşversene...
Bence kocana bas tekmeyi gitsin. Boşan, bırak o adamı. Daha ilk günden ailesini kollamalar, seni zorla ailesiyle görüştürmeler. Erkek dediğin ailesini tek kalemde silmesini bilmeli. Bence boşuna zaman kaybetme o adamla, hemen yol ver gitsin. Karşına daha iyi kısmetler çıkarsa onları değerlendir.
Aslında yapılacak en mantıklı hareket başkasını bulmadan elindekine hemen tekmeyi basmamak ama ailesini ne kadar çekebilirsin orası sana kalmış...
Senin bu bas tekmeyi lafına pek gülüyorum
Bazı yorumlarını çok kırıcı bulup kızıyorum ama buna kızmadım..
Çünkü ailesi konusunda gerçekten nefret doluyum kızlar..
En güzel günlerim, cicim aylarım boşanma düşünceleriyle geçiyor payları çok büyük..
o kısım çok önemli çünkü sorunlarımız bu olayla başladı o kendince haklı
işi orda rahat çoğu kişi anlıyor ama öyle ya da böyle bana
verdiği sözü tutmadı ben buna baktım ve bu olayın üzerine gittim
aileleri işin içine soktum vs. Öfkeyle hareket ettim benim hatalarım da var
öfkemi kontrol edemedim eşime ailesinin yanında bağırmam, kaynanamın kaynana olduğunu
unutup eşime kızdığımda onu annesine şikayet etmem vs( sonra gidip hepsini eşime yetiştirmiş)
yanlış biliyorum sonuçta bunlarla
birbirimizi yıprattık..Ben hatalarımın farkındayım ama huyum bu haklıysam haksızlığa
uğramışsam gözüm dönüyor.. Neyse hatalarımdan ders aldım el kızı olduğumu ve bunun
hiç bi şekilde değişmeyeceğini gördüm.Yeni evlilerin yaşayacağı tüm sorunları biz aileler
önünde yaşadık çünkü evimiz yoktu kimseye duyurmadan çözemedik.. Küçük sorunlar bu yüzden
büyüdü..O özelimizi,kavgalarımızı onu şikayet edercesine duyurduğum için kızdı. Ben bana
verdiği sözü tutmadığı için kızdım derken böyle olduk...
Artık beni düşündüren acaba evimizi kurmayı beklemeli miyim sabretmeli miyim?
çünkü evliliğimizi yaşayamadan bitmiş olacak keşkem olur mu bu beni düşündürüyor..
Ailesi baskıcı huzursuz tipler ona baskı yapıyorlardır eminim niye aramıyor vs diye..
Her durumda ailesi yüzünden benim duygularımı,kırgınlığımı yok saymasını kabullenmiyorum
bu yüzden sürekli kavgalı ve küsüz..
Derdim büyük ama dertliyken de gülümserim ben gezerim tozarım hayatıma devam ederim..Sen bu yazıya gülebiliyorsan derdin filan yoktur milleti boşuna seferber etme :)
Birlikte bir ay kadar durduk canım kalsın daha bi gün bile almayayımAynı evde çok zor..Bu konuda haklısın...Haksız olduğun yerleri zaten biliyorsun...
Ayrı eve çıktığınızda ki bu evin eşinin ailesine çok yakın olacağını düşünüyorum.. Değişecek mi? Seni kollayacak mı? Var mı böyle bir değişim geçiren?
Aklında kalmasını istemiyorsan sabret..Sen bilirsin tabi ki.. içinde bir şey kalmasın..
Daha başbaşa kalıp birbirinizi tanıyamadan yıpranmışsınız.. Ama eşin sözünü tutmalı,dik durmalı,olmazsa olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?